sam se ti hvali, javim ti se ja za otprilike tri mjeseca, nadam se :pray: :wink:= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
@ hellboy...ok :wink: ; al većina ljudova s tom grafom nema problema kod obliviona, tako da mislim da neće ni on biti crna ovčica :D
Printable View
sam se ti hvali, javim ti se ja za otprilike tri mjeseca, nadam se :pray: :wink:= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
@ hellboy...ok :wink: ; al većina ljudova s tom grafom nema problema kod obliviona, tako da mislim da neće ni on biti crna ovčica :D
Kaj radi taj mod? Kaj je moguće da je grafa još lijepša neg kaj je? :D= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Imaš li slučajno neki link na stranicu gdje se ne plača jer me hebe onaj FilePlanet u mozak :cry:
Nemam sada link (proguglaj), ali evo jedna kompilacija modova na Gamespotu koji čine igru ljepšom:
Gamespot-Make it Preety
Hvala, evo našao sam i ovaj mod koji si spomenuo pa ako netko želi evo link: http://elderscrolls.filefront.com/file/ ... nts;64753x= Citat =:
Silom prilika dobih novu grafu (ošo ventilator na staroj) pa ću sad i ja moć oblivion igrat MUAHAHAHAHA!!! To je super, pošto se kod mene doma "kiselio" nekih 8 mjeseci...
moja konfiguracija:hoce li raditi na njoj
2,8Intel
Sapphire X1600Pro 512
2xKingMax1gbtj.2gb
molim vas recite mi hoce li raditi,i na kojoj razini detalja cu moci igrati
= Citat =:
Izvorno postao Elyonys
= Citat =:
What are the PC system requirements?
Recommended:
* 3 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor
* 1 GB System RAM
* ATI X800 series, NVIDIA GeForce 6800 series, or higher video card
Minimum System Requirements:
* Windows XP, Windows 2000, Windows XP 64-bit
* 512MB System RAM
* 2 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor
* 128MB Direct3D compatible video card
* and DirectX 9.0 compatible driver;
* 8x DVD-ROM drive
* 4.6 GB free hard disk space
* DirectX 9.0c (included)
* DirectX 8.1 compatible sound card
* Keyboard, Mouse
Supported Video Card Chipsets:
* ATI X1900 series
* ATI X1800 series
* ATI X1600 series
* ATI X1300 series
* ATI X850 series
* ATI x800 series
* ATI x700 series
* ATI x600 series
* ATI Radeon 9800 series
* ATI Radeon 9700 series
* ATI Radeon 9600 series
* ATI Radeon 9500 series
* NVIDIA GeForce 7800 series
* NVIDIA GeForce 6800 series
* NVIDIA GeForce 6600 series
* NVIDIA GeForce 6200 series
* NVIDIA GeForce FX series
Ali minimalna konfiguracija uvijek šteka...........dobro sad su tu patchevi, ali na početku mogao si se da ne kažem šta s minimalnom konfiguracijom.
koji peč trebam da igra ide malo brže,šteka mi omfg
evo uploado sam ti patch s kojim se povećava frame per sec= Citat =:
Izvorno postao Đeri
http://www.wikiupload.com/download_page.php?id=141466
e baš ti hvala. Poboljšanje je osjetno, pogotovo kad nosiš baklju u ruci...= Citat =:
Izvorno postao Nightyx
A sad pitanje. Počeo sam iblivion igrat jučer, i instalirao sam danas overhaul mod, convertao save-oe i sve to. I sad dođem ja do nekakvih ruševina gdje su par maraudera koji asmo tamo stoje. Kad stisnem space da sa njima pričam, samo isuču oružje i usade mi se u facu, bez da me napadnu. Svi drugi monsteri i neprijatelji u bližoj okolici se ponašaju normalno, pa mi nije jasno jeli ovo neki bug, izdvojeni slučaj ili problem uzrokovan spomenutim modom?
jel to službeni patch ili neki mod= Citat =:
Izvorno postao Nightyx
[quote=Prince-Artas][quote=Nightyx]jel to službeni patch ili neki mod[/quote:30twq1b5]= Citat =:
Izvorno postao Đeri":30twq1b5]koji peč trebam da igra ide malo brže,šteka mi omfg[/quote]
evo uploado sam ti patch s kojim se povećava frame per sec
[url="http://www.wikiupload.com/download_page.php?id=141466
Mislim da nije službeni :) ali svako je dobar i povećanje fps-a je osjetno :wink: možete ga slobono staviti nema nikakvih problema...ne javljaju se novi bugovi ma ništa.
skinuo sam taj file "Operation" i di da ga kopiram
evo i ja sam skinuo, ali sad ne znam sta da radim sa njega :? ne znam mu ni ekstenziju :?
Raspakirajte i to što ste raspakirali kopirajte u folder Data gdje vam je igra instalirana
evo da malo ozivim ovo planiram uzet oblivion pa me zanima jel se isplati igrat sa ovom konfom
amd 64+ 3000@1800
512mb ddram 533 mhz
gforce 7300 gs
ako nemogu igrat na 1024x768 na low onda nista
moći ćeš :)
hvala puno :wink:= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Molim vas za patch ako postoji koji "popravlja" rušenje igre...sada mi se srušila kada sam igrao to mi se nikada nije događalo (sve dok sam sada instalirao patch za SI) pa bi vas molio za pomoć...inaće ne bi želio da mi se to događa jer ode u ku*ac sve što sam napravio od zadnjeg sejva. thx
Imaš quicksave, a i sve TES ti imaju naviku da se ruše tako da se ne moraš tome čuditi.
Ok :(= Citat =:
Joj meni je najgore kad mi se sruši pred kraj Quick Save-a i onda mi ne prihvati Save već mi javlja da je file "sjeban"! Onda moram loadat save prije, a taj je hvala Bogu daleko prije onda ispizdim :killyou: :cry: :killyou:
ima neka caka da vratis taj save mislim, Arbiter jel tak?= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Možeš raditi backup save-ova.
Da baš... Napravim 50 Quick Save-ova tokom dva-satnog igranja jer puno izbacuje ne desktop pa bi ja po toj logici trebao nakon svakog QS-a izaći sam na desktop i bekapirati save i vratiti se u igru... :D= Citat =:
Nema na žalost rješenja za to, to je bio problem i u Morrowindu i sad je u Oblivionu, a vjerujem da bu i ostao u svim njihovim uradcima toga tipa! Pre velika je to igra da sve štima kako spada!
na kojim bi meni detaljima radio oblivion?
imam:
Intel Celeron 2.4GHZ
768 RAM-a
ATI Radeon 9600 PRO (kad kupim)
Hmm...neki medium= Citat =:
Izvorno postao Zica
BTW nemoj kupovati 9600 PRO to ti je moj savjet
Na 800x600 Medium/Low! Da imaš Gigu rama i bolji proc, možda bi natjerao na 1024x768 Low, ali samo možda!= Citat =:
Izvorno postao Zica
Ja sam sa:
Barton 2,5GHz - to je puno jače od Celerona
1Gb rama
7600GS
... igrao na 1024x768 Low/Medium, više Medium nego Low! Ali to je sa otprilike duplo jačom grafom, više rama i podosta jačim procesorom! Pa si računaj :(
EDIT: Ljudi su spominjali neki mod koji se zove OLDBlivion, to ti sroza grafiku ali je igra super igriva na kompu poput tvog!
A cek, negdje sam cito da promjenis ekstenziju koju save ima il tak ens, u tom smislu, moze bit da se varam...= Citat =: