Ja još nisam, ali mogao bih :D
Printable View
Ja još nisam, ali mogao bih :D
Ma jebes ti to sve kad ti naletis na soder nasred ceste. Nema oznaka za to ni nis da rade. Vidjet cu ocu ih tuzit.
Hrvatske ceste su kurac. Koliko god one bile nove, nikad ne znaš što te čeka iza nekog zavoja. Baš su mi nedavno majstori stavljali novi asfalt pred kućom i to samo ispred moje i susjedove nekih stotinjak metara na cijelu cestu, a ostatak su krpali i napravili totalno sranje. Sad ljudi ne paze kao prije i misle da je cesta okej, a nije. Ti naši cestari su najveći falš majstori u svemiru. Čobani.
A gle, to su one stvari koje su nepredvidive. Ono, ganjam se stotku iza zavoja, nikad neznas kaj ce ti doc. Meni je tak dosla renault cetvorka pa sam skoro zavrsio u potoku, radje sam odabrao ogradu ^^
Neznam kolko si se vozio al da si isao sta ja znam, 50-60-70, ovisno kakva je ulica, mislim da nis ne bi bilo. Velim, neznam koji su uvijeti pa se mozda i varam. Al mislim da tu nemozes nikog drugog krivit osim sebe, osim ako si fakat isao 40km/h i morao si fakat naglo skrenut i onda te je prema svim zakonima gravitacije odbacilo tam kam je :D
Ja se trenutno vozim brze nego kaj treba jer pizidim na sporu ekipu, volim aute i voznju al sva sreca u ove dvije godine kak ima auto nisam nikad napravio niti jedno jedino sranje, auto je bez i jedne crtice. Nadam se da ce tak i ostat xD
Aral 70 mi je i bila brzina sto je najzalosnije.
Uff, onda vise nemam kaj rec :(
= Citat =:
Izvorno postao Human m0nst3r
A ti se inace volis polako voziti right?
Fabia nebi ti reko niti A da znam da se ne vozis brzo.
Kad vidim ovu sliku srce me zaboli. Neznam kaj bi bilo da se mom pugu tak nes dogodi :(
Kako gdje. Ove godine su pred sezonu završili novu cestu na Krku prema Puntu, i jednostavno je fenomenalna. Svuda se ide oko 70 - 80, ponekad i 90 ili 100 baš na ravnici, ali cesta je odlična. Nije čista ravnica, već je puna blagih kratkih zavoja, nevjerojatan gušt za vozit po njoj. Pogotovo je interesantan jedan dio gdje se vidi cijeli niz zavojčića ispred tebe nekih 100 metara, tako da vidiš ako ide auto s druge strane, pa možeš malo presjeći i punu 8)= Citat =:
Izvorno postao h3@dhunt3r
i moj frend to radio, murja iza, a oni niš...
Nemoj, ne možeš ih sjebati. Još će oni tebe sjebati protutužbom.= Citat =:
[quote=Doctor Freak]= Citat =:
Izvorno postao "Human m0nst3r":2gba0mr4
A ti se inace volis polako voziti right?
Fabia nebi ti reko niti A da znam da se ne vozis brzo.[/quote:2gba0mr4]
E nije da palim vatru Fabija,ali da je meni to rek'o eeee
Xara glava je na ramenu, ;)
Bome si ga speglao. Jel bio tvoj ili od staroga? Ne da se popraviti?
Svakom se dogodi.Onaj koji kaže da mu se nikada nije dogodilo ili drži auto non stop u garaži ili laže .Naučio si na teži način a učiš dok si živ.Budi sretan da nisi nikoga osakatio ili ubio . Za novi auto ćeš već zaraditi u životu . I drugi puta pamet u glavu .Polako sa gasom .
[quote=xarabas]E nije da palim vatru Fabija,ali da je meni to rek'o eeee[/quote:3t2uncxz]= Citat =:
Izvorno postao Doctor Freak
Očito nisi gledao clip di glumi Šumahera po sljemenu.
Ti su mi najjači na tom sljemenu. Ne znam koliko glup moraš biti da se tako kručiš po toj cesti bez kontroliranih uvjeta (event/utrka). Djeca idu na TZK po tim cestama, a budalaši se kure pokraj njih, misle da su frajerčići. Da ne pričam da uvijek ima idiota koji zalutaju pa ti naiđe auto iz suprotnog smjera iako je riječ o jednosmjernoj cesti.
