1.Specijalci su gilda napravljena da bi igrači sa ex-yu prostora zajedno obavljala dungeone,pomagali su u questovima itd.
2.Zarađujemo Profesijama(gathering,izrađivanje itema),farmanjem primal stvarčica...
3.Itemi se kupuju...
Printable View
1.Specijalci su gilda napravljena da bi igrači sa ex-yu prostora zajedno obavljala dungeone,pomagali su u questovima itd.
2.Zarađujemo Profesijama(gathering,izrađivanje itema),farmanjem primal stvarčica...
3.Itemi se kupuju...
I šta je to Rp to je nešto roleplaying, gnomovi su neka djeca i to je sve što ja znam?
Try this link
http://forums.wow-europe.com/thread.htm ... 1&pageNo=1
SVE ali sve o roleplayingu,odlična stvar
Hvala.
evo ja imam problem sa gatherer addonom...kada ga "zaljepim " u addons,jednostavno se nista ne dogodi,nema ga ni na listi addonova ni nista,
ne radi ingame...any ideas?
= Citat =:
Izvorno postao aRaGoN
možda sis skinuo staru verziju addona,traži novu
mda,"dependency missing" ... netko ima link z anajnoviju?
e fala mamut radi sada! :roll:
Ako vas je tako malo membera na Pcplay serveru kako nađete grupu za neku misiju?
lol,pa nismo svi mi WoW-aši na jednom serveru.Na serveru ima po 5k+
charova,tako da nije neki problem naći grupu za misiju :roll:
Šta nisu inače po 15k na jednom serveru?
= Citat =:
Izvorno postao Thrall
ovisi od servera do servera,nisu uvik svi puni
evo odlucih malo pauzirati sa svojim loladinom i nekog alta roknit...iskljucivo za PvP-dakle trebam savjet na kojem serveru poČeti!
e sada... taj server mora biti PvP,da nije baš laggy,i da se ne čeka dugo u BG-e :roll:
= Citat =:
Izvorno postao aRaGoN
a zna se Ragnaros,kaj pitaš opče,horda :wink:
= Citat =:
Izvorno postao aRaGoN
:D just try it if you can find me :D account frozen for few more daysS:D
ako recimo odes na pve server moces kontinuirano na miru dizat lika a da ti horda nesmeta. mislim cak i da su materijali za udarne profesije tamo jeftiniji pa ces se moci razvit sto je ok.= Citat =:
evo odlucih malo pauzirati sa svojim loladinom i nekog alta roknit...iskljucivo za PvP-dakle trebam savjet na kojem serveru poČeti!
e sada... taj server mora biti PvP,da nije baš laggy,i da se ne čeka dugo u BG-e
a opet... drzi se ipak nekog servera gdje mozes ocekivati pomoc od jacih igraca koje znas, ako bas zapnes oko nekog questa... tako da ti ljudi znaju odma reagirati a ne da moras sat vremena traziti nekoga da ti pomogne rijesit q.
nemožeš= Citat =:
Izvorno postao LukA33
mozes...jedino je sto trebas napraviti je update sa svoje kreditne kartice ili kupljenog bona :D
ne= Citat =:
Izvorno postao LukA33
Dal mi ko moze reci kako se zovu bombe sa engineering koje mozes baciti i dok se mices, s tim da naprave 2 ili vise sec stun, ono sta koriste magovi, kak se zove ta bomba i kolko Engineering trebam imati da ju napravim, i jedno pitanje, kao mag, dal da idem gnome ili goblin engineering? lvl 66 sam atm, pa pare nisu problem. S(kad bi otvorio novu temu za ovo bi ju lockali a ovako niko nece odgovorit :( )
Mogu ja.= Citat =:
Izvorno postao Astorian
Al pošto ti je post u boldu... :fof:
= Citat =:
Izvorno postao Astorian
a da za takve stvari pretražiš http://www.thottbot.com/S ili http://wow.allakhazam.com/S nebi te ubilo :wink:
Ovak neš me zanima,a to je sljedeće. Prije nego što mi je stigao BC slučajno sam aktivirao onaj 10-days trail za BC na svom acc-u,i sad jučer mi je stigao BC i ja to lipo instalirao i sve to. Ulogiram se i vidim da svi moji likovi tu di bi trebali biti(naravo moraju bit),ušao ja u igru i divio se čarima BC-a i sad danas kad sam igrao napokon sam došao do trenutka kada prelazim sa 60. na 61. lvl kad ono ništa. Nema lvl-up,plavi mi je EXP bar jel sam restan ali ništa od lvl-a.A kada žeil upgrejdat acc na BC sa originalnim CD-key sa kutije BC-a piše mi da je ACC več updatan,najvjerovatnije zbog toga 10 das traila. E sad mene zanima dali ja moram čekat da tih 10 dana izađe pa da normalno mogu ukucat taj svoj oređiđi CD-key i nastavit igrat? Hvala unaprijed
Meni se isto dogodilo,moraš čekat da istekne trial TBC pa tek onda možeš upgraedat na full verziju,Game Master je to potvrdio,dakle čekaj da trial TBC istekne i tek onda upgraedaj na full verziju...zatim uživaj u TBC-u!= Citat =:
Izvorno postao flander
mislim ja isto znam zahebat svaka mi dala,ali srečom imam alta pa bum se snjim pozabavil hehe,al kuiš ja mogu u outland i sve to ali lvl up nejde :(= Citat =:
Izvorno postao cronicus
Čekaj da istekne trial TBC, jer nemreš sa Trial tbc na full tbc
Nemoš lvl-upat na trialu
Nemoš sa trial-full
jedino riješenje je čekati da istekne trial,i onda upgradeati na full
jel se isplati uzeti minning / herbalisam za money ? znam da može imati samo jedan track al možda da mjenjam ,tj malo minning nabildam pa herbalizam ? :D
= Citat =:
Izvorno postao aRaGoN
skinning je bolji,nabijaš kožu za pare a i exp...i nemoraš tražit na tracku neg uletiš u zonu di suti bistovi i maži,te se još može desit koji dobar drop,dobro ne sad neki t3 ili epic,ali za neku siču uvik dobro dojde :wink:
hm,pa skinning je dobar na low lvlima...mislio sam sada minning/skinning a onda oko 30og bacit skinning i uzet herb?
