igre stare 5 godina su stare...lol
sta sve necu vidjeti :o
Printable View
igre stare 5 godina su stare...lol
sta sve necu vidjeti :o
naravno da nisu stare. ima nekih igara koje nikad neće biti stare, ali i sam znaš da, recimo uzmeš neku tek izašlu igru, krik moderne tehnologije, nema bolje, ona će za dva mjeseca biti zastarjela
Upravo san priša igru 2. put! Damn what a ride! :pray: :pray: :pray:
Ovaj put mage level 22, inteligence, wisdom i charisma 25. Sa glavnim neprijateljem se nisam ni borija nego san se spoija sa njim i resurecta Mortea, Dakona, Vhailora i Nordoma. Uz Fallout i Arcanum najbolja igra svih vremena. Uz sva ova graficka cuda današnjice koja nemaju dušu nevjerovatno je kako u ovako staroj igri još ima vatre za još par prelazaka. Izgled vara ljudi, gameri...
Endure... In enduring grow strong. :pray:
Bravo,..
;) sad odi jos igram Bladur's Gate (ja trenutno igram dvojku i throne of bhaal expansion pack,.cekam da nabavim jos i jedinicu i njezin exp. pack)
Icewindale, Neverwinter Night,. Greyhawk Temple of elemental evil , _D i sve te dobre rpgeove. :)
ljudi, trebam pomoc
dosao sam do dijela kad moram nabaviti dio one Hag zenske i znam da je Kessay Serris (ili kako se vec pise) njezina kcer, ali ne kuzim kak da uzmem dio nje.... nema nista za kupiti u onom ducanu, kroz razgovor ne mogu nista (probao i spell friendship na sebi, ne pomaze)....
helpajte :)
Pricaj sa svima u bordelu i razgovorom je nagovoriš da ti da kap krvi. Barem sam ja tako moga jer glavni su mi statsi bili wisdom i inteligence,a to ti pomaže u razgovoru sa npc-ievma jer dobiješ više mogucnosti u odabiru recenice. E da imaš maramice po levelu u ladicama pa ti kapne na maramicu.
e sorry kaj rezam temu al ima negdje u nas kupit planescape )?
Isto pitanje...= Citat =:
Izvorno postao Svinjoguz
?= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Nema :(
I sumnjam da će biti.
Uvijek možete skinuti, mislim naručiti preko interneta. Inače evo i ja malo zaigrao nakon dugo vremena, stvarno legendaran RPG :bravo: I ostale igre sa infinity enginom http://en.wikipedia.org/wiki/Infinity_EngineSsu mi odlične s tim da je BG2 najbolji !
Ja to igram... Krenuo sam igrat sve RPG-e koje sam propustio.... Nakon ovog mislim na baldura
Enivej, igram kao mage, tak je nekak najkul, pogotovo s dijaloške strane. Igra preowna inače. Premorbidnoooo
I svi koji to mislite krenut igrat - skinite svaki peč koji se da skinut jer bez tog je JEBENO NEIGRIVO BUGOVITO.
Evo ovdje su upute i patchevi http://www.rpgclassics.com/shrines/pc/p ... oads.shtml
Ja sam došao do ravel. Pwna bit mage, al još mi se ne isplati previše i prečesto castat spellove :(
Jedan od najkul dijelova igre su mi priče o Zerthimonu.
Prešo igru. Još sam euforičan od dojmova. Svršavam. :(
Sad ajde opet... replay value na max. :)
Ako netko želi igrati ovu igru, ovo je OBAVEZNOSštivoS- Instrukcije kako SAVRŠENO instalirati i podesiti igruS:pray:
Sadržava sve, od patcheva, unofficial patcheva, custom rezolucija i popratnih patcheva, tweakanja igre za moderne konfiguracije itd. Pre savršeni vodič, full ga je jednostavno pratiti, SVE je na jednom mjestu i funkcionira SAVRŠENO :pray: :pray:
A sada, odo igrati :D
EDIT:
Najbolje od svega, igra se i dan danas dorađuje sa unofficial patchevima, tako da je datum izlaska posljednje verzije bio 12.04.2010Sgodine :pray:
Ovo cu morati probati. Zadnji put kada sam pokrenuo Torment, Winsi su se rusili k'o lokalni pijanac.
Igram. Predobro je. Samo, jedva čekam da dobijem nekog wizarda pošto prezirem fajtere.
Postani mag ili uđi u bar u hiveu i pricaj s svima.
Nemože, glavni lik ima izgled barbara i vjerojatno je bio fajter dok još nije izgledao ko mrtvac. Ne bi bilo rolplejerski.
Sad bi te htio spojlat jedno 500x, al dobro. :(= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Inače, igranje ko mag > ostalo.
Ja se sjebo ko rokan. Mogu li instalirat patcheve i te bug fixeve a da mi ostane savedgame??
Biojemag tisucuputa.= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
Konacno instalirao Torment prema uputama sa stranice koju je Bartuc preporucio. Za sada djeluje jako dobro. Hvala Bartuce na linku. :thumbs2:
a bartuc tek sad otkrio torment.. bitno da je prešo dragon age 2045 puta
Mislim da ću ipak Baldur's Gate igrati prije ovoga. Strašno mi smeta što ne mogu izabrati klasu od početka igre, koliko god igra ownala u dijalozima.
Ne znam kada ga je otkrio, ali je linkao stranicu na kojoj su jako dobre upute za instalaciju na bilo koji Win OS noviji od 98-ice. Meni sad radi odlicno na XP-u, iako mi se rusila na standardnoj instalaciji prije par mjeseci.= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
EDIT: Skuzio sam sada da si ciljao na nesto drugo, tako da slobodno ignoriraj moj post.
@Sonic - :(
klase, borbe i sl. je ovde nebitno. ovo se igra manje-više isključivo zbog priče
Možda probam ispočetka sa visokom inteligencijom i mudrošću, pa probam izbjegavati borbu što je više moguće.
= Citat =:
Izvorno postao System
Kolko ja znam, da. Napravit bekap sejvova prvo ipak.
to. ja sam tako igrao, a taman mi se uklopilo što sam i u stvarnosti pacifista= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Evo, bas ga dovrsih po tko zna koji put. Bez obzira na mane, Torment je jedna od rijetkih igara koje me nikad ne mogu razocarati. RIP Black Isle.
Ja se vratio igri nakon što mi je Baldur's Gate brzo dosadio... O bože, kako je totalno drugačiji doživljaj sa likom koji sve bodove ima u INT, WIS i CHA. Nisam ni sanjao da dobivaš ovoliko iskustva kroz dijaloge :pray:
Totalno se uživljavam u setting sad, razgovarao sam s onim planewalkerom u Smoldering Corpse-u, još pokušavam pohvatati sve to. :)
Si uzeo Dak'kona u Smoldering Corpseu?
Yup. Danas sam evo, na 5. levelu tek našao prokletu ženu koja me uči magijama, pa mi je tona expa ošla u vjetar. Ali želim biti mag. :(
tako treba
Za kolekcionare, Planescape je ponovo izdan, prepakiran na jedan DVD.
http://www.amazon.co.uk/Plane-Scape-Tor ... 314&sr=1-8