Ma daj pogledaj recenzije na Gamespotu, bolje nego da mi moramo sad tu tipkati ko ludi. :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Printable View
Ma daj pogledaj recenzije na Gamespotu, bolje nego da mi moramo sad tu tipkati ko ludi. :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Imaš praf! Sorry ljudi!= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
dobro, a što nedostaje mojoj gramatici?!= Citat =:
Izvorno postao =PcP=F@N
osim toga, imam osjećaj da taj mod od tim gizke neče izači još 100 godina
meni je kotor 2 skroz ok
= Citat =:
Izvorno postao medusa
ma eto ništa :D
pa sta namjervaju sve ubacit nije ni cudo sto im treba toliko..bolje da si i uzmu godinu dana vise pa naprave kak spada nego da izbacaju kojekave bete pune bugova
odi na gamespot ili slične stranice, ako hoćeš vidjeti cijelu priču imaš wikipediju (a to ti ne preporučam, radije igraj igru), grafa je solidna i za današnje pojmove i nebitna= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
imaš preporuke
prošao oba kotora, prezakon, po meni se oblivion ne može sa dvojkom mjerit ali to ja mislim :)
dabogda mogao vrtit 3-cu ali sumnjam :cry:
a jel čitao itko sw stripove od kotor tematike? prehebeno :D
onaj tko nije igrao kotor neka ne komentira jer nije dostojan!!!!!!!!!!!
KOTOR je jedan od najboljih serijala!!!!!!!!
I ako se pita dali će doć odgovor je DOĆI ĆE!!!!!!!!!! :fof:
A ti koji pljuješ po igri gledaj svoja posla; ni ja ne volim neke igre pa ih ne blatim!!!!!!
:naughty:
Ti imas neki fetis na usklicnike, jel?
najjace mi je kad neki "ekspert" kaze swkotor 1 rulez a 2 je sranje!! :twisted:
a osim toga je vrlo pismen!!!!!!= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Usklučnik je nekima falusni simbol, pa kompenziraju, jeli :p
Da, rekao sam mnogo puta, KotOR igre valjaju, umnogo valjaju, i na dan kad bude najavljena trojka ja ću skakati od sreće.
da volim stavljat uskličnike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ima li netko nešto protiv???????????????????????????????????
Sad možete slobodno reć a on voli i upitnike stavljat........
Pozdrav svim normalnim......
KOTOR ruls neznam koji mi je bolji 1 ili 2 dio, a vama?? (zadovoljni manje upitnika??)
:ekipa:
pa prvi dio normalno iako ja to gledam kao jednu igru..i tako sam i presao jednu za drugom vise puta ..i tako cu napraviti kad 3. dio izađe
= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
Eh, samo bih se malo vratio na ovo; NE Mass Effect radi Bioware, sam za sebe, i kasnije ce pronac izdavaca !!!
KOTOR 1 je radio Bioware jer je pobijedio na Lucas Artovom natjecaju, 2 je radio Obsidian iz meni nepoznatih razloga, razlika se naravno osjeti, i bilo bi lijepo neke elemente iz obje igre spojiti, ali sto ces , to ne bi bio Lucas Art da se pokusaju poboljsati !!!
Mass Effect je stand alone, jer se Bioware jako fura na Microsoft i moraju napraviti jednu 'dobru' gru za XboX360, jos uvijek nisu rekli oce li Mass Effect uopce izaci za PC :cry: ali poslao sam PCP-u pismo da pokusaju barem jos nesto saznati ili da nam daju onaj veliki trailer na DVD-u !!!
KOTOR 3............. uhh, sto bih dao za to SF mi je najbolja moguca tematika, a SW je jedan od najrazrađenijih naslova ikada, to je dokazao Bioware kad je napravio KOTOR1 po uzoru na pricice iz expanded universea !!!
molio bih admine neka prebace ovaj topic u Star Trek & Star Wars podforum.
Hvala! :D
= Citat =:
Izvorno postao flander
Molim šta si reko??????
Prokletstvo??????
Ti nisi svoj; prijatelju šta radiš tu u temi S.W. i S.T. a ti pljuvaš po KOTOR-u?????? Jesi ti uopće igro KOTOR??
mislim da nisi jer da jesi nebi to govorio.....
