Nemam pojma,to je pisalo na NET.hr.
Printable View
Nemam pojma,to je pisalo na NET.hr.
mislim da se to odnosi na novi film a ne seriju= Citat =:
Izvorno postao Black Hawk Down
[quote=Prince-Artas]mislim da se to odnosi na novi film a ne seriju[/quote:21pmqubj]= Citat =:
Izvorno postao "Black Hawk Down":21pmqubj
Brijem da se radi samo o tome da će se starijim serijama (TOS) samo dodati šminka na specijalne efekte...niš više.nažalost
Matt Damon, Adrien Brody i drugi glume u novom star trek filmu
http://en.wikipedia.org/wiki/Star_Trek_ ... lm%29#Cast
dodavanje specijalnih efekata starim ST serijama nema veze s ovim
TNG, DS9 :pray: ... posle ove dvije ovim redoslijedom: VOY, TOS, ENT
Kada će to izaći!!!= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas
[quote=Black Hawk Down]Kada će to izaći!!![/quote:233c6lch]= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas":233c6lch]Matt Damon, Adrien Brody i drugi glume u novom star trek filmu
[url="http://en.wikipedia.org/wiki/Star_Trek_%282008_film%29#Cast
pa pise... Božić 2008.
1. Deep Space 9, radi mnogo razloga, radi DEFIANTA (uber ship best in trek po meni) radi Jadzie Dax jao jao :D nju nikako nisu trebali mjenjati a i cjela njena smrt je bila smjesna. radi likova kao sto su Odo i Sisko, pa i kira radi Quarka. Radi detalja o Bajoru i Kardasijancima. Radi Stanice same :) I najvise radi masivnih fightova. Naravno imao je svoje lose epizode ali koja ih serija nema.
2. Voyager, radi toga sto sam njime usao u svjet star treka, radi Janeway koja je super odradila ulogu, radi Toma Parisa. Radi dosta detalja o Borgu, i mnogim drugim civilizacijama u delti.
3. Enterprise, radi novije animacije, radi zanimljivosti price o nastanku svega sto mi se svidjalo u ds9, i voyager. Sto se tice likova onako nigdje veze, i radi super fightova u zadnje 2 sezone.
4 - 5. TNG - TOS Nemogu rec koji mi je bolji i ako kad bi me neko pritisnuo rekao bi TNG radi bolje animacije i Galaxya, pa i radi Likova, TOS mi je bla, prezastarjela serija iako ima mnogo wow komentara na koje se da nasmijati od kirka, scottya, spocka i mccoya.
Po meni je HRT trebao krenuti u trek svjet ne od Voyagera nego od TOS, pa ici kroz TNG, DS9, Voy i zaokruziti sa Enterprise. Mozda bi onda i ova rang lista drugacije izgledala.
[quote=IGoR_2803]Kada će to izaći!!![/quote:2er1rnrb]= Citat =:
Izvorno postao Black Hawk Down":2er1rnrb][quote="Prince-Artas":2er1rnrb]Matt Damon, Adrien Brody i drugi glume u novom star trek filmu
[url="http://en.wikipedia.org/wiki/Star_Trek_%282008_film%29#Cast
pa pise... Božić 2008.[/quote:2er1rnrb]
To nije bilo pitanje,jer znaš uskličnik ne znači pitanje.
eto morao sam temu vratit iz mrtvih iz razloga što sam razmišljao pošto je Galactica gotova (dok ne završe 4 sezonu) dali HRT ima neku namjeru stavit možda S.T. seriju?? možda SG1 (koji još nije bio prikazivan...)??
da, mene zanimaju StarGate, Babylon i Space: Above and Beyond; zato sto sam samo za njih cuo, nista pogledao (iako ono sto sam vidio o Babylonu mi izgleda neozbiljno i malo blesavo :? )...
!!!
za ST čisto sumnjam, obično ide svake druge il treće ljetne šeme. babylon dugometražne su vrtjeli ovoe godina ak se sjećam, i da, zaista su djetinjasto amerikanizirane. o Stargate je blo nešto govora da hoće pa neće, al prije ćeš vidjet ako iskopaš u lokalnoj videoteci, uvijek se nađe koja kompilacija negdje na dnu police...
Space:Above and Beyond je išao prije par godina, sjećam se.ko zna, možda je na listi čekanja.
ma babylon je super!!! :)= Citat =:
Izvorno postao Bishop_45_(2)
trebali bi ponovo stavit ST: Enterprise s cpt. Archerom
Ja bi radije opet sve Star Trekove, po redu.= Citat =:
Izvorno postao Vorban
Ako već nemože sve, onda barem TNG koji je daleko najbolji, a Picard je legenda. :pray: :pray: :pray:
ma puno bi toga trebalo jel ima netko neki info dali će bit neka od SF serija uskoro na Tv-u??
Meni je svaki star trek dobar. apsolutno svaki koji je ikada izasao. Previse se uzivim u gledanje da bi objektivno procjenio koja mi je bolja. Jednostavno - uzivam!
Znam da je offtopic, ali uskoro na HRT2 vraćaju Star Trek. Najvjerojatnije TNG.
Ima Boga :pray: :pray: :pray:
vidio sam; vidio reklamu na HRT2 za ST od pon do pet, yay :bravo:
ko ce sad docekati pon .....
EDIT: rofl; u isto smo vrijeme postali istu stvar....
U 16h? Taman da se oporaviš od noćne pijanke. :D
Odlično. :wink:
16h? idealno, taman mi fax završava najkasnije u 15h :D
Jedino neznam jel od sljedećeg tjedna, jer ga u programu nema.= Citat =:
Izvorno postao Bishop_45_(2)
za sve ljubitelje star treka evo jedna informacija
1.1.2008 u 16.55, HTV2, TNG!
vidio sam bit će i TNG i Voyager...
već je promjenjeno u 15.50 je= Citat =:
Izvorno postao radeoN
U najavi su rekli svaki dan od pon do pet od ponoći?
reprize su isti dan na prvom programu u 1.00h
@Vorban to su valjda mislili na reprize, znači uglavnom svakim danom u 15.50 a repriza u 1.00 sati
od 1.1.2008 naravno
wunderbar jedva čekam, samo da mi ne preskaču epizode= Citat =:
Izvorno postao Lord AngelRI
Sutra...
da da sutra počinje TNG!!!! sve sezone nakon toga dolazi DS9 a na kraju Voyager... :)
danas pocinje TNG .... :D
Još 2 sata...
Već polako ludim od nestrpljenja.
Sram me je ali nikad nisam gledao prvih 5 epizoda TNG-a, tako da će moje oduševljenje biti još veće.
Kako je mlad Picard, ,rofl !!!
i ovih stvari sa q-om se sijecam, on mi je malo lame...
mogli su barem 2 epizode satavit, ovako cemo morat gledat cijeelo ljeto ....
Jej, sad ćemo imat kaj gledat naredne 3 godine (doslovno).
Sad se već bolje osjećam.
Ništa ne osvježava tako kao epizoda Star Treka.
I još se Mc'Coy na kraju pojavio :pray:
Kako Q ide na jetru, majko mila.
Q je stvarno idiot naporan čovjek..
e picard je ono ful mlad...
sutra se nastavlja, a danas sam skoro zaboravio na seriju...
Ajde sad je otišao Q i serija se ozbiljno nastavlja.
danas nisam gledao nisam imao živaca ali sutra gledam...