Toćno= Citat =:
Izvorno postao MarkaN
Printable View
Toćno= Citat =:
Izvorno postao MarkaN
2011./12./13. kad već izađe Xbox 3 :)= Citat =:
Izvorno postao MarkaN
Iako mi je XBox 360 osobno draži i nekako mnogo više kul izgleda od PS-a 3 :) , (al me brine ova kvaliteta konzole), mogu reći da Sonyev potez sa starter packom nije nimalo loš : )
Ovako nisam zelio otvarati novu temu pa cu tu napisati.Ovako za jedno 2 mjeseca planiram kupit plejku 3 pa me zanima šta moram znat o njoj(neznam niš ali sam fan plejka i imam i 1 i 2 pa moram i 3).Za sad još skupljam lovu vidim da u algoritmu košta 4777 sa 2 igre na poklon.Jer gdje ima za kupit za povoljnije pare.
ne očekuj dobru grafiku ako nemaš lcd
i da zaboravi na piratske igre, barem za sada
običan trik da rasprodaju kontrolere dok ne dođu novi sa vibracijama :boohoo: :kill:= Citat =:
Izvorno postao goGAMERo
xbox360
Ma nema šanse da kupim xbox360.Ta mi se konzola nikad nije sviđala i po meni saksa bez obzira kakva je i po kojoj mjeri je bolja od plejke 3.Sve igre koje sam odigrao bile su na plejki a kak bi reko xbox sam samo igro 2 puta kod frenda i više ga nikad nisam vidio.
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots,Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction,Final Fantasy XIII i još puno puno hit naslova.Te igre su usrećile moju mladost pa bi i bio red da i odigram nastavke.
jel se može PS3 prikopčat na lcd monitor i ako može to onda znači da bi bila ista grafika kao i na plazmi?
pa ovisi o kvaliteti lcd-a i plazme . imaš i dobrih i loših . ali sigurno kvalitetnije nego na katodnom tv-u.= Citat =:
Izvorno postao flander
a duga ti mladost... :roll:= Citat =:
Izvorno postao prcko
= Citat =:
Izvorno postao MarkaN
mgs4 guns of the patriots jo[ nije ni izasla koliko ja znam
PS3...iskreno neznam zašto...ima razloga stotinu al neka nostalgija valjda.
Al i ono kaj je napisano...Sony ima iskustva kaj drugo da velim.
Xbox 360
Razlog:Podjednaka konfiguracija kao ps3,mogućnost online igranja i skidanja demo-a,više igara izašlo i svi koji su probali igrati ps3 i xbox 360 kažu da se radije kupi xbox 360 nego ps3 :o
Nisam nikad igrao na Xboxu, a i čuo sam da ima neke drugačije joysticke koji zahtijevaju privikanje , ali... Ja bi svejedno uzeo Xbox 360. Imam neki "feeling" :)
stari ako on hoce da mu 360 zapali kucu i da ga saje na servise svakih misec dana-Neka ga uzme.A ako hoce proc sa stilom i imat komad moderne tehnike(koja ce se dokazat jer ipak je to SONY!!!)neka uzme meni omiljenog srebruna!!!
ps3 , njega uzmi , zasto , imas sigurno brdo objasnjenja od drugih , ipak je to plejstejsn.
evo jedan, premda od zaposlenika MS-a, objektivan post o Xboxu LINK
XBOX 360 RULZ, PS 3 SUCKZ VERY MUCH...
= Citat =:
Izvorno postao misterante
a bas si dijete...
meni je xbox360 bolji od PS3, ali i PS3 je dobar jeli, valjda ce se popraviti - ne sumnjam u Sony
ps3 has failed, je li se wii prodao bolji od njega, da kupujem konzolu sigur bi uzeo xbox
po tvom će i onda xbox fail jel će uskoro biti više prodanih wii konzola
pa to samo zato sto je jeftiniji...inace PS3 bi uzeo jer dobro je Shadow.eyes rekao sony ima iskustva
vjerojatno hoće, ali na xboxu za razliku od wii-a ima boljih igara.= Citat =:
Izvorno postao snowblind
Baš me zanimalo kako ide ovaj odabir na jednom PC forumu.
Kao što sam i očekivao. Prevladava PS3. Uglavnom zbog vrlo popularnog (i vrlo glupog) razloga - "to je Playstation". :pray:
Pokušat ću se uključiti. Ja bih uzeo Xbox 360 jer je od Microsofta, a oni imaju Windowse. I jer ne znam japanski. Pa šta će mi onda PS3 ili Wii?
zas ne stavite anketu? bilo bi jednostavnije
onaj jeftiniji ps3 je sad best buy....
kolko taj "jeftiniji" kosta? znam da je lega dao bio 5k kn za njega
Dosad je jedini dostupni paket bio onaj od 60 GB. I taj je koštao 4777 kn.
