Woot??? Pa sa world editorom radis svoje mape, kako to moze biti lose? Ako ti se necija mapa ne sviđa nemoj igrati tu mapu i gotovo.
Warcraft III je na taj nacin dobio DOTA mapu koja ima vecu popularnost od same igre.
Printable View
Woot??? Pa sa world editorom radis svoje mape, kako to moze biti lose? Ako ti se necija mapa ne sviđa nemoj igrati tu mapu i gotovo.
Warcraft III je na taj nacin dobio DOTA mapu koja ima vecu popularnost od same igre.
Novi interview od strane G4TV-a: http://g4tv.com/lv3/41161
Uživajte.
Isto tako, Karune je potvrdio da će Starcraft 2 svakako izaći prije Diabla 3.
http://www.blizzblues.com/us/d3-coming- ... 33004.html
Pa baš zato ne volim world editor za SC2. World eitor je uništio klasičan wc3, imaš samo DotA mapu. Jeste da je world editor super. Ali meni se više svidja da je world editor samo za Wc serijale. A ne da stavljaju sve sa wc3 u sc2. Poput level systema i toga... Gledaju profic samo. Isto mi je i Diablo III pre šareni, i brijem da ga neču kupit...
stari moj sc editor je bio u sc prije wc3:)) i bez njega nebi nastale neke od najboljih i najsexi mapa danasnjice:)
http://www.blizzblues.com/us/follow-sta ... 29701.html
sad mi ej zal kaj nemam twitter >.<
i jel moze ko potvrditi da je to istina?
Pa ono, Karune je postao to... koji ti dokaz više treba? Jedino ako mu je netko hacknuo account :D= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
dunno ko je karune (ne pratim poznate licnosti/game devs tak da fkt neam ideje ko je to)
To je covjek kojem trebas vjerovati oko sc2 ,sta kaze, tako je.gg:)
slažem se potpuno s tigerijom, bilo bi ljepše da sc2 igraju i cijene ga zbog njega samog, a ne zbog neke nove dote koju će zicer neko ko ajs frog čim igra izađe napravit. Nemora bit tako ali opet...w3 većina igra zbog tih mapi i dote...vidit ćemo šta će bit s sc2
kaka bozja dota,u sc se u editoru rade mape za 1v1 ,2v2 i umsove ,koji se baziraju na micru,defenseu i slicnome.
Kvaka je da to vrijedi samo za ljude iz Amerike i Kanade :)= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
0 bodova za Eu populaciju, bar za sada ^^
Što je novog "Galaxy Editora" tiče, jako se radujem inovativnošću moddera i baš me zanima kako će funkcionirati cijeli sustav dealanja mapa =)
Evo malo zezancije :D
http://i160.photobucket.com/albums/t.../ds1699047.jpg
A-a . Dansa više ne. Blizzard radi editor primarno da ljudi rade modove za SC2 što če ubijat klasičan SC2. Meni igrica izgleda bolje od SC1, Diablo III mi izgleda lošije od Diablo II, WoW mi izgleda lošije od Wc3, samo su ovo napravili bolje i sad če to ubit.= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Damo se kladit da če ljudi počet radit DotA u SC2. SC2 editor ima toliko mogučnosti da je skoro ono user-friendly engine...
naravno da ce netko napravit dotu.pobogu postoji za sc ut mode,diablo mode,milijun malih umsova, ali to ne znaci da ce sc igraci to igrati.
Blizzard je preko Twitter servisa najavio Battlereport #4, e sad vidjeli smo TvP, TvZ i PvZ mečeve - koji matchup nas sada čeka?
btw. check the fan art: http://www.blizzard.com/us/inblizz/fana ... nShot.htmlS:)
Približava li nam se beta? :)
http://www.gosugamers.net/starcraft/new ... r-the-11th
Opa! WoW-ovci se spajaju sa B-netom, a?
Bilo bi ljepo da betica izađe pa da vidimo sa cime sve raspolazemo u novom starcraftu.
