Navodno jer je riječ Skyrim dobila još neku licencu (kažem navodno jer ni sam ne znam).
Printable View
Navodno jer je riječ Skyrim dobila još neku licencu (kažem navodno jer ni sam ne znam).
Zato što je Bethesda prije par mjeseci registrirala riječ Skyrim kao svoje vlasništvo. uglavnom nešto u tom smislu.
ne bi ga htjeo ubrzo, sam nek se narade, dabogda dobili zuljeve na prstima od tipkanja :D ...
Evo vec sad smisljam kojeg da lika uzmem :roll:
sljedeći nastavak će izaći za jedno 3-4 godine, a mogao bi obuhvatiti cijeli svijet tamriela
Da, pitam se da li će ikad biti još jedan koji će sve obuhvatiti...
ne, izaći će za 7-8 godina i obuhvaćat će cijeli nirn :roll:= Citat =:
Izvorno postao ChR0NoS
ako ikad izađe, probat ću kupit....a ako je konfig prezahtjevan....niš onda
Samo da se Bethseda opameti, i shvati neke stvari...
Koje je imala na umu kad je stvarala prva tri TES-a.
S:bravo:= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Meni je OB i dalje bolji od MW, al idem sad instalat MW jer ga mogu vrtit sa DX 8.1 :D
Imaš pravo, editing my post....= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
cek si ti igrao mw uopce? ja nisam :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
uglavnom pokusao bi igrati mw ali imam problem da savako 20ak min igra crash T.T pa sam se vratio obu...
jesam igro sam :D
i taman mislio opet ali neeeeee, di bi meni ATi dopustio malo luxuza :-x
sto se tice TES 5 igra ce ownat uzet cu Dark Elfa tak da me svi zahebavaju kao u MW.u jer nordovi mrze Dunmere, kad bolje razmislim uzet cu ja ipak svog Bosmera i razvaljivat glupouke nordove :D :D
Neki kažu da je smisao TES-a doći u neku provinciju i činit genocid nad domorocima.... ako je tako, ja oću u Summerset Isle pokazat altmerima šta mislim o njima... :killyou:
Oblivion je igra uz koju sam proveo najvise vremena igrajuci je i znao sam je po cijeli dan igrati(ostale igre igram 2-3 sata dnevno pa mi dosade). Nebi bas volio Tes5 uskoro jer onda moram novu kantu kupovati, a to planiram tek za godinu-dvije...
prije nebu ni izasel TES 5= Citat =:
Izvorno postao BlackDCRO
sad ih fallout muci,. nisam siguran da ce ponoviti kvalitetu prvih dva nastavka.
Sto se tice TES-a, ne zuri mi se nikuda, cekam sacred 2, witchera, fable 2 za odigrat, i jos puno starih rpgova za proci.
No svakako se radujem sljedecem TES-u i pokusavam si samo zamisliti koliko ce biti graficki dotjeran :D
tes5 neka najave onak, mjesec dana prije izlaska :D
mislim cekanje bi me stvarno ubilo, i neka neki demo izađe
:pray: poslje dodi na kolace= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
Altmeri su mi definitivno najgora rasa...
mada ih i ne mrzim previse... sam tu i tamo kojeg ubijem
Oblivion je izašao 4 godine nakon Morrowinda, a nadam se da će peti nastavak izaći u okvirnom vremenu. Može se čak dogoditi da izađe za više vremena, kao što si rekao, ako budu zaposleni s fallout 3, ili s nečim drugim.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Ali tes serijal je bethesdi najpopularniji proizvod, nije vrag da će toliko proizvoditi jednu igru
Još ako će biti DX 10 ili čak 10.1 ima da bude ludilo od grafike.
Da.
Jer me oblivion debelo razocarao.
nek momci sebi uzmu i 10 godina ak treba, sam nek naprave igru kak spada
ne,jer još nisam ni oblivion odigrao kako spada...
Evo, nekih novih vijesti, bethesda potvrdila da bi TES V mogao doci do 2010.
woohoo? :D
Pardon, evo i link http://kotaku.com/5070477/new-elder-scr ... ty-in-2010
I came :P
Sve se bojim kakva će to grafika biti. Oblivion izgleda fenomenalno, Fallout koliko sam vidio po slikama je još ljepši, a ovo izlazi tek za godinu i po :shock:
Hellboy... Što ti misliš, da li je riječ o Morrowind killeru? :D
zbog ona 3-4 velika naslova godišnje, iskreno sumnjam da će ovo uopće biti bolje i od obliviona... nekako mi ispucavanje tolikih igara u godini dana smrdi na epski fail... Blizzard izbaci jednu igru svakih par godina... kvalitet neosporan, EA izbaci jednu igru svakih, what, 15 minuta - kvaliteta u odvodu...gg Bethesda...
= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
Ne vjerujem tim glupostima,samo su u zanosu posto su zavrsili fallout 3....
I najavili i fallout 4 i Fallout MMO
Bethesda nema pravo na MMO jer su ga licencirali Interplayu.= Citat =:
Izvorno postao Plexihack
Da,ali misliš da Beth nema veze s režiranjem tog MMO-a?
... ne?
Oni imaju samo SP licencu, i MMO naslov je za njih kao što je nogomet za mene - tamo nešto bogu iza leđa.
oni nemaju veze sa TES MMO, o cemu ti? :?
i da, lagano sumnjam da ce moc napravit F4 i TES5 tako brzo uopce, a kamoli dobro...jos ako kupe jos koju licencu, ma, ko bog. :(
E da naprave novi Elder Scrolls na nacin da uzmu sve najbolje elemente iz Obliviona i Morrowinda i da ubace stil borbe slican onom iz Dark Messiah.....
Ja sam mislio na Fallout MMO...= Citat =:
Izvorno postao cropir
Dunno onda,ali negdje sam pročitao da će oni zapravo kao vlasnici trenutne licence režirat sve,da se nebi nešto promjenilo važno za priču nastavka....dunno xD
Bilo bi super da TES 5 uzme sve najbolje iz Morrowinda i Obliviona, prepakira u nesto bolju grafiku, učini gradove življima i stavi više armora i oružja....i nek poboljšaju fiziku i malo vombat system...i character kostimajzejšn (da dodaju brade, tetovaže , ožiljke i slično), znači da uvedu u novu igru ono sta su modovi donjeli u prijašnje.
slažem se za boldano...volio bih vidjeti više vombata po ulicama...možda čak i da glavni antagonist bude mutirani vombat anyone? :D= Citat =:
Izvorno postao Gravestone_bluz
šalu po šank, zar stvarno misliš da će nakon obliviona, legacyja i prerađenog fallouta bethesda ići raditi novu igru u kojoj će ubaciti najbolje iz prošlih igara te dodati nove, još bolje dijelove?