Sada je na tržište došao novi, 40 GB model koji trenutno u Sophosu košta 3295 kuna.
I trenutno je vrlo teško odgovoriti na pitanje koja je konzola bolja, tj. isplativija.
Xbox 360 je na tržištu već dvije godine i zasad je prikupio puno odličnih naslova te nekoliko killer igara. Također, Live servis je najjače oružje Microsofta u borbi protiv Sony-ja. I vjerujte mi, imaju se čime "boriti" - centralizirani Microsoftovi serveri omogućavaju fluidnu igru (uz neprekidnu glasovnu komunikaciju) čak i na brzini od 1 Mbps. Također, u svakom trenutku možete vidjeti tko je od vaših prijatelja online te tko što radi. Primjerice, ako netko sa vaše friends liste igra Gears of War online, odmah imate opciju da mu se pridružite. Također, u bilo koje vrijeme možete razgovarati s nekim sa svoje friends liste (čak i ako vi igrate jednu, a on drugu igru). Tu je i Marketplace, koji je krcat sadržajima - od cijelih filmova, isječaka iz igara i pjesama, preko sličica za profil i tema za konzolu pa sve do demoa i arcade igara. Ima još mnogo stvari, but you get the picture. Live je ubojica.
Također, za Xbox 360 postoje i piratske igre, što je većini igrača s ovih područja jako važno.
Tehnički Xbox 360 nije mnogo lošiji od PS-a 3, a u igrama se zasad ne vidi nikakva razlika. Pače, mnoge multiplatform igre izgledaju bolje na Xboxu nego Playstationu (jer su uglavnom primarno razvijane za Xbox 360, pa onda prebačene na PS3).
S druge strane, PS3 ima dosta povoljnu cijenu (kod nas je negdje izjednačen sa Xboxom 360), ima Blu Ray čitač i famozni Cell. Nažalost, niti jedna igra dosad ne demonstrira snagu Cell-a. Čak ni grafički najzamamnija igra, Heavenly Sword, ne izgleda puno bolje od X360 naslova.
Blu Ray čitač je također zanimljiv, no tu se javljaju i problemi. Zbog Blu Ray čitača PS3 je kasnio na tržište punih godinu dana (a to je bitno zbog toga što je u međuvremenu Sony izgubio podosta ekskluziva). Također, to trenutno onemogućava bilo kakve piratske igre. A da ne spominjem da HD DVD vs. Blu Ray rat još nije gotov (iako neki tvrde suprotno), što znači da niti ne možemo znati hoće li se (a ako hoće, kad) u videotekama pojaviti Blu Ray filmovi.
Nažalost, PS3 se trenutno ne može pohvaliti svojim line-upom igara. Osim nekoliko igara koje su zbilja zabavne, igre uglavnom nisu niti vrijedne spomena. Heavenly Sword i Motorstorm su prekratki da bi za njih dali 500 kn, a Resistance sigurno neće ostati zapamćen kao jedan od najboljih FPS-ova ikad. Uz Warhawk, Ratchet & Clank Future te The Orange Box, to su igre koje se isplati spomenuti. Naravno, u budućnosti će doći primamljivih naslova i na PS3, ali mnogi od njih pojavit će se i na Xboxu 360.
U anketi vjerojatno ne bih glasao ni za jedno.
Neke stvari si "zaboravio" napomenuti.X360 je kvarljiva roba.Zbog pregrijavanja često rikava.Tek najnovija serija ispada dobar proizvod jer su riješili te probleme prelaskom na finiji proizvodni proces a time i manjim zagrijavanjem.Modane konzole i nemaju neku budućnost jer su većinom banane na live-u pa pa ta opcija oko modofikiacije i nije bez mana.Istina izbor igara za x360 j trenutno bolji ali to će se vrlo skoro promjeniti jer dolazi vrijeme za ps3 koji se pokazao kao bolji proizvod jer su lekciju naučili sa ps 2 koji je u prvim serijama rikavao abnormalno,poznati problemi sa laserom.Blu Ray je zagarantiran,filmovi izlaze na veliko i cijena im pada te će se vrlo brzo približiti dvd naslovima.
Ukupno gledano trenutno je x360 bolji izbor zbog izbora samih igri ali naredne godine će sigurno pripasti ps 3 konzoli pogotovo jer je ova nova cijena vrlo primamljiva i ozbiljno razmišljam da si ubodem jednu.