Ak uzme dobije dobrodošlicu u sektu :D
Dobro nam došao!!
Printable View
Ak uzme dobije dobrodošlicu u sektu :D
Dobro nam došao!!
Bolje da zeme ps nekti i7. Price je isti a sa i7 se nebu igral.
Kaj ćemo se vrijeđat preko interneta opet?
Ne. Ja volim sve ljude, i jehovine svjedoke. Ovaj ti video pokazuje kaj se dogodi kad pokucaju na pogrešna vrata :cool:.
I što se dogodi kad jehovin svjedok pokuca na pogrešna vrata? Skrati molim te.
Dođu sa nekim uvjerenjima i ne znaju objasniti i argumentirati "činjenice" koje propagiraju. Kad nađu na čovjeka koji vlada tom materijom prave se grbave. Jednostavno kucaju na pogrešna vrta jer znaju manje od onoga kome"prodaju" svoje gluposti.
Ok. Iz kojeg razloga si dao taj video u ovu temu?
Da ti slikovito pokaže kako bezveze tolaš ovu temu i nudiš taj sony ko zadnji fanboy.
Ako čovjek voli igrati ARMU kako će je igrati na konzoli? Ovdje je dobio prijedloge za ono što želi a ti kucaš na vrata i nudiš konzolu. Iz kojeg to razloga radiš?
Samo sam odgovarao na post iznad.
OK, znači pravimo se grbavi i dalje :D
Ako si pratio ovu temu imaš postane testove gdje se vidi da će sa i7 6700/i7 7700 imati ugodno igranje tog naslova. Sa PS4 koji mu ti predlažeš ne može igrati taj naslov nikako, jer ta igra nije izašla za konzolu.
Možda si mislio da uzme konzolu i zaigra neki drugi konkurentni vojni simulator na njoj? Ima li takve igre na konzoli?
Ovo nije tvoj forum niti si glavni neko i nešto ovdje. Zato se utišaj i upristoji malo ubuduće. I nemoj ljudima mame spominjat ovdje molim te.
Gdje sam bio nepristojan? Ako ti smeta moje ponašanje fino klikneš na moj profil staviš me na ignor. I kave te mame spopale :D
Jesam. I moj prvi post u ovoj temi je prijedlog na i7 7700k i po potrebi kloknut. AMD sam predložio jer je Maloki to tražio uz opasku da to ne bude tako dobro za ARMU ali bude bolje za poslovne aplikacije zbog više jezgri pa nek sam odvagne.
Znači ako je arma prioritet onda se drži mog prvog prijedloga i7 7700k kloknut na nekih 4.8-4.9 na koliko ih ide velika većina.
I tko je sad nepristojan?
Dobar dečko.
Naravno, my young padawan :cool:
To ti meni govoriš?
LOL, ne zidu :rotfl:
Ja velim tebi da si dobar dečko.
Nema na čemu.
To je sasvim OK
shvatiti ću to kao ispriku za bahaćenje duplo starijem kolegi :D
Ne bi rekao da si duplo stariji od mene.
45.
Koji je vama kurac.
Tenk hvala na prijedlozima, prosljedit ću dalje.
Htio sam kupit i7 zbog arme al sam skužio da bi vjerojatno bilo neigrivo, pa sam kupio ps4 i tv, a komp ću još možda kasnije zamjenit ryzenom. Šta ja znam šta čovjek razmišlja.
lol,na pce se svađaju radi automobila,mobitela,ajfona,hamiltona,nvidie i amd itd. itd.,na bugu se svađaju radi bf1 a ovdje između sektaša ps4 i pc,bravo,ajde neka...
a pce je prava privatna prćija
i7 i GTX 1060 6GB je sasvim ok za ARMU. A konzole, W3DR4N, i to je to.
Ak ima ekipu sa kojom će igrat online super. Solo igrat nema smisla baš. Imam jednog frenda na steamu koji igra nonstop i htio sam se uključit, ali kada sam ušao u King of the hill spustio apsolutno sve na low i vidio kak se igra vuče kad bi došao do towera, reko nema šanse da ovo ide dobro na bilo kakvom stroju. Star je engine i traži single thread performance gdje Intel zadovoljava, ali ak traži još overclock... pa dokle? znači nešto tu ne valja.
I da, komplet igru imam, čak sam i one cartove kupio.
Nema na cemu,samo da se zna da ti ja nisam nikakav strucnjak za konfe,najbolje bi bilo da pitas na bug forum ili pce,tamo su ti strucnjaci koji znaju ako ti hoce odgovorit,i puno su vise forumi gledaniji i posjeceniji,pogotovo bug forum,ovaj ti forum nitko ne gleda osim valjda par ljudi koji su tu od samih pocetaka
Pretpostavljam da ti cad programi nisu toliko jako zahtjevni sta se tice procesora ali neznam,nagadam...nisam ni probao ni m2 ssd diskove i koliko je to u biti bolje i brze,isto tako mozda bi bio bolji cim veci monitor,ugodnije je radit sa vecim prostorom u bilo kojem programu
Nema na cemu,samo da se zna da ti ja nisam nikakav strucnjak,najbolje bi bilo da pitas na bug forum ili pce,tamo su ti strucnjaci koji znaju ako ti hoce odgovorit,i puno su vise forumi gledaniji i posjeceniji,pogotovo bug forum,ovaj ti forum nitko ne gleda osim valjda par ljudi koji su tu od samih pocetaka
Pretpostavljam da ti cad programi nisu toliko jako zahtjevni sta se tice procesora ali neznam,nagadam...nisam ni probao ni m2 ssd diskove i koliko je to u biti bolje i brze,isto tako mozda bi bio bolji cim veci monitor,ugodnije je radit sa vecim prostorom u bilo kojem programu
I jos nesto,zasto uopce pitas ovdje za frenda,nije frend valjda retardiran da nezna sam pitat i napravit obican post,neka si otvori profil na pcekspert forumu pa neka tamo sam pita,sigurno ce mu tamo fegeti strucnjaci puno bolje slozit,nije on jedini koji koristi cad
Svi ti programi su gladni procesora.
Pitam tu jer imam account na pcp forumu, a in nema.
Ni jednom ni drugom se ne da registrirat na pce, a i sam veliš da su tam uglavnom retardi.
Neki lik mu je negdje brijao da uzme komponente od nekog starog servera i overclocka ih pa će mu to bit najbolje wtf.
PCEkspert je dobar stari forum sa ljudima koji su o kompovima više zaboravili nego što mi svi skupa znamo. Ima nekih pametnjakovića koji bezveze skupljaju postove, ali toga imaš na svakom forumu.
Baš malo gledam monitore danas.
Za 4300 kuna:
34-inčni
Curved
Ultrawide
AH-IPS
144 Hz
FreeSync
https://www.adm.hr/product.asp?produ...&code=89024ADM
Bruuutalno. Al fakat bruuutalno.