-
Re: Društvo promrzlih slušatelja glazbe - reboot!
Svi se još možete prijaviti budući da nije objavljen ni prvi album. Osim prilike da budete prvi koji predlažu album niste ništa drugo propustili. Oboje ću vas dodati popisu i možete slušati / pisati recenzije kao i svi ostali.
Neću ljudima nametati drakonske sankcije, no nekakav red se mora znati. Što kažete na ovo:
Jedna nenapisana recenzija - dotični član ispada iz selekcije za sljedeći tjedan.
Dvije nenapisane recenzije - član ide na začelje te će zadnji predložiti album.
Tri nenapisane recenzije - član se isključuje iz društva.
Naravno, ako zbog životnih obaveza jedan tjedan ne možete vrijeme posvetiti ovom projektu, nije problem. Javite unaprijed i sve pet.
Popis sada izgleda ovako:
Outmind
Čuxonja
StormCr0w
vukopas
System
beba nema zvečku
Frky
Razarach
Anarion
p0ky12
Carp
hansi
Maloki
Kid A
Dania
Chupacabra
Opet molim moderatore (stvarno se nadam da će na novom forumu op moći sam editat temu kako bog zapovijeda) da ovu listu stave u prvi post, te da riječ zainteresirani iznad liste promijene u članovi. Hvala.
-
E da bilo bi dobro da onaj koji zadaje album napise za kakvo je raspolozenje album-
-
= Citat =:
Izvorno postao p0ky12
Zainteresirani:
Outmind
Čuxonja
StormCr0w
vukopas
System
beba nema zvečku
Frky
Razarach
Anarion
p0ky12
Još jučer.
Tehnički, onda niti izbor korisnika koji ovaj tjedan bira album nije legitiman ako me niste niti registrirali. Ali nvm. :P
-
lol, i to je jos carp sjebo :D
nema veze, nek bude ovako, doc ce svi na red
-
Imaš pravo. "kriv je", vidi vraga, Carp koji nije dodao tvoje ime u popis kada je dodavao sebe. Nadam se da se ne ljutiš.
Mislim da bi jednostavnosti radi ovaj tjedan trebali prepustiti Carpu. Ionako se još možda netko pridruži, pa nema smisla svako malo izvlačiti nanovo.
Popis ispravljen. Ispričavam se još jednom.
@ Paran0a - sudjeluješ i ti? nisi stavio ime na popis još.
-
Pridruzim se iduci tjedan ako vidim da nisam jedini koji nezna pisat :D
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Imaš pravo. "kriv je", vidi vraga, Carp koji nije dodao tvoje ime u popis kada je dodavao sebe. Nadam se da se ne ljutiš.
Mislim da bi jednostavnosti radi ovaj tjedan trebali prepustiti Carpu. Ionako se još možda netko pridruži, pa nema smisla svako malo izvlačiti nanovo.
Popis ispravljen. Ispričavam se još jednom.
@ Paran0a - sudjeluješ i ti? nisi stavio ime na popis još.
Nema problema. :)))
-
U jebote, ja se ispricavam. Vjerovatno nisam sa pravog replya kopirao. Sorkač. :D
-
Stavi jebeni album.
Oće bit opća :D
-
Tek sam se usto, grlo me ubija od sinoc, morat ce te se jos malo strpit.
Mislim da nece bit opca, bice neka elektronika.
-
Ubacite i mene za idući tjedan....
-
Sto nebi bilo dobro da mozda imate jos jednu temu di samo pisete kritike? Bilo bi nekak urednije.
-
za svaki album se otvara nova tema, i u njega se pisu recenzije, ovdje se diskutira o poslovnom planu
-
Otvaram temu kroz 20 min, mozda malo jace. Upload 2stronk.
-
najs, zvuci zanimljivo ovo carp, kako mislimo rjesavat nabavku albuma? isto kao i prosle godine preko pm-a ili da svak sam nade?
-
Ovakav mainstream je lako nac :D
-
= Citat =:
Izvorno postao hansi
najs, zvuci zanimljivo ovo carp, kako mislimo rjesavat nabavku albuma? isto kao i prosle godine preko pm-a ili da svak sam nade?
preko PM-a, ali mi ne dopusta da posaljem svima odjednom, nego moram cekat + 5 po 5.
-
Trebamo ocijenit vlastiti album?
-
Meni je receno da ocjenim.
-
-
Jel imamo kakav joker ili nesto, da 1 album preskocimo, kad neko bude trollo?
-
Odi u kurac, sad bi ti postao prvi onda bi đokere.
-
Kakav joker , svi bi ovdje dosli slusat ono sto im pase i da im drugi govore kako je njihov ukus savrsen.
Nema toga ovo je stvaran svijet , tu se sranja dogadjaju.
-
Pa zar nije pravilo da svi koji su tu da moraju odslusat sto se taj tjedan postavi, a ne ako se tebi svidja?
