Košta 375 kuraca. Nigdje nema ispod 550 Eura.
Printable View
imas na linku iznad basic verziju za 3300
ljudi, kakav je huawei kao brend? jel dura garanciju? otisao mi je ajfon (razbio sam display i otisla baterija) nakon svih ovih godina, razmisljam o honor 8 huaweiu.
jel ima sta bolje za tu cijenu? 2000, max 3100kn? vidim da mu baterija traje 2-3 dana, zvuk ima odličan, lijep mi je. octacore i 4gb ram zvuči dobro.
najvaznija mi je fluentnost svega, necu koristit vise od 7-8 appova. (keep, calendar, social networks)
i trebat ce mi android device na ljeto, po mogucnosti da ima redovite updateove. cini mi se da puno trazim. xd
kolko ce kostat xiaomi mi 5s kad dode kod nas? zadnji android bi trebao bit dovoljan na ljeto.
Xiaomi kod nas nemaš u službenoj ponudi, ili prek njuškala ili strane online trgovine.
ima u neutrinu.
nego, oneplus 3. jel mogu očekivat updateove?
Vjerojatno ne lol.
Zas su ti bitni redoviti updateovi?
brijem neke appove za mob radit na ljeto.
btw, oneplus3 je pao na sound testu. jebem ti igricu.
nznm jel to bitno uopce, to s updateovima. znam da tipa ne bude podrzavao neki app neki stari software.
brijem da cu G4 uzet, imao ga malo prije u rukama i cini se fluentan.
Fluentan u kojem jeziku?
ne znam, dva put sam slajdo po homescreenu.
Uzmi ZenPhone. ZenPhone ću si uzet.
https://www.youtube.com/watch?v=LvJrus8ylIs
Nexus 5x je jedina opcija za normalnu cijenu s redovitim updatejtovim :)
Pogotovo kaj mu je sada pala cijena radi izlaska pixela ...
Moto G4 bit isto mogel biti dobar izbor ako ce dobivati jednako updejtove ko starija verzija (Moto G 3gen), jer to prvi model od kada je lenovo kupil moto ...
Ali ono Nexus 5x se moze dobiti za 2k i za te pare a i iznad u android sve tu po meni nema bolje :)
6P je isto jeben ali ne znam kolika mu je cijena.
ma popravit ću ajfon na kraju, ne da mi se. smara android.
btw props za guest mode androidu.
Nakon Doogee X5, Redmi Note 4X i trenutno imam Redmi Note 5 Pro. Sta preporucujete kao sljedeci mobitel? Volio bih ostati u Redmi Note seriji, neznam kakva je 10tka, vjerovatno dobra za novce koje treba investirati iako sam malo citao i raspitao, kao da su povukli rucnu i nisu napravili mobitel kakav su mogli, tako da i prelazak na neku drugu Xiaomi seriju nije na odmet, pa cak i drugog proizvođača, ali mi je Xiaomi ipak nekako prirastao srcu, pa bi i ostao na njemu.
Sto se tice specifikacija, bitno da ne steka prilikom multitaskinga, igre ne igram, ako i igram nista zahtjevno. Kamera isto ne bitna, iako sam je poceo sve vise koristiti, tako da nije na odmet da bude i bolja, ali nista presudno. Volio bih da ima i jack otvor za slusalice iako moze i bez toga, također led notifikacijsko svijetlo, i ako je moguce u razlicitim bojama ili barem jednoj. I to je u biti to, otisak prsta je standardan sada.
Nadam se da nisam previse iskomplicirao :D