vidim te da dolazis po par sati ali dobivam dojam da se vuces jer dodes jednom u tjedno na dva sata shvaćaš to kao posao ne zabavu
i mislim da ima 28
Printable View
vidim te da dolazis po par sati ali dobivam dojam da se vuces jer dodes jednom u tjedno na dva sata shvaćaš to kao posao ne zabavu
i mislim da ima 28
Ja GW neSshvaćam kao posao!
Uopće ne farmam, ne vanquisham, ne skupljam titlove niti ništa slično - samo prelazim quesotve/misije i igram PvP.
ne krivo si shvatio ne voliš to raditi kao posao,kužiš
evo jednog i dokaza (nakon toga sam spavao nekih 27 sati, a kada sam se probudio igrao opet nekih 30tak sati)= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
http://img266.imageshack.us/img266/4...igranjahq4.jpg
btw dok sam tada igrao okretao sam nezamislive pare
znao sam zaraditi 600k u 2 sata igranja (kanaxai axe i kanaxai edge su kostali 100k+ 25 ecto onda, dok je ecto bio 8k)
http://img172.imageshack.us/img172/7031/gw006pj2.jpg[/QUOTE]
24= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
55sati...hmm....mene vec na 7 sati pocne glava boljet k'o luda :cry:
odustao od igre skoro. nemam pojma, nije mi vise gust, a ne znam sto je gore, gubit zivot ili ne igrat
moram nabaviti nightfall,moram nabaviti nightfall inace sat dva preko tjedna,vikend varira od 10 sati po danu do 5 minuta
LOL kaj ces kada ga nabavis? igrat opet 1 mjesec bez prestanka ?= Citat =:
Izvorno postao Melandru
ja samo farmam / dnevno oko 30 -60 min i meni dosta
well kako mislim nabaviti za uskrs odogovor je pozitivan
ja sam u pocetku dosta igrao,ali u zadnje vrijeme se spojim skoro svaki dan pa obavim koji quest, malo pvpam, ali mi je svejedno prosjek jos uvijek 5 sati na dan :)
Poludjet ću od ove igre.
Danas 2 sata tražio ekipu, i s dve različite ekipe išao ubit Glint u Dragon's lairu, ali bezuspješno.
igra je super samo ja npr s ekipom nikako nemogu uspjet zavrshit NM or HM= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
dungeon u eotn-u (bilo koji dungeon ) a s h/h juce sam obavio 2 na HM i 1 na normal...
a i ppl strasno zivciraju (mene posebice svabe / dabog ih rusi potamanili) :-x
Nije ti teško,samo trebaš pravi build. Ja sam ubio glinta sam na HM.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Ne moraš ni pokušavat ići bez Broadhead arrow rangera,čak ni 2 nisu loša ako jedan krepa. I olakšat će ti dosta ako imaš tanka koji će agroat glinta na početku i koristit wild blow odmah čim glint iskoristi svoj stance (ne sjećam se imena).
Navodno ga i grenths balance ubija jako brzo ali to nisam probal.
Ak imaš to sve u nekakvom normalnom balanced buildu trebo bi ga (ili nju?) prebit bez problema.
ma 6 ursana i 2 healera monka
:)
Skoro pa i ne igram,prešao sam sve,PvP mi se neda,jer nemam živaca 3 sata skupljati neki balanced party,titule mi se neda,možda jednog dana počnem opet Nightfall prelazit..
danas od 8 ujutro do sad...od levela 12 do levela 16....još malo do 17 xD
Ja bih još i igrap nešto više da nemam ovu kantu od kompa.Idem farmat šteka mi ko k..dok meni on napravi skil ja sam već pokojni,ak idem radit misiju ostatak partya me čeka 3 sata.... :-x
= Citat =:
Izvorno postao amd freak
vidio sam te i sam da nadodam ja u sat vremena ti dodem od 10 lvl do 20 lvl bez frke
ne kuzim...(meni steka kada se updejtaju sranja)= Citat =:
Izvorno postao Thrall
al ja odem na eu server i na ruski dio s h/h i sve je ok
lol na koju fintu??Uzmimo u obzir da mi za misiju s bonusom...treba 20minuta...a to je 2000exp...i opet nije ni pola za neki level..isto tako ima questova za 4000exp i treba mi barem 15min da ga završim..na koju foru onda za 1 sat doč s 10-20lvl?? :o= Citat =:
Izvorno postao Melandru
ima jedan dungeon u eotn,mila majka
Da nije ovaj?