Ali iskreno da vam kazem..... jedino cemu se nadam je to da ce igra ugledati svjetlo dana 2010. godine (pa makar to bio i 12. mjesec).
Battle Report #4 - Filmy - STARCRAFT2.NET.PL - pierwszy polski serwis o StarCraft 2
Da li je procurio ili su ga poljaci zgrabili dok su danas ujutro Blizzardovci pripremali za download nisam siguran, ali ga imamo :D
Na službenoj stranici bi se trebao pojaviti u toku dana. U međuvremenu ga možete pogledati na gornjem linku :)
HF :)
Neke očite promjene koje sam uočio je da su jedinice/građevine u replay queu sad u boji XD, te dole na onom main hud-u se pojavljuju jedinice koje su već izgrađene, te njihov broj.
Isse, druga polovica je odlična, posebno kad ga lik ghosta stalno i baca nukove. :)
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Ah, vidim opet se vraća Lost Temple - stara imbalanced mapa koju su obožavali Terrani :)
Vidim tu i opet dva gasa u mainu, to mi se baš ne sviđa ali eto - nitko još nemože sa sigurnošću reći kako će se gas trošiti i koliko će ga biti u mainu stoga neću previše trljezgati o tome.
Nisam siguran dali se samo u replayu pojavi obavijest o Nuke-u ili i ingame i to igraču kojeg se "njuka" no nekako mi prebrzo ista padne nakon što je Ghost pozove... još jedan imba? :) Znam da žele da se više koristi Nuke mogućnost ali moraju pripaziti da ne bude preimbalanced.
Klifovi kao i uvijek - Terranov raj no fora je sad kada jedinice mogu skakati na klif pa se brže rješe ovi tenkovi i slične napasti.
Dosta dobar Battlereport - oku ugodan i zanimljiv ;)
Odlican video!
Njukica zbilja izgleda da se prebrzo spusta, ali nema sanse da bi ghost uspio baciti nuklearku da je sporije, jer svaki put kad ju je bacao bio je na minimumu healta.
Cijelo vrijeme terran vs protoss. Blizzard zbilja skriva zergove ko zmija noge. :D
Prelijepo.
Rekao sam ti već prije - 2 gasa je standard u SC2. Rečeno je da je jedan gejzir ekvivalentan 2/3 onog iz SC1 (brzina sakupljanja + kapacitet).= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Za njukanje se slažem, ali treba uzeti u obzir da su i one investicija + sad se grade u Ghost Academyju tako da treba i građevinu uračunati. Budemo vidjeli kad beta počne - sasvim je moguće da će ih trebati malo nerfati.
Wow, vidi ti njega kako on meni sa autoritetom... :D= Citat =:
Izvorno postao Adisuki
Nemaš mi što puno govorit, kad mi netko kaže da je nešto "standard" za igru koja još nije u beti dođe mi podne, a pogotovo ovi izračuni - ekvivalent ne postoji, to što Blizzard natače može svatko - si znao da je ekvivalent Mutalisk microa kojeg radi JulyZerg sada isti kao i kod mene u Starcraftu 2? Ma daj...
Samo sam dao komentar kako me brine mehanika 2 gasa a ne koliko će ga de facto biti na nekoj mapi, mehanika je drugo količina nečeg je opet drugo... tako da ono čitaj bolje postove a ne odmah napadati ili nešto slično :)
thx.
:facepalm:= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Samo kažem zaboga. Ne moraš se odmah nakurčiti.
Nisam se nakurčio nego si me samo fascinirao. Osim toga, čemu mehanika od dva gasa u mainu kad se više ne prazne svake dvije minute i ostale mumbo-đumbo bezvezarije koje su bile implementirane u igri...
Stavi jedan gas i mirna Bosna :D
Evo i link sa gametrailersa
Battle Report IV HD
ludi film, ovaj David Kim sa tenkom i dropshipom radi cuda :pray:
E dok gledam ove meceve, fakat se nasmijem. Al kako je Kim dobro koristio svoje jedinice, fascinantno :)