PS: Nije napad na Fabiju, nego općenito. Često sam i sam išao tamo na TZK i gledao budale kako ugrožavaju sve oko sebe... čak su me i vozile takve budale na sljeme :( I da, jednom smo čak skakali u stranu, bili smo na TZK, a taman je bio neki rally, lik (profesionalac) u zavoju izgubio kontrolu i uletio među ljude, nitko nije nastradao. Ako profesionalac može najebati u autu koji je dizajniran za takve ceste, kaj nebi nadobudni klinci/frajerčići od 20-ak godina u svojim pimpekima od 3-5k eura :(
Ma takvi najebu prije ili poslije.Jedino je žalosno što za sobom povedu nevine .
Amd freak to po sljemenu radim iskljucivo sa suvozacem koji mi cita zavoje. Nikad nisam imao tamo problema. Ovo se desilo radi krive reakcije i niceg drugog. Kaznu necu dobit, niti ista, osiguranje ce pokrit ogradu i sve covjeku, nitko nije najebao osim mene i to mi je drago, svi smo bili vezani a i udarac je citav bio na moju vozacku stranu. Bartuc auto taj za sljeme niti nije moj bio, isao sam svega par puta sa tim covjekom, i vise nikad poslije. Otisao sam jos par puta ofc ne sam i nisam ni priblizno jurio koliko i on. Nadalje auto novi mogu kupit, ali prvi auto nista mi nece moc zamjenit. U njega sam toliko ljubavi i svega ulozio i razmisljam o predavanju svoje vozacke nazad u mup. Jednostavno me ovo devastiralo koliko sam volio taj auto. Nitko takoder nije bio najebao jer smo svi bili vezani, a i bacio sam auto nekak da ode sve u moju stranu. Ugl pouka mi je sljedeca. Kloni se skliskog asfalta, kloni se sela i cesta koje su za kurac (hrvatska ftw). Mogu samo ih tuzit za to sto svakih 20 m ima jebeni lezeci koji nije po zakonu. I di je poanta u ovoj prici. Napuhao sam 0.0, nitko osim mene i moje ljubavi nije najebao. Auto vratit nemogu, glava mi je na ramenu, ali da cu vozit opet proci ce neko vrijeme.
Nemaš kaj vračati vozačku, razbio si auto, jebiga, volio si ga ali novi auto će ti prije ili poslije trebati. Danas je čovjek bez auta praktički hendikepiran pošto je auto sastavni dio života. Nebi si mogao zamisliti odlazak u Getro ili Metro bez auta, kada se nabere 10-ak vrečica do vrha punih... nema šanse to tegliti javnim prijevozom :D Za posao još kak tak, može se ići javnim prijevozom ukoliko posao od tebe ne zahtjeva da provedeš dobar dio na cesti. Vozačka je svetinja.
Posao mi je 25km trenutno od doma, kad se preselim bit ce 30 i nesto od doma. Van zagreba je dosta. Imam pola sata autom do njega. Novi auto ja mogu kupit to nije problem, ali prvi je prvi. Sa obzirom da sam ulozio puno ljubavi u njega, eto zalosno.
Kupi si isti takav. Koliko vidim, barem 2-3 felge nisu uništene, sve što si unutar auta uložio vrlo vjerojatno nije uništeno, tako da si skineš sve sa ovog auta i preseliš na novi. Nećeš valjda ostaviti auto sa svim dijelovima na smetlištu, uzmi sve kaj možeš uzeti jerbo ako nećeš ti, cigići će ga odrati do temelja!? Čak bolje, kupi si Octaviu ako imaš para za nju, meni je auto višestruko ljepši od Fabie :D
Odabrano vozilo:
OCTAVIA ELEGANCE Plus 1.9 TDI PD
Diesel / 1.9L / 77 kW/105 PS / Man. mj. 5 st. pr.
