Magnus za admina. Čovjek ima dobre argumente.
Printable View
Magnus za admina. Čovjek ima dobre argumente.
Pa to im je sales point. Budući da većina nema nekakav zdrav razum, korištenje negativnih emocija po pitanju EA-a u vlastitu korist prilično dobro pali. Dosta inteligentno po pitanju marketinga.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Na isti način je Torchlight II (donekle) iskoristio katastrofalni start Diabla 3, pa nije to ništa novo.
Meni je besmislen argument konkurencija je smeće, pa igrajte moje smeće.
Nisam već godima igrao dobar city builder ili tycoon uopće.
Gdje je ona genijalnost Rollercoaster Tycoona nestala.
Tycoon žanr uopće ni ne postoji više. Ne sjećam se kad je zadnja takva igra izašla.
Pa sva ta city builder sranja su tycooni. Recimo Tropico serijal je tipičan primjer smeća.
Malo ste svi glupi ispali što se tiče Banisheda jer nije kreator igre pljuvao po SC-u niti to koristi kao sales point, već to spominje neki random youtuber na videu
Ma da, jebiga.
Sve je to ista bagra.
Slažem se s Vekijem. Kad smo kod toga, nema ni igara kao što su bili Railroad Tycoon, Transport Tycoon i slični. Možda više jednostavno nema love u tome, niti na PC-ju čija je komuna kao jako naklonjena nišama gaming industrije. No tko zna. Postoji nada da će se i taj žanr vratiti korijenima zahvaljujući crowdfundingu.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Novi SimCity nisam kupio, još uvijek mi je preskup obzirom na kritike, ali recimo Anno 2070 nije loš.
Od nadolazećih city buildera jedino čekam Banished. Izgleda jako, jako obećavajuće.
Kakav Rollercoaster, zoo tycon gdje ti se razmnože beluge pa moraš srušit pola kompleksa da im proširiš nastammbu i shvatiš da se brineš o mišljenju 4 i pol piksela slatkih faca. Zato sam debil za bilo kakav sim ili strategiju. Civilization? Hm...ajmo napumpat kulturu, nema veze što nas barbari napadaju.
@Aerial: mini srčani me je i natjerao da otvorim temu
@Magnus: zašto bi molio nekog da preimenuje moju temu, baš si kralj :D
@topic: meni isto djeluje da napokon se nešto događa zanimljivo u industriji...kao da, kao da...nas slušaju haha
U Zoo Tycoonu je bilo prezabavno čistit ono smeće :((((((((((((
Rollercoaster imam na plejki, to nisam ništa kužio kad sam bio klinac.
U biti, ne tako davno je izašao Sid Meier's Railroads, ali nema previše veze sa onim pravim transport tycoonom ili railroad tycoonom ili kako se već igra u originalu zvala jer nema onu kompleksnost nego je samo gradnja pruga i vlakića sa vrlo pojednostavljenom ekonomijom, ali opet, ljudima koji bi se igrali sa modelima vlakova je ko bog.
Dobro si se sjetio. Ta igra je baš bila casual i zabavna.
Witcher 3 je definitivno daleko najiščekivanija igra što se mene tiče
osim Witchera puno očekujem i od: Dark Souls 2, Walking Dead 2, Game of Thrones (Telltale), Dragon Age 3, GTA V
od ostalog još mi se čini vrijednim spomena: The Division, Watch Dogs (iako mi se sve čini da će fejlat, al nadam se da ipak neće), Mirror's Edge, Thief, Age of Wonders 3, Pillars of The Eternity
iako ću sve ovdje nabrojano zaigrati tek u 2015-toj :D...osim Witchera 3 8)
Kakav crni GTA5? Pa on je već davno izašo.
Inače, glavne dvije igre u 2014. su Dark Souls 2 i Castlevania: Lords of Shadow 2.
PC master race.
to ću ipak odigrati na kompu, pa se nadam da će port biti kvalitetno odrađen= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Ti se sa tom grafom teško možeš nadati bilo čemu.
Što se teme tiče koliko vidim, izaći će i previše kvalitetnih igara za prosječnog čovjeka koji raspolaže sa prosječnom količinom slobodnog vremena. PC master race :rambo: .
Pa, ako je port u rangu Max Payne 3 onda neće bit problema.
Da mi je samo znati tko je glasao za drugu opciju.
Hehe
sredinom godine kupujem novu grafu kako bi mogao igrat Witcher 3 kak spada...tak da neće biti problema ni s GTA V 8)= Citat =:
Izvorno postao dugi
Zašto? Bar ti već imaš plejku.= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
ne mislim tako skoro kupit GTA V, tak da ću na Steamu proći jeftinije
ako ne racunamo rolplejeve za koje nemam vremena, meni najlepse izgleda shadow of mordor, deluje mnogo dobro, samo se nadam da ce i prica i glavni lik da budu dobri
samo da se zna, glasao sam za onu donju opciju
Ja ne mogu glasati.
Kao da biram između HDZ-a i SDP-a. :yuck:
Ovo sam skroz zaboravio i ovome se radujem :)= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
:eyebrows:= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Ja ne.= Citat =:
Izvorno postao Falus
Ne vjerujem da LOTR igra može valjat.
Još imam traume od WITN.
Volio bi kad bi bila barem ok igra, no po meni, čaša je prazna.
EDIT
Sad vidim da je Monolith u pitanju.
Oni imaju par solidnih igara, no sve su bili FPS-i.
Kako će se nosit s akcijskom avanturom je upitno.
bfme 1 i 2 su bili nelosi
BFME je najbolja igra po filmu, ikad. I odličan RTS. Dvojka je malo zakazala. Return of the king isto rula u coopu. Vjerujem da je i LOTRO neloš.
Sad sam se sjetio ovog the dream, dreamer, kakogod, bila je najava u jednom broju Gameplaya tamo negdje 2007. lol
Conquest je bio toliko loš da ste ga svi zaboravili od muke. Najgora LOTR igra ikad.