-
Re: War Thunder
probqaj igrati, dalje od prvih par scrub nub tiera, pa ce se totalno osjetiti razlika. ja probao oboje i jedino sto je bolje u wt izvedeno je artiljerija. cjeli ostatak granata, aimanja, movement fizike i sceg ostalog sto sma isi isao usporedivati je bolje u wotu.
doduse moram priznati da je to bilo jos u closed beti pa ono, nznm jel jos uvijek takvo stanje. po videima i streamu se nije nist promjenilo
-
proslo je dost patcheva od onda i ima promjena
fizika je dost drukcija, vise nema onog da dodjes do tenka i prevrnes ga guranjem
neznam sta se tice ciljanja i toga jel ima neke razlike jer na pocetku nisam nes pretjerano igro tenkove tek kasnije sam ih igro aktivnije
jesi otkljuco tier 4 u wt?
prva 2 tiera su smjesna, tek 3 i 4 imaju nekog smisla
jedina stvar koja me ubija u pojam cjelo vrjeme je mec making sistem
stalno me zna bacat u vece tiere od mog i to frustrira
npr kad sam tek otkljuco IS 2 kao prvi tier 4 ruski tenk, nakon 3 borbe su me ubacili u tier 5 mec -.-
nigdje veze
da to srede kak spada igra bi bila savrsena
-
trojku sam bio otkljucao i nest igro. odusto ubrzo nakon toga.
mm je boljka i wota i wt-a. wot nece unesti skill based mm vec samo tier based. za wt nznm kak ide vise
-
ja eto igram igru godinu ipo ak ne i 2 vec i ja pojma nemam na koju foru radi MM
neznam jel battlerating ili sta
al nema veze sa vezom
evo bas maloprije igro malo tier4 avione i ubaci me u tier 5, a nijednog jeta nemam, sve propelerci
i tak sa tenkovima
1 od 3 meca baca me u vislji tier
-
nznm kak ej u wt, u wotu ti je tvoj tier +-2.
recimo ti vozis tier 8 tenka, mozes zavrsiti u partiji di su tenkovi 678, 78, 8, 789, 89 i 8910. uzasan princip jer ponekad dobijes totalne retarde u timu a nekad dobijes pro team koji poejde sve zivo prijen eg ti ista vidis. mislim da je tak i u wt al me nemoj drzati za rijec
-
je totalno
nekad bukvalno nemos prdnit
napravim 1 kill a 5x me uniste, tim nijednu bazu nezauzme, ispusimo zacas
a nekad nemos opet doc do kilova jer tim sve pobije i nakraju mec zavrsi jer proticnici nemaju vise tenkova
inace budem u top3 igraca, al sve ovisi
pogotovo kad ulete 3-4 iz istog klana, i ako su protivnici, obicno bude poraz bilo sa avonima bilo tenkovima
avioni mi bolje leze, vise mogu imat utjecaja u samoj igri
i puno puta je bilo da je tim pobjedio jer uspijem napravit final blow prije protivnika
ili upocetku uvatim 3-4 bombardera sta uvelike odredjuje cjeli mec
i uvjek u sastavu imam jednog bombardera ak je gusto nakraju uskocim unjega da zavrsim mec
a ako od pocetka partije igram bombardera, popnem se na 8km i samo derem bazu
imam nakraju 0 kilova, budem prvi i mec zavrsi dost brzo
i ruski serveri su najgori, ja neam pojma staje snjima, al to je uzas igrat
zna nekad bit nekih drkadjija koji te eto tak iz cista mira uniste a u istom timu.