Eto i Witcher te čeka.
Printable View
Case je spreman :)
E da, hvala na kejsu i Witcheru puno. :D
Boz ima vgg konfu koju ću kupit jednog dana tako da se ne morate ništa dogovarat više, al opet, hvala na lijepim mislima :D
Pošaljem ti vićera ali tamo za 2 tjedna negdje jer uskoro idem na godišnji. Bit ću u bosni tjedan dana pa ti se javim na pp poslije kad budem doma.
Čupa, aj budi tiho dole. Mi tu radimo, tvoje je da nas draškaš po mudima kad nas vidiš.
Nemam hardver a htio bih sudjelovati.
Daklem, moj stari komp je u kutijama, rami, matična, proc, grafička... Matična sa procom i kulerom su i dalje u jednom komadu, sjede u kutiji koja je prorezana tako da izgleda kao američanski muscle car kojem motor viri iz haube. Kako dalje?
GDra, u kojem kapacitetu bi htio sudjelovati?
Kako mogu?
Pita te koliko para si spreman dati.
Osim časti i gušta, donatori će biti za sve godine odsad i ubuduće poznati kao bratu čovjeku mio narod koji ima i daje.
A sad, što se daje...
Ako dajete neku komponentu, napišite to u red tog tipa komponente, u zagradi, zajedno sa svojim imenom, ali nemojte brisati prethodno upisane stavke. Ko zna, možda na kraju ostane i za neki nastavak humanitarne akcije. Komponenta radnog imena "KEŠ" je novac koji će se ne-keš donatorima razdijelit, najvjerojatnije u vidu ića i pića, nesumnjivo u nekoj pivnici, lako moguće u Medi, potencijalno onom na Vukovarskoj. I da, apslutno je obavezno da sve komponente imaju troslovnu kraticu.
CPU: (Intel Q6600 - The Boz)
GPU: (Radeon 5770 - The Boz)
MBO: (P...43? Nešto? - The Boz)
RAM: (2 keksa od 2GB - The Boz)
PSU:
CAS: (Triton - Čux)
HDD: (Imam neki od 500GB, mislim Barracuda - The Boz)
DVD:
SND:
LCD:
GAM: (Vičer - Vedro)
KBD:
MIŠ:
KEŠ:
CPU: (Intel Q6600 - The Boz)
GPU: (Radeon 5770 - The Boz)
MBO: (P...43? Nešto? - The Boz)
RAM: (2 keksa od 2GB - The Boz)
PSU:
DVD: Pioneer nešto - McPingvin
SND:
LCD:
KBD:
MIŠ:
KEŠ: 7777 DOGE - McPingvin
Ne seri, po trenutnoj cijeni je 60 HRK.
*bump*
Boz: E, tko oće sudjelovat.
Svi: Ja, ja!
Boz: OK, ko bi dao kolko?
Svi: *chirp chirp*
Bilo bi bolje da se prvo kaze koje bi stvari jos trebali kupit, pa da se onda izorganiziramo mi koji cemo dat novce za to.
Doslovno nam treba još napajanje. Možda i monitor. Tak je svejedno što još trebamo kupiti, ako planiraš dat 50 kn dat ćeš ih kupovali mi nešto za 400 ili nešto za 2000 kn.
Napanjanje ak ispliva, kanta se može sklopit i upogonit, ostalo su sitnice samo :P
Evo ja se samo javljam da je Vičer kod mene. Tako da bez brige.
OK, ajmo isplivat neko napajanje. Meni 400W nije bilo dovoljno na 5770 + Q kombinaciji...
Iako prolly ne treba ništa moje pišem čisto da se zna za budućnost.
Valjda sam pogodio format.
CPU: (Intel Q6600 - The Boz) (Intel E7300 - Markec)
GPU: (Radeon 5770 - The Boz) (GeForce 9600 GSO - Markec)
MBO: (P...43? Nešto? - The Boz) (G31-M7 TE - Markec)
RAM: (2 keksa od 2GB - The Boz) (2x 2GB - Markec)
PSU:
DVD: Pioneer nešto - McPingvin
SND: (Neka šit zvučna od 50kn iz hgspota - Markec)
LCD:
KBD:
MIŠ:
KEŠ: (7777 DOGE - McPingvin) (Ak bude ovo trajalo do 7. mjeseca (a ne bi se čudio), 200 čuna - Markec)
O, divno, bravo!
Ajmo kupit neki kurac da se ovo ne otegne u nedogled više. Ak zememo kod mene, sredim neki popust :P, a ubacujem i neš kešovine u bubanj.
imam ja možda neku staru keybu s onim zelenim utorom na tavanu, bum pogledal pa javim.
OK, dosta zajebancije, idete mi na kurac više.
Kroati, str1k3r, Gdra (i ako je još netko rekao da hoće), kolko ste para spremni dati? Idemo kupit to mrtvo napajanje da Čupa sitgne roknut razred kak spada.
10 000 lipa
150, dok ne skuzim di mi je nestalo 200. U tom slucaju 250.
Daklem, update:
CPU: (Intel Q6600 - The Boz) (Intel E7300 - Markec)
GPU: (Radeon 5770 - The Boz) (GeForce 9600 GSO - Markec)
MBO: (P...43? Nešto? - The Boz) (G31-M7 TE - Markec)
RAM: (2 keksa od 2GB - The Boz) (2x 2GB - Markec)
PSU:
DVD: (Pioneer nešto - McPingvin)
SND: (Neka šit zvučna od 50kn iz hgspota - Markec)
LCD:
KBD:
MIŠ:
KEŠ: (7777 DOGE - McPingvin) (Ak bude ovo trajalo do 7. mjeseca (a ne bi se čudio), 200 čuna - Markec) (100kn - str1k3r) (150kn - croat1gamer)
Ja ne znam za vas, ali meni bi bilo stvarno OK kad bi ovo postala neka redovita aktivnost foruma, a ne samo one-off "ajmo čupakejbru dat komp". Mislim, izgleda da već imamo dijelova za započet i drugu konfiguraciju, ne bi bilo teško to još razvuč, uključit više ljudi, itd. Tipa jedan ovakav usrplus komp isporučen svaka 3 mjeseca bi bio divan stistak.
Ja imam još jedan malo bolji case viška :P
Ak se pikira neko napajanje iz trgovine, drmnite mene da vidim kaj imam na poslu u ponudi pa složim neki spešl popust.
Ako FM kao takav pljune kakvu paru, samo daj.
A samo medijska podrska i dobra volja?
Np, imam ja udrugu :D
Ako išta, onda smo dječji dom.
I za ljude sa posebnim potrebama.
Takoder, i za seksualne manjine.
we has pauer! :D
Meni tlaka odmah slati igru, pa kad se složi komp javite, tu sam uvijek :P
Sljedeći tjedan prljamo ruke, no rush :)
Koju igru imaš? Imam ih i ja par na lageru za donacije.