Oce mozda tematika bit u nekim 1930 godinama?
Printable View
Oce mozda tematika bit u nekim 1930 godinama?
ne vjerujem
ne,ja sam cuo da ce bit 21st negdi oko 2005= Citat =:
Izvorno postao Blaster32
ohoho jos jedan hit koji ce u multimilijunsku nakladu kao i prethodnici..savršena serija igara..a vi noobovi koji tvrdite da ce 4orka propast,da vam pojasnim neke stvari,i jazavci prije vas su to tvrdili i za vice city i za SA i tvrdili kako nemogu otici dalje s nastavkom jer je vec sve "otkriveno"..e pa R ih je zajebo i sa VC napravio odlicnu igru i sa SA osao jos dalje..4 ce biti sa drugog planeta..ja im vjerujem ko i ostalih nekolko milijna fanova i nesumanjam uopce da ce biti hit jer sve sta R napravi bude hit
da lol kak nemaju kaj dodat stave interaktivnost destrukciju svega i svacega nove ogromne gradove nova vozila nove misije i pricu i eto ti igre upalilo je sa svim prijasnjim nastavcima ja vjerujem da ce igra bit super
aaa, krivo si shvatio (barem mene), ja nikada nisam rekao da mi se SA svidja, stovishe jos uvijek tvrdim da je VC jedini GTA koji MENI odgovara; 4-orka ce biti itekako uspjesna, jedni ce ju hvaliti, drugi pljuvati, ali definitivno ce postici ogroman uspjeh samo zato sto je GTA naslov; ono sto sam ja mislio reci da ce 4-orka ispasti poput SA; samo jos jedan nastavak !!!= Citat =:
Izvorno postao =PcP=F@N
Ma i ja sam blesav sto ocekujem da ce se uskoro pojaviti novi Perimeter !!!
u gta se vise nema sta mijenjati, vec se treba okrenuti na pricu u i igri jer ce mnoge od nas to jedino držat da nabavimo igru :wink:
Evo ja sa svojim razredom danas bio u svlačioni i oni meni ne vjeruju da postoji GTA Europa i da će izać GTA IV nego da već postoji a to je kao Vice City i kažu da ne postoji GTA Mexico City nego da će tek izać i rekli su za mexico da je neko slago da je izašo ali nije.
Tak da vas molim za trenutak pažnje.
I da mi odgovorite na pitanja.
hahaah :rotfl: GTA Europa roflmao= Citat =:
Izvorno postao Kaje jaje
tako je........... samo priča može napravit odličan novi nastavak no otom potom kad izađe........= Citat =:
Izvorno postao mehekek
mmda.. sad kao, SA sranje a kad je izaso svi ste slinili po njemu ko beba za sisom..
ista stvar ce biti sa GTA4.. samo sta neki od vas imaju prevelika ocekivanja
kaj stvarno...
e i zakaj svi imate isto sliku.
To fan club.
daj me ne zezajte
They obey teh Mastah!!!!1! :roll:= Citat =:
Izvorno postao Kaje jaje
na disketi= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
prijatelji te lazu
nemaju oni blage o gta serijalu
da baš...= Citat =:
Izvorno postao Blaster32
GTA: SA je najraznolikija igra ikada, majke mi...zakaj ljudi pljuju po njegovoj priči nije mi jasno... :o
GTA serijali su dobri samo zelim dau GTA4 bude dobra grafika i prica.A inace mos bit sritan sto ti govore takve gluposti meni ti jedan govori da ce kupit GF 8800 GTX a da ce kupit moj mobitel(SN K800i) a roditelji mu na pijaci rade.
Malo OT, e Sova, šta ti je to u sigu? 2 Intel Pentiuma D? Kak si uspio 2 procca stavit na jednu matičnu lol? To ti se zove Intel Pentium D 3.0GHz, D ti znači dual, ne moraš ti pisat 2...= Citat =:
Izvorno postao Sova
Što se igre tiče - nadam se da će biti onaj engine koji je netko postao ovdje, jer je prejeben. Nisam još vidio tako realisitčno kretanje likova. :)
OK.Svacam.= Citat =:
Izvorno postao JedimiNjoke
pa onda poromjeni sig :)
OVOSnije GTA 4 jelda?
To je fake trailer,od neke druge igre/igara.
postoji mogucnost da je fake, ali :> Smack my bitch up !!!, uzivio se sad u Prodigy :D= Citat =:
Izvorno postao fan
= Citat =:
Izvorno postao fan
Bogami djeluje uvjerljivo.Dole piše IGN...
ja vjerujem da je. ali pred kraj kada skace s motorom niz liticu i otvori padobran to nece biti u GTA 4 jer je to iz Just Cause igre.= Citat =:
Izvorno postao fan
lool, fora je u tome sto na rockstarovoj stranici imate odbrojavanje do prvog trailera, a vi tu mozgate !!!
:rotfl:
Bože mili, pa to je zmješano 6 igri u jedan trailer. A najbolje kaj vam piše da je fake :rotfl:
eh.. samo da znaju citat...= Citat =:
Izvorno postao Frost
hey, to je neosporivo vazan skill, ali ocito se moze i bez njega !!!= Citat =:
Izvorno postao str33t6l0w
Takva je ta nova generacija........
ja mislim da ce bit dobra, ak bude slična SA bit ce dobra (mislim ne mora bit slicna dao sam sam prijedlog)
= Citat =:
Izvorno postao fan
ja ne znam sta bi reko, u nekim djelovima mi se cini kao GTA au nekim ne, npr. kad skače s litice to je 100% iz Just Causa
GTA IV će bit legendarna ko i GTA:SA.
ne mislis li da bi trebao biti legendaran; mislim, to jest OVA igra; ali OVAJ GTA !!!= Citat =:
Izvorno postao suljo
BTW, ne seri !!!
Nema više odbrojavanja? :o
?Kako nema pa sada sam vidio da jos uvijek odbrovjava.
kak nema odbrojavanja, ja sad gledo i ima :fof:= Citat =:
Izvorno postao Letva
29-og ocito dolazi trailer !!! , ali ja cekam MANHUNT 2 !!!
evo još 3 dana pa da vidimo što to nama Rockstar nudi :eyebrows:
Jbt nadam se da neće usrati cijelu stvar hardverskim zahtjevima (mislim razumijem da trebaju biti veći za današnje vrijeme ali....)
slazem se= Citat =:
Izvorno postao Nightyx
a cuj, ja bih radije da ju zajebu hardwerskim zahtjevima nego losom pricom !!!
Jednu stvar koju mraju zadrzati jest onaj humor kojeg je Rockstar ubacio od VC-a !!!