Ako upgrade-am svoj WoW acc na TBC 10 Day free trial, oću moći igrati normalno WoW kada mi istekne trial?
Kada svoj acc aktivirate na 10 dana TBC, morat ćete downloadati TBC client od 1.25gb.
Kada vam istekne 10 day TBC, moći ćete dalje nastaviti sa normalnim WoW-om, ali nećete moći igrati više bez TBC clienta.
evo nekih kratica koje susrećemo u WoW-u;
LoL-Lots Of Laugh ili Laughing Out Loud ;dakle smijeh
Rofl-Rolling On The Floor Laughing ;sve rečeno :D
Roflmao-Rolling On The Floor Laughing My Ass Of ; također
LFG*-Looking For Group ;...na koje se često nadoveže ime/kratice nekih instanca
WTB-Want To Buy ;recimo WTB [Linen Cloth]
WTS-Want To Sell ;wts [Magewawe cloth]
WTT-Want To Trade ; WTT [Magewawe Cloth]Sfor [Linen Cloth]S :D
FFS-For Fucking Saint;recimo nešto kao o moj bože :D npr. FFS N00Bzor!
OMG-Oh My God ;ovo ćete često čuti ako ste novi :D
WTF-What The Fuck ; ovo često koristimo :)
FTW-For The Victory
GG-Good Game
GJ-Good Job
__________________________________________________ _____________
*Neke low lvl instance (kratice)*
RFC-RageFireChasm, ogrimmar,14-17
WC-Wailing Caverns,barrens,17-23
DM-Deadmines,Westfall,16-24
SFK-ShadowFang Keep,Silverpine Forest,22-26
BFD-BlackFatomDeeps,Ashenvale,23-26 (valjda :D )
Gnome-Gnomeregan,Dun Morogh,29-36
RFK-Razorfen Kraul,Barrens,27-38
RFD-Razorfen Downs,Barrens,37-42
SM-Scarlet Monastery,Tristifal Glades (početna zona UD-a),ima 4 dijela.
1-SM GY-SM graveyard
2.SM ARM-SM armory
3.SM Cath-SM cathedral
4.SM LIB-SM library
Ulda-Uldaman,Badlands,42-47
ZF-Zul'Furrak,Tanaris,43-50
Mara-Maraudon,Descolace,48-55
ovdje si se zeznuo, FTW = Fu*k The Winner, to zna covjeka ubiti u pojam kada se pravi vazan u bg ;)= Citat =:
Izvorno postao aRaGoN
lol dobra fora...
ili kad mi je prekjucer doso mage u uldamanu i srao kak je bolji tanker od mene ffs...
samo lagani /gkick i cjela grupa odmah gz gz
lik dode pula pol instance i onda se kurci... iso miki
FFS = For Fuck Sake :boohoo:= Citat =:
Izvorno postao aRaGoN
Kak si iz W dobio Victory? :o= Citat =:
Izvorno postao aRaGoN
FTW = For The Win
ORgrimmar! :kill:= Citat =:
Izvorno postao aRaGoN
i par jako vaznih
STFU - shut a fuck up!
FTH - for the horde :)
INC - kad igrate u bg oznacava incomming (dakle napad/nalet alija/horde)
.
.
. nemogu se vise sjetit (spectre nemoj postat ako ima gresaka lol)
STFU = Shut the Fuck up= Citat =:
Izvorno postao cmeljo22
(nije Spectre :P)
Par postova izbrisano,dajte se držite teme
ako lock baci DOTove na lika i onda ga druid s cyclonom digne u zrak hoce li on gubit hp zbag DOTova?
Mislim da ne :wink:= Citat =:
Izvorno postao cmeljo22