Zul.Gesamtgewicht: Zuladung:
Laderaum-Länge/Breite/Höhe://
Brutto cijena:
Kn 161.784,47
ESP + ABS + EBV + MSR + ASR + EDS + MBA
+ DSR + pomoć pri kretanju na uzbrdici Kn 582,56
Lakometalni naplaci Crateris 7J x 16 s
gumama 205/55 R16 Kn 0,-
Maxi - DOT višenamjenski svjetlosni
zaslon Kn 855,26
Radio "BOLERO" sa integriranim CD
izmjenjivačem i mogučnošću MP3
reprodukcije Kn 2.107,16
Rezervni kotač s čeličnim naplatkom
umanjenih dimenzija Kn 0,-
TPM - kontrola pritiska u gumama Kn 409,04
Xenon svijetla sa AFS funkcijom i
uređajem za pranje svjetala Kn 6.507,40
Satin Siva Metalik Kn 2.912,84
Presvlake sjedala: Onyx
Boja interijera: Onyx
Pod: Black
Kontrolna ploča: Onyx-Onyx Kn 0,-
Ukupno:
Kn 175.158,73
Jos cu dodat zracne zavjese, to sam zaboravio. Taj auto sutra dolazi meni u garazu ici cu po njega i onda ga dat u dijelovima, pa na smetliste. Mislim na fabiju
Koliko košta Octavia RS? Gledao sam prije par godina i bila je tek nešto iznad 200'000 kuna. Razlika u cijeni nije velika, a RS mi izgleda tako orgazmatično, auto je genijalan.
PS: Evo pogledao, od 195'000 do 204'000 kuna (Benzinac vs. Dizelaš). Osobno bi dodao tih 20-ak tisuća kuna za RS, kada se diže kredit, neka se diže u stilu :D
Uzeo bi ja odmah rs-a, ali stvar je u tome da ja previse se vozim da bi mogao svako malo tankat. Ovaj motor je lagan za odrzavat, povjeren je, servisi nisu skupi + sa tankom se moze drapit 950km gradske voznje. To je meni 4 tjedna vozanja sto mi jako puno znaci. Najvaznije mi je da ima sigurnosti i ove xenone jer bez toga auto vise ne zelim.
lud čovjek bi kupovao škodu i davo tolike pare za škodu
http://www.japan-motors.hr/main.aspx?ID=262
http://www.newlancer.eu/index.php5
= Citat =:
Da to je najveći problem. Izgleda savršeno, ali i troši previše :(
:pray: :rotfl:
Here we go again. Ajde sad lekcija. Kao prvo mislim da je moj sudar dokazao da je auto izuzetno cvrst, narocito sa time da se nijedan komad unutrasnjosti nije spigao. Dalje skoda je vw koncern, znaci svabska tehnologija. Yeti je pomeo sve SUV-ove i konkurira za SUV-a godine. Para nije previse, nemogu shvatit da ljudi ne shvacaju da skoda vise nije krep od auta nego odlican auto, malo kvarljiv, lak za odrzavanje, a da ne pricam da se oprema i kvaliteta materijala iz godine u godinu povecava. Nije da ne volim japance, ali stari moj ne znam nijednog japanca da ima ovoliko opreme za tako malo para. Sve sto sam konfigurirao ispada oko 230 000kn, a za to mogu uzet L&K octaviu i imat opet 10x bolju opremu od nekog japanca po pitanju materijala. Ne kuzim, jesi isprobao kad koju na ne znam koliko km-a da mozes rec tak nes? Ja svoje odnose prema tom autu necu mjenjat, jer se vozim u njemu citav zivot. Auto je dobar, kako su rekli auto magazini za octaviu rs prokleto lijep auto, i sad ti uletis sa japancima. Nadalje njemci imaju sto se tice motora najbolju tehnologiju i to mi nemoze nitko pobit. U zadnjim testiranjima ADAC-a japanci su jako izgubili na kvaliteti motora jer je potraznja za njima porasla, a posto nemaju toliko pogona koliko ostali proizvodaci moraju zurit i dobis fus. Ugl mogao bi svasta tipkat, pisat, al ajd neznam zas stalno jedno te isto ponvaljat. Ovdje su svi test vozaci da nesto mogu potvrdit, ali vjeruj mi probao sam dosta auta, puno probnih voznji i skoda je omjer cjena/oprema prevagnula u svakom smislu.
@ Bartuc : Pri 160km/h sa cipom na 245ks/360Nm auto trosi 8L :)))
aha moš mislit ni T od tehnologie moj primjer golf 4 kupio novog novcatog promjenio vec skoro cjeli motor nema toga što nije otišlo zadnji je bio mjenjač
tvoj izbor .. ja još malo pa prodat golfa i dignut manjuu kredu za polovnog wranglera to je sve što mi treba u životu :)
naravno ako je neko škoda fan da mu je škoda sve
al kad bi napravio octavia vs lancer anketu neznam ko bi dobio više glasova .. lancer je staro kvalitetno ime za sportski auto
Najlakse je dat primjer na jednom autu jel tako?= Citat =:
Izvorno postao Ivan_87