Glasal za monka.
Printable View
Glasal za monka.
Moj glavni PvE lik je Ranger/Mesmer s prigodnim imenom - Iranna Thunderbolt
Ele, spiker...
Stanem se ispod mosta i pucam na nekog warriora, rangera ili slicne melee/projektilne klase... lol kako padaju, a nemogu ti nista... death from above
Ili spike team... kisa javelina na warriora, ovaj ne moze ni napast, samo ga interrupta... do smrti.
vidim da je ranger vodeci...ne cudim se, to je jedna "laksa" prefesija koju je dosta lako za pohvatat i mnogi misle da je za "njubove" ali iznanadite se... volim svoga rangera, jer mi je prvi char i sve, rulza i killa ko navijen, owna u PvPu i baca trapove ko lud u UWu, ui kombinacijama je mrak... ugalvnom, to je primjer jedne profesije koja ima dosta stereotipa, ali ako se ovlada svime, postaje nezaobilazna ^^
Warriror je najjednostavnija proffesija ipak, jer svi početnici u GW-u ne znaju staviti ime svome petu. Ali zašto bi to bila njubovska proffesija, dobra je kao sve druge i sada elementalist vodi.
iskreno, nemam W, nisam ga ni imao za PvE a i sumnjam da cu ga napraviti =P prvi mi je bio ele, pa sam esto "zasrao" i napravio si rangera =P
U to sam se uvjerio sa svojim PvP Warriorom u Team Arenas nekoliko puta= Citat =:
Izvorno postao Zorg_The_Borg
r/rt, tranquil was tanansen, samo derem ispod warriora, prvo dust, pa barbed, flame, pa healing spring. /resign
Ko bi rekao da mi rangeri vodimo???? :o :o :o
pa cuj ja volim rangera, ja sam mod i napravio sam par klikova vise xD hehe
nisam ni pomislio da vas tolko voli rangera :wink:
OH NE ZAR I TI ?! :D= Citat =:
Izvorno postao Gaas
JA SAM ISTO TAKO!!! XDDD
ranger, naravno. premocno mi je lika podjebavat iz daleka i onda mi dodje blizu vec oslabljen i onda ga samo dokrajcim. predobro...
dosadio mi ranger pa sam probo WARRIORA!!!!
i skužio sam da je dobar
i skup ko issus
koji isus? skup je ko sve prostitutke nebeske koje se zazelile za nakitom... gasp....radje ja ostajem na nerou :P= Citat =:
Izvorno postao Kron
Sva sreća da ja imam para :rotfl: Baš mi je dosadilo farmanje... Sada mi je jedini cilj preći Nightfall.
imam ritualista i meni je sasvim ok
ja sam glaso za monka jer mi je primarni lik, zakon za farmanje, uvijek trazen po svim partyima....
war, ranger i ele su mi isot dobri...ali ne ko monk
da to mi bas fora, dodem neku misiju radit i biram u koju cu grupu ici dok nisam sa monkom onda se moram borit za grupu :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
Definitivno Assassin (šteta što sucka u PvE igri), ali nije mi ni Warrior loš.
nije bas... moj npr A rula u PvE, ides attack, back, attack back i tako sredis sve...sa svim profesijama mozes srediti sve u PvE, samo moras znati sloziti build= Citat =:
Izvorno postao ssalG
assasina nevolim jer taman dodem do offhanda i target crkne
znaci da ti build sljaka= Citat =:
Izvorno postao Kron
Ma nema do rangera, on je za gotovo sve probleme, moze vise-manje soloat sa trapovima, petovima, dobar je interrupter, support archer a ako je druga profesija warrior moze bit i dobar fighter, a najbitinije ima troll unguent u slucaju potrebe heala :pray:
ranger ftw! sta sam ja sve lao sa njim joj kad se sjetim...
e da prodao sam acc...
jesi?= Citat =:
Izvorno postao Gaas
gratz :wink:
znaci ne igras vise? kolko para?
imam od frenda acc lai ne igram vise bas...450naku
450 za sve tri???
tako je :|
Ne govorim sada o solo farmu, nego općenito o korisnosti Assassina u PvE igri pogotovo u high-level zonama.= Citat =:
Izvorno postao v4MP1r3
pve sucksa pvp owna....tako je bilo tako ce ostat
a morali ste vidit lika w/n, 10 death magic i nosi soul feast i jos neki crap od puno energija.
ili kad mi dodu u Chest Run, lik ima 7 skillova u baru, 11Wilderness i troll samo, bez storma i ostatka. onda molis boga samo da Rastu prođeš, pa si on your own
dvoumim se između assassina i warriora. Oboje su zakon
Ma sve profesije su zakon ne znaš koja je bolja.
Istina, no ako bi morao birat najgoru mislim da bi izabro Ele-a. Prejaki su. Ubiju te u 2 poteza, a još je gore kad mi neko dođe s Stoneflesh Aura i Stone Armor. Ja poludim! Koljem ga 2 dana. Bez uvrede no zbilja mi ponekad ide na jetra.
Probaj stavit elementalistu backfire i još mu surgeaj energy pa da vidimo, npr; mesmer je stvoren(domination magic) protiv elea, lako interuptaš jer treba dosta vremena dok castaju spell,plus backfire itd itd i mačji kašalj.To ja radim u AB-u.Ali neću više o tome da opet ne dobimo VS teme :rotfl:
dobro kažeš
Svaka profesija može sjebat bilo koju drugo sve ovisi koji build ko igra... Meni osobno dragi ele build je baziran na Thunderclapu :P Jaaaaako zarazan i zabavan build :P= Citat =:
Izvorno postao Thrall