Neš mi sad nije jasno. Ispunjavam sve kriterije za minimim :cry: :cry: :cry: , ali veli da supporta 128MB Direct3D compatible video card, moja grafulja ima 128MB i naravn da je d3d kompatibilna ali kasnije vele da mora bit ili gf fx ili 7800/6800...
Printable View
Neš mi sad nije jasno. Ispunjavam sve kriterije za minimim :cry: :cry: :cry: , ali veli da supporta 128MB Direct3D compatible video card, moja grafulja ima 128MB i naravn da je d3d kompatibilna ali kasnije vele da mora bit ili gf fx ili 7800/6800...
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!
Moja konfiguracija je pod recommended :pray:
Kad stigne ja mislim da će se prepolovit 'populacija' na ovom forumu :D
Al ja ću je krenit igrat tek preko ljeta jer ako ju krenem igrat kad stigne ići ću dvaput isti razred
Tako sam sretan i uzbuđen :cry:
= Citat =:
Izvorno postao Aragorn
Sto znaci RPG u doslovnom prijevodu
= Citat =:
Izvorno postao Outmind
to sam i ja tek sad skužio...čudno da nema geforce4,a radeon 9000 podržava... :roll:
a niš.kupi novu grafičku...
RPG: role playing game
igranje rolama..... :kill:
YOOOOOO!!! A znao sam ca znaci MMORPG(massive multiplayer online role playing game
E jel neko zna možd baš točan datum izlaska?
ocu oblivion i to odma ili sada :twisted:
Cujte ja imam Pentium IV Pro II na 3.2 Ghz, grafulja ATI Radeon
X800 na 256 MB i 512 MB RAMa.
Sta mislite, ce mi se vrtit bar na medium?
I need to know!! Tell me!! Tell me!! :cry:
Kaže GameSpot Mar 20, 2006
oće s bar još jednim keksom od 512MB= Citat =:
Izvorno postao Herr Schnitzel
evo vam zahtijevnost obliviona
= Citat =:
Recommended:
* 3 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor
* 1 GB System RAM
* ATI X800 series, Nvidia GeForce 6800 series, or higher video card
Minimum System Requirements:
* Windows XP
* 512MB System RAM
* 2 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor
* 128MB Direct3D compatible video card
* and DirectX 9.0 compatible driver;
* 8x DVD-ROM drive
* 4.6 GB free hard disk space
* DirectX 9.0c (included)
* DirectX 8.1 compatible sound card
* Keyboard, Mouse
Supported Video Card Chipsets:
* ATI X1800 series
* ATI X1300 series
* ATI X850 series
* ATI x800 series
* ATI x700 series
* ATI x600 series
* ATI Radeon 9800 series
* ATI Radeon 9700 series
* ATI Radeon 9600 series
* ATI Radeon 9500 series
* ATI Radeon 9000 series
* NVIDIA Geforce 7 series
* NVIDIA GeForce 6 series
* NVIDIA GeForce FX series
disi to naša
na oficijelnom sajtu
http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_faq.htm[/url]
bojim se da ga će mi trzat na mom P4 2.0
uf triba skupit pare za novi barem 2.8Ghz. idem prodat brata :rotfl:
Ja se raspitao za prodaju organa kad ono u bih zabranjeno prodavanje organa morat cu otici u austriju :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas
A nisi kuio novi komp,a!!??= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas
A ja sa te fino pitao za procesor!A sada se je** (sam sam cenzurirao).
igra ce biti zahtijevna, moj kompjuter je moze podnijetu :D:D ako nemogne klokovat cu ga
LoL, kako cudno? Pa GF4Ti ima PS1.3, a R9000 PS1.4... i sta je tu cudno? Developeri ocito traze neki razumljivi limit= Citat =:
Izvorno postao mravojed
Racunajte za preporucenu konfu jos 35% posto vece zahtjeve - - takvi su developeri, boje se uplasiti javnost zahtjevima svojim proizvodima... tek dobijete pljusku kada pokrenete igru... Btw, Oblivion mi se i ne cini bas preatmosferican, a ako ne bude bilo soft shadowsa... nije preveliki bed, jer sam vidio da nisu bas mekane sjene super isprogramirane
[quote=miro u sutonu tihom]A nisi kuio novi komp,a!!??= Citat =:
Izvorno postao "Prince-Artas":39abeckc
A ja sa te fino pitao za procesor!A sada se je** (sam sam cenzurirao).[/quote:39abeckc]
jesi ti glup al nevidiš smajlića
Čudno je zato šta veliki broj ljudi ima Geforce 4kartice,a radeon 9000 je slabiji od ti 4600 i 4400 samo šta ima prednost u PS 1.4= Citat =:
Izvorno postao Om3G@
nemojte tolko quotat, usporavate drugima, sad sam an modemu jer mi je tcom opet usro adsl... ubi ih u pojam
Ma čak i da nebude soft shadowsa Oblivion će biti zakon, a što se atmosvere tiče si vidio onu šumetinu na slikama i trilerima, e pa sad zamisli tu šumetinu po mraku a oko tebe sve neki čudni zvukovi :D .= Citat =:
Izvorno postao Om3G@
Ma čak i da nebude soft shadowsa Oblivion će biti zakon, a što se atmosvere tiče si vidio onu šumetinu na slikama i trilerima, e pa sad zamisli tu šumetinu po mraku a oko tebe sve neki čudni zvukovi :D .[/quote]
:bravo:
I pripremaš se zaklati skupinu goblina u njihovom kampu..,šuljaš se uz grmlje,napneš luk,kad odjednom iza leđa ti izleti ogromni minotaur,jedva ga vidiš jer je crn,i šta ćeš, bježiš kolko te noge nose..
Zašto ti stalno mijenjaš avatar????= Citat =:
Izvorno postao v4MP1r3
sad sam ponovno gledao na njihovom sajtu,radeon 9000 N I J E podržan grafički čip..znao sam da je ovdje nešto fiši 8)= Citat =:
Izvorno postao FearLess
to moze podnijeti moj kompjuter i jedva cekam kada ce izaci igra :D
moja nova strojčina bu ga vrtela na max... :pray:
ja se nadam da će to moj komp moć vrtit. Svi detalji će bit smanjeni do kraja i najmanja rezolucija, samo da se vrti ta igra! Jedino se ne brinem za prostor na hardu :D
JEDVA ČEKAM!!!!!
:pray:
moj mi ga vrtio na medium , ali kad kupin još jednu grafićku.... :killyou:
Kada će izać u prodaju??
21.03 - The Elder Scrolls 4 : Oblivion[PC]
Eh pitanje je to kad ce do nas doci. Koliko poznajem nase, mozda 1-2 mjeseca nakon ostatka svijeta.
ja ću ga uzet za X360 jer bi mi na PC-u vjerojatno trzao (ATi 9800Pro), a ja ne podnosim neoptimizirane igre 8)
pa ona je optimizirana,samo šta je tvoja grafička već odavno zastarjela,a šta bi ja tek trebao reć imam radeon 9550GT :cry:
KAD ĆE VIŠE OBLIVION
vrlooooooo brzo će,u ožujku vjerojatno,rekli su da su skoro gotovi i da je datum izlaska na obzoru,ja već slom živaca dobio,samo na njihovom sajtu visim i čekam neki update. :twisted:
btw,dobar sig :D
Meni baš i nije bajno što će izać za manje od mjesec dana :(
Jer ću morat čekat ljeto da ju krenem igrat, jer ako ju krenem igrat dok traje škola iću dvije godine u isti razred :)
Jel se znate gdje se može naručiti unaprijed collector's edition?