:D
Printable View
Prijavio se za betu. Fun fun fun.
Ajde i ja sam se brijem prijavio... Samo sam instalirao neki qurac na netu i stisno Send to Blizz podatke od kompa i stavio checkbox na ovu igru, jel to to?
Tako je za svaku njihovu betu.
da si to rekao uživo nekome ko je EKŠLI kartao MTG ili bi ti se puknuo smijat ili bi te čusnuo po glavi.. kud zbog samo spamanja monstera, kud zbog jugija xd= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
vacu?!
Yu gi oh je super igra. Ne seri.
yu gi oh je super, samo kaj je igra dosta spora i moraš maknut /mute nakon nekog vremena jerbo je glazba i voice acting od Kabie pure brain wash :D :D :D
Ja sam pričao o igri općenito :)
Ali to za voice je istina, Joey je još najiritantniji u igri.
Da, imala je ona fora da se mute-a zvuk i doda neka speedy naredba tako da se igra odvija masu brže, to je bio esencijalni korak.
Evo našao youtube, bez te naredbe je zbilja pre pre spora...
Problem kod tih Power of Chaos igara je što su nebalansirane. U Joeyu ga odereš s najslabijim početnim kartama, dok je Kaiba prejak i moguće ga je pobjedit samo ako vuče beskorisne karte (u početku naravno). Yugi je isto preslab i oslanja se na Exodiu.
Nadam se da ce Blizz sa vremenom ubacit različite podloge za igru, vec vidim da ce mi ova Alliance tematika brzo dosadit :D
Ocem Hordu :D
+1 za Hordu
Iako bi nešto tipa Northrend bilo +
vec se vidim ovog ljeta...
Kralj :rotfl: :rotfl:
Jel ovo ju gi o, MGT ili Hearstone tema?
TCG General.
A nemozemo bas puno pricat o Hearthstoneu kad nemamo o cem. TCG ko i svi ostali, pa ajmo o TCG :D
Skinuo sam MTG, na kraju dobro da nisam kupio pošto sam se brzo ohladio... Pre pre pre spora mi je igra, čak masu sporija nego Yugi u default modu, a i drito je onak kak sam rekao, ako ti je početak loš nema više vračanja u igru. Bar je u 2012 verziji tak, ono lik već ima 6 landova i 3 monstera, a ja tek na 2 landa i čekam kad ću dobiti kartu koju mogu staviti na polje. Dok skupim za prvog monstera više ga ne mogu stići pošto se ne možeš braniti od tolike sile monstera. Isto tak i obrnuta situacija, ja imam hrpu monstera on zapne na 1-2 i nema nikakve šanse protiv mene...
Kod Yugija mi je to bilo masu bolje pošto si prvo morao sve monstere uništiti da bi mogao napasti lika i nisi imao preduvjete da bi postavio zamke i low level monstere da se možeš braniti. Također mi se u MTG ne sviđa to što imaš milijun unaprijed definiranih deckova, bolja mi je fora gdje imaš pred sobom sve osvojene karte i sam si složiš deck onako kako želiš. U Yugiju jesu siromašnija i jednostavnija pravila nego u MTG, ali su mi zato zabavnija i igrivija. Još kad dodaš onu speedy naredbu pa sve ide fluidno i brzo, milina je za odigrati koju rundu kad nemaš pametnijeg posla.
Da bar ovaj HoW ispadne dobar, pre pre malo je ovakvih igara.
PS:
Pričam o PC igrama, ne fizičkim kartaškim igrama! Karlo, tebe gledam :D
= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphoto...38624330_o.jpg
gg
Kad malo bolje razmislim, ovo dosta nalikuje jugiju.
Fale zamke u HoW-u... Imaš creatures, spells i enchantments, da dodaju još jedan red i zamke bilo bi pre savršeno :D= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
I vjerojatno bi ih tužili :)
Jedan konkretni video.
to jucer ocu pogledat na FB stranici i nebi se ucitalo u HD rezi iseee
Lol, našao sam site sa Yugi modovima, izgleda pre jebeno :D Desno ima još modova...
http://ristar87.blogspot.com/2011/11/yu ... chaos.html
Evo i na youtubu kak izgledaju neki od njih... Opet, desno ima još filmića od drugih modova :D
T5vxwcHov0I
Kaj je najbolje, modove radi naš "balkanac" :D :pray:
¸Ajde kad se vec prica o svemu, jel igro netko Order & Chaos Duels za android?
Evo skinuo sam ja pa cu probat
Ja sam skinuo sinoc, fora je. Za razbibrigu, odlicno.
Idem srat.
Vidjet cemo :D
= Citat =:
Izvorno postao Carp
također skinuo, na tabletu dušu dalo :D
kolko vidim bar za sada ako uspoređujemo sa HoW
mislim cijela dinamika je ista kao i u HoW, sad ko koga kopira xD
Moro bi si i ja staviti na tablet da imam dok kenjam.
Možda da i papir instaliraš pa da obrišeš usput.
Pre jeben filmić :D= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
odigral 15.tak borbi, tj kampanju igram, i mogu rec da je igra cisti pay to win,Order & Chaos Duels jel....
pošto možete farmat i one protivnike koje ste vec pobijedili ali ne daju nikakvu nagradu osim xpa, karte su nikakve...16. nemogu pobjedit nikako, pošto heroj ima 33 hpa, a svaku kartu koju baci u borbu ima 10/10 hp/ap
neznam, probat cu još malo pa možda se rodi kakva dobra karta...
vecina dobrih igri na mobu koje su besplatne postanu bezveze dosta brzo.
Cisto iz razloga jer sve moras farmat. ( gold / dijamante / karte / exp... )
Ili kupit :(
Ja sam odigro do 15og bossa na prvom otoku, izgubio jednom. :D
Ali sto paranoa kaze, dosadit ce mi za tjedana dana, pa cu si opet skinut asphalt 7.
zasto uopce opet skidas/brises xd
sumnjam da je stoarge problem
zasto uopce opet skidas/brises xd