-
Pa da, slusa se sta se stavi. Ali iskreno sumnjam da bi bio neko takav jadnik da stavi neki totalno retardiran album samo da bi ispao smjesan i ebixx trollz.
-
Ti kao da ne znas ljude kao sto su hansi i storm.
-
Ja koristim đoker na carpov album jer mi se ne sviđa cover.
-
= Citat =:
Izvorno postao Carp
Ti kao da ne znas ljude kao sto su hansi i storm.
A jebaji ga. Kontam svi smo ovjde vec nekoliko godina i "znamo" se. Nema svrhe pokusavati da se dokazes na taj nacin.
-
-
-
-
Ne shvaćam zašto ne bi netko mogao dati nešto takvo na slušanje? Upravo zbog toga je i zadnji put ideja propala, jer su neki shvatili da su iznad neke glazbe i nisu htjeli to slušat.
Također mislim da bi projekt bio puno bolji kada se ne bi predlagali albumi koji su nama super i dragi, nego odabrat nešto random, stavit to, zajedno sa ostatkom ekipe slušat ostatak tjedna i na kraju predat recenziju kao i svi drugi. Puno više smisla nego da staviš trenutno svoj najdraži album i čekaš reakcije drugih na glazbu koju ti voliš.
Mislim, sjetimo se samo kakva je bila originalna ideja Društva[sup:3l7273wt]TM[/sup:3l7273wt]
= Citat =:
Izvorno postao beba nema zvečku
a dajte jeste debili cilj nije bio u otkrivanju nove glazbe već u pisanju recenzija pokretanju mozdanih vijuga i sranje. Imate jebeni koji album slušate ako želite preporučit neki album. Kaj niko nije pročital i prvi post u topicu. :thumbs1:
Tako da ono, kad dođem (ako dođem) na red za odabir albuma nemojte očekivat da ću vam na slušanje dat trenutno najdraži album (Mos Def - The Ecstatic), prije ću dat nešto od Miley ili Thompsona ili *bilo koji album koji nikad nisam poslušao*.
-
dobro, mozemo nastavit normalno, vec sam poslusao jednom, sutra stavim recenziju
-
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Također mislim da bi projekt bio puno bolji kada se ne bi predlagali albumi koji su nama super i dragi, nego odabrat nešto random, stavit to, zajedno sa ostatkom ekipe slušat ostatak tjedna i na kraju predat recenziju kao i svi drugi. Puno više smisla nego da staviš trenutno svoj najdraži album i čekaš reakcije drugih na glazbu koju ti voliš
Ovo mi zvuci puno bolje. Npr odes na pandoru/waffles/negdje drugdje, slusas random stanicu dok ne naidjes na nesto dobro i onda si nadjes cijeli album koji preporucis i drugima.
-
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Tako da ono, kad dođem (ako dođem) na red za odabir albuma nemojte očekivat da ću vam na slušanje dat trenutno najdraži album (Mos Def - The Ecstatic), prije ću dat nešto od Miley ili Thompsona ili *bilo koji album koji nikad nisam poslušao*.
Ja naravno neću da dajem svoje omiljene albume, neću da mi popljujete svetinju. haha
Radije ću davati nešto što bih volio da podjelim sa drugim ljudima ili da vidim njihove reakcije na određeni album. Međutim nikad neću davati album koji ja nisam preslušao ili se meni lično baš ne sviđa.
I iskreno mene boli pajser da li ću ja preporučivati album ili neko drugi, više sam u ovome iz razloga što nemam blage šta da slušam već nekoliko mjeseci.
-
-
Vidim da ste se uhvatili glazbe koju biste htjeli predlagati.
Moj načelni stav je da bih volio da stavite nešto što se vama osobno sviđa. Ne nužno najbolji album i sl, nešto što je vama osobno slušljivo. Međutim, u pravilima sam napisao da možete staviti BILO KOJU vrstu glazbe, te to i dalje stoji. Dakle ako želite staviti nešto opskurno, morbidno ili pak treš, možete to učiniti. Kako će to primiti ostali članovi? Vidjet ćemo. No nešto mi govori da će ljudi ako svaki drugi album bude geg prije izgubiti interes.
S druge strane, kakav god album postavio, član koji ga predstavlja bi album morao znati mnogo bolje od nas osatalih. Mora imati nekakav motiv za postavljanje baš tog albuma. Nekako mi nema smisla piknuti random album sa last.fma ili čega već na osnovu jedne pjesme koju si čuo dva puta. Neka doza vaše osobnosti, bilo njene ozbiljne ili zajebantske strane, mora postojati.
-
E da, vrlo važno - nemojte čitati tuđe recenzije dok niste napisali svoju.
-
Zato sam ja požurio, da mi ne zagade misao. :D
Paran0a, a ocjena?