Da ti trebaš nekog za veliki dmg,jel bi uzeo elementalista ili smitera?
Printable View
Da ti trebaš nekog za veliki dmg,jel bi uzeo elementalista ili smitera?
elementalista,bez tsekunde razmišljanja
A da trebaš nekog ko radi armour ignoring dmg kog bi onda uzeo od te dvojice? Ili probaj preć shards of ore na HM bez smitera,molim te. Nije sve u dmg-u i vatri! Zbog takvih ko vi paragoni,assasini i slični ni ne mogu nać grupe iako su često puta bolji i sa boljim skillbarom od nukera i wamoa. Samo ljudi ne znaju igrat ništa drugo nego cookie cutter buildove,i zbog takvih stavova je GW u kurcu,osim ak imaš dobar guild.= Citat =:
Izvorno postao Thrall
Rađe ću uvijek uzet jednog mesmera ili BHA rangera u grupu umjesto nukera,iako radi manji dmg.
Jebao te shards of Orr ko o tom sad priča i ko priča o armour ignoring dmg-u ja sam pričao o dmg-u.Kad rješavam neki quest radije ću uzet monka kao prota ili healera i elea kao nukera.
1 misija 1 dungeon gg= Citat =:
Izvorno postao Pro n00b
kaj buš s ostalih 50 misija?
evo ja npr kada radim nesto H/h na Nm idem non stop kao smiter....nemam potrebe za heal/prot....ne stavljam monk heroje samo da se zna
Smiter je koristan u nekoliko misija i to je to,a sad da imaš neki quest di trebaš uništit monstera od 1500hp za određeno kratko vrijeme jel bi ti uzeo nukera ili smitera :wink: Ne treba sad pretjerivat kod monka da još ima i neki super ultra dmg...
radije bi uzeo onda rangera nek ga iztrappa xD
Ni jednog ni dugog, zgrabio bih Pain Inventer i pustio da sam sebe prikolje :wink:= Citat =:
Izvorno postao Thrall
monk he healer i tocka :D (osim 55hp to je druga prica) marabus znamo da volis monka, al ko smiter je u 99% slucajeva beskoristan.= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
Sta se tice shards of orr...imali smo 3 barragera (R/D barrage + heart of holy flame = holy dmg) ownali bez ikakvih problema.
Warrior je meni najbolja profesija, bio mi prvi lik i sad sam ga zavolio i igram preko 400h s njim. Ima jak amor puno fora oruzja itd...
necro i ele ftw
war je bio moj prvi char i drazi su mi sada paragon i dervish,oni su jos bolji meele
erm, paragon melee? >.<
a typo?
dobro paragon je ranged kao i ranger
i kao ostatak caster klasa...= Citat =:
Izvorno postao Melandru
Uhhh shiljo nadam se da nisi ko ostali warr likovi ....
danas radim Gate of Madness misiju po cc 14 puta i warr (kreten koji je isao s nama ) umjesto da bloka on je isao ursan way i krene lupi 1 neprijatelja i otrchi do druge grupe .....debil je u cc 20 sekundi crko i za vrat nam stavio bar 3 grupe Torment Demonsa...(ostalo je bio pokolj nevidjeni )...
nakom toga jesamo bilo /resign ...i cya
ja samo sa henchevima i ogdenom healerom iz prvog pokušaja i to na masters zavrsio gate of madness a onda sa grupom amera sam prdno abbadonu u usta xD
ma nije to problem -->ja dodjem do shire s h/h al me shiro sredi= Citat =:
Izvorno postao Melandru
a i nemam bas volje z7a pugovima u zadnje vrijeme ..
e ja sam necromancer pa:spiteful spirit,indious parasit,price of failure i što god da napravi prima damage
:)
ma warrior je najzesci, najjaci bar ikad : frenzy, bull strike, exe strike, eviscerate, distr. chop, rush/sprint/onaj kaj daje adrenaline kad udaris, shock, res
=> imba build za pvp
To sto si naveo je meta build za W skoro otkad je PvP-a :P
pa da, znam, igrao sam GW od pocetka i to je najjaci bar