Ali ako ti je lik iz Prophecies svjedno ti ostaju dva attibute questa koja još moraš obaviti.
[quote=amd freak]lol na koju fintu??Uzmimo u obzir da mi za misiju s bonusom...treba 20minuta...a to je 2000exp...i opet nije ni pola za neki level..isto tako ima questova za 4000exp i treba mi barem 15min da ga završim..na koju foru onda za 1 sat doč s 10-20lvl?? :o[/quote:cpiqqk5b]= Citat =:
Izvorno postao Melandru
eotn kilroy !!!
Još da imam eye of the north ekspanziju :D
ja uvijek prvo idem na eotn a onda tek proph
yay
dobim pristup:herojima,novim skillovima,brz lvl-up i brzom goldu( =runaj me)
A na prophu kako tak brzo levelat lika??? :)
power levelrs
imas ih u drocksu dosta
ok thx melandru...a sad pali gejm i pomozi mi :)
E da naišao sam na ovo:
Levels 1-20 in One Day
http://guildwars.gameamp.com/guide/viewGuides/198.php
Ma nije uopce problem doc do lvl 20. Vidio sam i bolje guidove.
Npr. ja sam jednom imao wariora u canthi. I doso s njim do lvl 20 u dva dana. Bio bi jedan dan da sam igrao cijeli jedan dan ali mi se nije dalo.
Taktika:preso sve questove od svih sekundarnih profesija i nastavio ubrzano prelaziti kampanju.
A mi svi znamo kolko puno xp-a daju questovi u canthi ako npr. usporedjujemo sa tyriom.
Evo sad opet igram cijeli dan,napravio sam ovaj novi whirlwind build za solo UW(W/Me),run traje manje od 9 minuta,ja još nisam isprobao to ću sutra,izmorilo me već pravljenje builda.
Oko 6 sati, bas i nije normalno, ali ima freakova koji nespavaju samo pleti po GW-u :yuck:
pricaj mi ....hehe nista cudno dodjem s posla ...popijem kavu= Citat =:
Izvorno postao Spit On You
upalim GW (pogledam ko je online i kaj ima ) ...odem vanka i za cc 2-3 sata idemo samo gw
pa tako kojih 6 sati i onda spavanac pa opet sutra sve ponovo ..:D
Eto u 2 dana...s levela 14...900golda...i armora 40 ak se ne varam...na level 20...armor 80...gold axe...gold shield...+razni itemi...i trenutačnih 8K golda...vjerujem da je to napredak :)
zaboravio si reci da si igrao 48 sati :D
sto je prilicno sporo onda :D
NE nego 2 dana...bez noći....dakle ostane 24 sata...sa nekim pauzama i odmorima...igrao sam oko 15-20 sati.
jebiga,ja spavam 6 h max....
Heh...
Sinoć je bio downtime blizzardovih servera, nekakav vanredni, nije bitno...
Bilo mi dosadno i ja pokrenem Guild Wars.
Upgrade, download, patchevi itd.
Mkay, napokon se pokrene igra. Vidim, svi stari likovi su i dalje tu, nisam ih vidio već dobrih 5 mjeseci od kad sam zadnji put pokrenuo GW.
Odaberem nekog warriora kojeg sam valjda napravio zadnjeg, tek lvl 4, u Presearingu. Krene igra, a ja ostanem "OMG WTF" :)
Mislim u sebi
- Je*ote, gle grafiku.
- Kako mi lik dobro izgleda.
- Gle, voda ima odsjaj... na mom kompu... na 50+ framerateu!
- Zakon, stisnem space i lik sam napada!
...
Već sam zaboravio kako je moćan GW :D
enivej, odlučih malo ponovno pokrenuti ;)
Mislim da ću napraviti nekakvu curku... Rangericu, fem ranger mi izgleda zakon s nekim kul lukom. Možda još i odem tako daleko da nabavim Factionse ili NF, jer me sinoć nabrijala muzika iz soudtracka od Factionsa, hehe..
:D cool
e imas puno da nadoknadis :P
uzmi nightfall...jer je fact uglavnom za farm samo...