svaki drugi post mu je:ja nisam nvidia fanboj,ja nisam nvidia fanboj....jel to napisal?...
Printable View
svaki drugi post mu je:ja nisam nvidia fanboj,ja nisam nvidia fanboj....jel to napisal?...
Nisam siguran, možda.
Pa i je loš novi Jurski Svit. Jedino je uvijek fora vidjeti dinote.
neznam..meni previše na bf1 liči, što je loše jer mi se bf1 nije baš pretjerano svidio
kupit i igrat hoću, al da sam presretan i nahajpan, nisam
Mislim da sam bf1 igrao na 12 i da je islo glatko
A bf5 obrnuto, za sada
sviđa mi se i sp i mp, gg (za bf1)...ovo je sve od jednog lika...bf1 inače ide bolje na nvidii u dx11 a kod amd ide bolje na dx12...
proljevi likova sa pce,to je samo dio kakvih sve ima proljeva,gluposti i preseravanja...drug brko non stop slini za navijem(sljedeći amd gpu),stalno se kao bori za amd i da kao jadnim kupcima bude jeftiniji gpu i cpu,kupuje njihove procesore(ali gpu nema šanse) a ima uvijek nvidiu i to trenutno gtx 108...a amd boli kurac šta ne izdaju grafičku svake godine kad i dalje prodaju trenutne koje su ok...
Preporučam svima da si stave ovaj Uniform Soldier Aiming na on što JackFrags pokazuje u videu. Meni je puno lakše ciljati tako, a isto je bilo i sa BF1 do kad to nisam upalio dosta toga sa isfulao.
Ovo o čemu počne na 11:23
svaka čast ovom kukiju,lik je apsolutni retard,frajer kupuje svaki betlfild i non stop ga igra i dijeli savjete,gleda filmiće na jutubu,non stop daje komentare na forumu itd a nije uopće neki dobar igrač....pravi fanboj...i to igra na nekom slabijem kompu,nemam pojma jel kupil šta novije...i neznam s kime sad igra,jel sam ili si je našal neku novu ekipu,prije je igral sa ekipom iz bug-a ali ovi koliko znam više nisu uopće aktivni i boli ih kurac za bf...
taj uniform soldier aiming ti ustvari postavi da je osjetljivost miša jednaka za sva oružja,nema razlika u načinima pucanja,hip fire,niz nišan itd....onaj tko je pro ostavlja to na off...
Haha...a dice reko da ima "novi sustav" za bf5,svi cigani mislili da će dobit ponovno bf3 igru i m16,kao "sustav napucavanja" šta god to značilo "potpuno izmjenjen i prilagođen pro igračima sa bug-a i pce-a" u odnosu na bf1...lol...
...prije je na bug-u svaki dan iskakal članak na službenoj stranici na temu battlefielda a sad više ništa...forum je isto bil pun...sad još operira nekolicina istih cigana...
evo ti tenk, vidi kako je ovaj gospodin testirao kaj ga zanima
https://www.youtube.com/watch?v=8Kvj5TZNNJ4
Nemam bf5...
Kupi, jeben je...
...to građenje sam vidil dok još nije ni izašla...neznam kome to može bit zanimljivo...koliko dobivaš bodova za to...jel barem dobiš gnjezdo sa mitraljezom kad sagradiš ili samo prepreka...
Idu bodovi...sve nosi neke bodove, nije sve napucavanju. Skužil sam da me radije oživljavaju kad gradim nego kad se samo napucavam.
Skinuo ponovno igru nakon nekoliko mjeseci. Izletio odmah sa snajperom na onoj aerodrom mapi. 20 kilova isto toliko poginuo, kikali me iz tima na pola, ali sve headshotovi sa valjda preko 100 metara :D Ne znam samo kako odmah startat igru solo bez tima, većinom ima dosta glupih ljudi koji izlaze iz tima svakih par minuta ili vrijeđaju samo.