:killyou:
preso sam kotor 2 oko 40 puta pre odlicna mi je igra i nadam se skorom nastavku..
40 puta? kako ti se dalo?
Zato jer je igra odlična. Priča je, usudio bih se reći dostojna filmu. Dugačka, zanimljiva, prepuna mogučnosti igra. RPG remek djelo.
njegov mozak je pre malen da bi shvatio filozofiju Star Wars-a= Citat =:
Izvorno postao Lord AngelRI
O kotoru ću poslije kad će mi se dati.
Ima kakvih vijesti,jesus and maria?
E ima tko tip kako pobijediti "Kreiu" na kraju!
ma jok nema nikakvih vesti! odjeknuce to internetom cim se nesto objavi!
a za kreju... ja sam je malo udarao, pa se onda zalecim, pa opet udaram... i tako dok nije pala.
= Citat =:
Izvorno postao Black Hawk Down
jel to KOTOR 3?? ako me pamčenje služi mislim da je isto na početku ona sazove par svjetlosnih mačeva jel?? to riješiš sa silom (ona push) ako kužiš.... tako da trčiš u krug sila ti se puni ti je koristi i tako dok ih ne uništiš......
si skužio???? a za nju moram razmislit....
ne sjećam se više dal na nju možeš koristit force crush, ali ako ga imaš i možeš koristit, that's the way...
Counselor + Munje = nema ti ravnoga :wink:
+ crush, ali s tim je prelako...
ma nije teško par puta probaj razne mudrolije i doči ćeš do rješenja!!! :D
ako ti treba pomoć znaš gdje sam ja i svi sa foruma.....
ma pobijedio sam je 10 min poslijetoga posta i nisam skoro uopće koristio force(osim drain life-a)
Dobio sam je ito kako i Darth Siona-----skrivao sam se iza stupova
da to sam i ja radio mislio sam da je neki propust u igri ali me čisto zaboli.... :D= Citat =:
Izvorno postao Black Hawk Down
jel ga neko prešo bez skrivanja???
meni ju je bilo teško ubit nekako sam se vezao uz nju učila me i tako kolko sam puta joj rekao neću te ubit a ona meni onda ću ja tebe.....
ti je lijepo legla ko neka poppodnevna užina a ??? :D :D= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
znači igrao si na tamnoj strani???= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
ja nisam uvijek igram na god side i 1 i 2 dio!!!!!!!
Koristiš cheatove ha, PRIZNAJ :D :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Lord AngelRI
God side, sounds cool.
Inače, evo, KotOR 2 se upravo instalira, ide očito mala WoW pauza sad.
mogao bi i ja posto je skola skoro gotova. inace, nisam igrao 1. dio. gdje bi ga mogao nabaviti i po kojoj cijeni?
zašto to misliš???= Citat =:
Izvorno postao Lord Jambrek
jer igram na good side???
ne koristim NIKADA U KOTOR-u NISAM!!!!! I PONOSAN SAM NA TO!!!!!
valjda good side, ne god side :rotfl:
:pray: :pray: lapsus jesi kada čuo za to???= Citat =:
Izvorno postao M4tth3w
lol, ja sam instalirao pred 2 dana i zapoceo ispocetka; igram KOTOR I sa 2 caractera; Vortex Rikers (nravno; badass bitch); i randomly odabarno ime .::> Trig Khaaar (:P); on ima samo strenght, constitution i dextrity razvijene; i potpuno je dark, na svim mjestima na kojima mozes pobrati dark pointove, on ih je pokusao pobrati 2 :D , light vishe ne igram, moj caracter (Vortex Rikers) se uvijek nalazi na sivom podrucju, iz razloga sto ne mogu posdnijeti biti dobar, ali takodjer osijecam nekakav afinitet prema republici; imaju prejebene uniforme; lol, profesionalni vojnici sa sarenim uniformama.= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
!!!
Ja iman vjecno instalirane KOTOR 1 i 2. Citajuci tako vaše postove o konstantim sw extremima; svitlu i tami - jedi i sith, javila se u meni nostalgija i potreba za još jednim đirom tim atmosfericnim apsolutno fenomenalnim svemirom :D