S:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao firedule
Printable View
S:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao firedule
ja isto kada počnem psovati"ma jebo ti bog developeru jedan šta praviš take igre" i taka sranja izvičem se iako znam nekada razbiti koju tastaturu zvučnik= Citat =:
Izvorno postao goGAMERo
Hehe, ja sm jednom razbio tastaturu tako da sam sjeo na nju! Igro sam RollerCoaster Tycoon i nisam mogo preć jednu stazu. I sad ja pitam S4MUR41-ja za pomoć i kaže on meni: "sjedni se na nju i otvorit će se sve!! Tako je bar meni uspjelo!!". I kaj ćete, još sam bio mlad (brijem da je to bilo pred nekih 4 il 5 godina), pa sam se sjeo na nju i razbio je :rotfl: :rotfl: :rotfl:
A i nedavno sam isćupao SPACE jer nije htio skakat lik u Far Cry-u :rotfl: :rotfl:
JA SAM SVOJU TIPKOVNICU POKIDO NAKON EVROVIZIJE! :D :D :D :D :D :D :D :D :) :) :) :) :) :boohoo:
Najljepše je šakom u monitor ili mišem u ormar. Makar monitor štedim koliko mogu... Tipkownicu imam neku socijalnu pa me nije strah nabit!!!
Psovanje je obvezno kod mene dok igram ali kad popizdim ugasim komp i odem van nabijat loptu(ako vrijeme dopušta! :)= Citat =:
Izvorno postao goGAMERo
Ovo kaj je frend napravil ja brijem nije apsolutno niko. Lik je imo u sve do 5. mjeseca ove godine P1 133mhz... i igramo mi kod njega tetris i komp mu se zamrzne, taman kad je bio pri obaranju rekorda i lik popizdi, uzme stolac i baci ga u monitor, uzme kućište i ode do pruge i stavi PC na prugu i čeko da dođe vlak, sad ima još sam floppy od tog PC-ja. No baš ga je bilo briga kad je za tjedan dana svejedno trebo dobit novi komp.
imo sam kinezliju od misa (kuglica ftw) koja je imala bliski susret trece vrste s bejzbolkom pa onda s dnom rijeke
Zrtve mojeg i burazovog igranja PES 2008 su (zasad) samo jedna tipkovnica(koja jos uvijek radi, ali nakon mog popravka i malo super ljepila) i joystick koji nema jedne one gljive na njemu i malo je sljepljen selotejpom...
= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
ako imas kvalitetan monitor nemoras se suzdrzavat, po osobnom iskustvu ako iams srece par dana ce te polit jebacki ruka a ako nemas onda imas lom par koscica te odmor od misa na par dana
moje osobno iskustvo je da mi je tiphovnica odahnula usred war-a te da sam ju sikno kroz prozor te isao kod susjeda posudit tipkalo a sada uvijek imam rezervu u ladici
kak moze odjednom otkazat? :o
neznam a ni ne zanima me vise, samo je od jednom prestala svijetlit i reagirat na sve sto sam radio, ja restarto komp i ona nista jos uvijek pa sam ju sikno= Citat =:
Izvorno postao cropir
Pa kakav je to onda bio konjski udarac da je odmah prestala radit :D= Citat =:
Izvorno postao grizli
Ja sam jednom bio na lan partyju kod frenda i bilo nas negdje 10-ak.. deremo svi CoD i vec se blizi jutro, a mojem kolegi kod kojeg se party i odvijao nikako da krene.. jadan stalno zadnji... Odjednom se digne, iscupa tastaturu, s njom pod ruku i pravac van na dvoriste... Mi cjela ekipa onak ostanemo.. wtf? kud ce on?.. i krenemo polako za njim... Covjek je stavio tastaturu na panj, uzeo sjekiru u svoje kršne ručice i počeo divljacki vristati i udarati... :kill: :kill: :kill: ..prvo je tuko tupim djelom, a onda je okrenuo i ostar dio da zavrsi poso... Nas 9 ostalih smrtnika je primjetilo da od zrtve nije puno ostalo.. a kolega se je samo okrenuo i mirno rekao, decki ajmo unutra, meni je hladno... :pray: :pray: ... za 5 minuta je vec dosao sa novom koju je drmnuo sa sestrinog kompa... legenda! :pray: :pray: :pray:
jebate retaj. :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Pikky
dobar je :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao firedule
kolko sam ja puta udario svoju tipkovnicu koju sam kupio 1999 i nije nijedna tipka ispala osim sto se lijeva tipka malo klima
vi ste svi luđaci
sad vidim da ona emisija Provjereno ipak ima nekog smisla :/
jao ona trka na retardiranim vozilima nikad je nisam uspio prec pa mi je brat moro= Citat =:
Izvorno postao snake_byte
aa..lol...nikad nisam imo nikakvih problema s divljanjem..samo što jako psujem...ali ima i nekih ljudi u mojoj obitelji,..xDD lupa po tipkovnici...jer ga skine sa snipom..u cod-u--xDD i to 6 puta zaredom..haha...na istom mjestu..pa je ljepo uzeo tipkovnicu i tkz. Brener....i svu je spalio..i pretvorio ju je u ravnu plohu..xDDD
Ane.= Citat =:
Izvorno postao flander
Ja sam ekran strgo kemijskom(nekom tvrdom željeznom), a tipkovnicu svaki drugi dan laktom podragam. :D
Kuleru.
samo da mi je znat ko to cita :)= Citat =:
Izvorno postao IgGy
Nisam mogao srusit rekord u icy toweru.... brat mi je umro....
OT: Nisam nikad nista strgao, preskupo je xDD