ja kupujem sljedeci/ovaj vikend ovaj key za 1 char slot ^^
Printable View
ja kupujem sljedeci/ovaj vikend ovaj key za 1 char slot ^^
e sto prije to bolje to se prodaje ko ludo stari vjeruj mi da nisam rezervirao u Puli kada sam isao ostao bi bez :roll:
BTW. ako se predbilježim u crovortexu za nightfall koliko ce otprilike stajati jel zna netko možda zna?
Ha gle, prvi CE je stajao 500 kn, Factions 350. Obje same igre su prvo bile 300.
Ste vidli nove skilove? Enadiz Headbutt! ROFLS!
ma skillovi su im cudni, treba vremena dok skuzis sto pjesnik zeli reci
al dobro, a i col ce biti cca 400 kuna, oept previse al sto se moze...stedim za njega od pocetka skolske godine =P
ja vec imam kojih 100kn :D= Citat =:
Izvorno postao v4MP1r3
necu nikakve predbiljezbe raditi neg cu se ljepo na dan dolaska nacrtat u algoritmu i skocit na prvu kopiju ce editiona kaj vidim.
:pray:
ja sam duplo boljiii= Citat =:
Izvorno postao MiniMe
imam 200 kuna =P
A ja 214 :)
al za factions :(
Sad mi je frka, ako nestane CE onda se mogu tući nogom u guzicu jer druge pošiljke neće najvjerovatnije biti
ja 200 kunića imam :wink:
nightfall je 10 puta bolji i zanimljiviji od factionsa...
BTW:
moje nova titula... :)
http://img243.imageshack.us/img243/1522/gw088ly8.jpghttp://cro-gaming.com/forum/Smileys/Alpha/dancing.gif
samo neka ti banana plese >.<<
ja nikako da dobijem do prve, mislim, dobio ja za kolko, 100 i sad trebam za 1,000 al nece da nece...nemam ja ni sad previse vremena, skola me ubijaaaa
5000 ti je za max titulu...= Citat =:
Izvorno postao v4MP1r3
a ja ne mogu doci ni do 1,000= Citat =:
Izvorno postao T.N.T.
gezus, jadan ja...
kad sredim sve questove po gradovima i imam lvl 7-8 i 150 bodova =PP
ne kuzim foru
znaci kada izades iz towna na svakom portalu imas nekog paragona dodes do njega i razgovaras te stisnes yes(ili nesta slicno ubiti onu zelenu kvačicu)
te kada dobijes tajt ajmo reci ''echanmet'' svaki put kada ti ili tovj tim ubi neprijatelja dobivaš duble xp i 1 taj point :wink:
= Citat =:
Izvorno postao Black Knight
uuuuuuuuuuuu
vidi vrazicka, fala ^^ :D
nisam se bas an to obazirao, vise sam ciljao na ono run and kill da prodjem sve sto mogu
thnx
Ovaj Nightfall je daleko bolji od očajnog Factionsa.
S ovim likom prašim Nightfall preview i prenajjači je ikad. Svi female likovi kleče oko mene u gradu, i daju mi lovu, i zelene iteme, i sigile, i telefonske brojeve, i nevinost. Uber Pimp FTW
http://img49.imageshack.us/img49/3228/pimply0.jpg
np kompa :wink:= Citat =:
Izvorno postao v4MP1r3
i dakle narode,
ovo je cisti primjer hrvatskoga pimp-izma
bogati biznismen zaradjuje za zivot izgledajuci perfektno ^^
koja zurka, svaka cast wedrane
lol, weky care... :)
BTW: u kojem mjesecu stiže u cro trgovine?
Ovako, moraš računat neke stvari. 27. je datum izlaska. Kako je 27. petak, računaj da do slijedećeg nećeš nabaviti. Dok to dođe u hrvatsku, dok odstoji par dana u nekom skladištu u Lučkom jer se carina mora obračunati, tako da će u trgovine najranije stići 2. ili 3. studenog. I sad, imaš više opcija. Kupi ključ preko NCplay servisa i dobit ćeš ga u roku dvije minute po uplati. Idi u Ljubljanu u Novi Svet, i možda već u ponedjeljak ili utorak imaš svoj primjerak, ili čekaj Algoritam/Crovortex i njihovo odgađanje, pa "brzinu" hrvatske pošte. Uglavnom, ukoliko ne odeš sam po primjerak nego ga čekaš na kućnu adresu, imat ćeš ga 15. studenog. KK?
ja sam narucio nightfall preorder bonus pack u subotu, nazove me zenska u ponedjeljak ujutro i pita dali da salje, i doslo mi sljedeci dan= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Nemam pojma, ja sam iz Zagreba čekao jednu knjigu punih tjedan dana. Dugo s obzirom da živim tamo, ali je kupnja moguća samo preko neta, pa nisam imao drugu mogućnost.
ja sam se predbilježio u crovortexu...znači, stiže tek u studenome....:(
Nightfall Event Extended 24 September 2006
We’re happy to announce that we have an event bonus for you: We are extending the Nightfall World Prevent Event for 12 hours! The event will now run until 11:59 a.m. PDT (18:59 GMT) on Monday, September 25. This will give you another dozen hours to explore Elona, to take on a few more quests, engage in a little extra PvP in the new arenas, and perhaps unlock a few more skills for your PvP characters. We hope that you are enjoying the event, and that we look forward to seeing you during these extra hours!
nightfall likovi nisu izbrisani?
Nadam se da nisu, iznenadio sam se kad sam vidio svoju Afro monkicu živu. :)= Citat =:
Izvorno postao T.N.T.
Valjda će ih ostavit, to bi im bio odličan potez.
da ostaviti ce ih ali necemo moci igrati ih dok nebudemo imali nightfall :wink:
No shit sherlock. :)= Citat =:
decki ova likica na slici od collector s editiona koja je to profesija?
battle mage
= Citat =:
Za CE nf je Dervish na slici kutije
bas je cool taj armour
e ja sam novi u guild wars pa sam si mislio kupiti nightfall jel mi tko moze objasniti kak se to igra?
Kupi prophecies, imas teme Gulid Wars i Za početnike i to sve pročitaj
Naprotiv, ja bi ceko 11 dana i kupio Nightfall. Izgleda ko da ce but boli od Factionsa, a i vjerujem da ce imati nešto više igraca od druge dvije kampanje. Ako mu se svidi, nek kupi ostale.
ok hvala javim vam kad kupim nightfall
ej, nightfall ce ti kostati barem 400 kn, dok prophecies dobijes za 300 :wink:
pa nema veze bolje da si sad kupim novo pa onda kupujem dalje kak izlaze nego da igram starije. E a kad to dolazi u algoritam jel zna tko???
Factionsi su došli 300 kuna kad su izašli, CE 350 kuna.= Citat =:
Izvorno postao Kron
Kad dođe u Algoritam? Ha ako igra izlazi 27og, valjda iza toga negdje. Znam da smo Factionse dobili odma sljedeči dan...
hmm nightfall obican ce doic oko 300 kn :wink:
bio sam vrijedan pa sam preracunao dolare u kune :wink: