Re: System Shock 2 (WinXP Fix + Model Pack inside)
Živ i liječi se u umobolnici na Zemlji :D
Neznam čuj mi sad malo laprdamo al ta priča bi definitivno trebala bit dobro razrađena i ideja mora bit originalna. Recimo ak si gledo "Ghost in the shell", u tom svijetu budućnosti kakav je tam opisan je informatička mreža postala toliko ogromna i kompleksna da su njome svakodnevno putovale milijarde gigabajta informacija i posljedično se od toga svega spontano razvilo svjesno intelegentno biće unutar te mreže :shock:
Volio bi recimo takav sličan apstraktni pristup priči u SS3.
Imaš zanimljive ideje ali stvarno :D
Mene najviše zanima onaj drugi AI.. onaj Xerxes. Zanima me njegova priča i početak. Znam da ga na kraju ubiješ i u njegov data loop ubaciš Shodan ali.... Tko je taj lik? Tko ga je stvorio? I kako je TriOp dobio natrag licenzu nakon onog kaj se dogodilo u SS1 tj Citadel?
Xerxes je vjerovatno AI smanjenih mogućnosti tj. smanjene samosvijesti. Po meni je AI najopasniji kad postane svijestan samog sebe(tj. bio bi kad bi postojao). To ti je shema ono: mislim dakle jesam, i to mislim 10000 puta brže i bolje nego ovi salasti stvorovi koji mi naređuju...IDEM IH ISTRIJEBIT BUHAHAHAHA....tak nekak :D
Mislim da je System Shock 2 pogled na moguću budućnost ^^
Bump...
Stvarno mi je zao sto je ovaj podforum jedan od najneposjecenijih, a zadnji post na ovoj temi je 2008.
Inace igram ovu igru i mogu reci da je jedan od najboljih shootera koje sam ikada igrao. Samo meni je dosta strasna. Iako je stara igra, jede sve nove shootere za dorucak. Preporuka svima...
Ako neko zeli da pocne da igra, ovo bi bio neki optimalne preporuke za skillove.
= Citat =:
SKILL RECOMMENDATIONS
-Standard
-Maintenance
-Endurance
-Psi (tier 2 healing abilities)
-Hacking
-Cyber Affinity
-Strength
-Career (Navy)
UTILITY SKILLS
-Agility
-Research
-Modify
-Heavy
-Energy
-Psi (Tier 2-4 buffs)
SKILLS TO AVOID
-Repair
-Exotic
-Psi (high tier and nanite drainers)
Nisam trebao citati ovu temu...
Jedva čekam da ovo probam,čini se kao tjeskobna i atmosferična igra.Horor mi je oduvijek bio u krvi,instaliram za dan-dva kad se "otarasim" drugih naslova. :pray:
Jedna od rijetkih "kultnih" igara koju u posljednjih 10-ak godina nisam odigrao. Moram probat...
Autor iznimnog patcha koji poboljšava Thief 2 za moderne kompove je napravio isto i za System Shock 2, premda nemamo patch notes za ovaj.
http://www.ttlg.com/forums/showthread.php?t=140085