-
Re: T-Com ADSL - produženje ugovora i pripadne beneficije
riješio :D
pazite ovo, fakat rad u SZK nije za svakoga
prvi put kad sam zval, javi se neki debo i ništa, veli nemože, ni da bi me OIB tražil NIŠTA, a zvučal je koda umire, sad opet zovem javi se Mihaela <3 traži OIB i veli "Ma može sinko, oš i MaxTV ? :D
e necu, daj samo tablet :D
-
Stari je bio produžit ugovor pa je uzeo i taj tablet, ali još nam ga nisu poslali, a rekli su da će doć u 2. mjesecu.
-
pa veljača je tek počela :D strpi se :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Kod T-coma je sve moguće. Meni je lik preko live chata rekao da mogu produžiti i pošaljem ja zahtjev. Zove neki drugi da pošto sam prošle godine dobio od njih mobilni uređaj (galaxy mini šrot) sada ne mogu dobiti tablet. wtf
Ja sam produžio u 6. mjesecu adsl i telefon, dobio mobitel i fiksni tel. Sad u 12. uzeo nekakav paket di je i tv uključen (isto košta ko prije što su me došli internet i telefon), pa sam dobio tablet.
Zato jer si uzeo i max tv, meni ne treba.
-
= Citat =:
Izvorno postao flander
pa veljača je tek počela :D strpi se :D
Ma kurac. Znam kako to ide u našoj državi. Bit će tada i tada, rok prođe odavno i onda ostaje živo natezanje sa provajderom.
-
Vjeruj mi znam kako ti je, meni su prvo rekli sredinom prvog mjeseca pa sad sredinom drugog. :(
-
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Stari je bio produžit ugovor pa je uzeo i taj tablet, ali još nam ga nisu poslali, a rekli su da će doć u 2. mjesecu.
Meni isto, prvo rekli sredinom prvog, a onda kao sredinom drugog. Stigao prije nekih tjedan dana
-
I, jel je to čudo uopće čemu? I kako se preko tog tableta iden na net? Koja je brzina?
-
Preko wifi-a se jedino može spojiti na web. Koliko vidim po reviewima, nije baš isplativ pošto ga Nexus iste cijene razvaljuje u svemu, ali za ove pare je sasvim solidan uređaj za prosječnog korisnika.
-
Nexus 7 se ionak ne prodaje kod nas kolko ja znam.
-
Prodaje se, ne znam od kud ti informacija. Pogledaj si na nabava.net, po 2 soma kuna su.
-
Jebote to nije ni puno, ja sam ocekivo da ce bit oko 3 i pol.
-
jedino što cu svog koristit je za net i za stripove :D
ooo da za puno stripova :D
dobro, tu i tamo partija angry birdsa :D
-
Ja si već duže planiram kupiti neki jeftini samo za Zagora :D.
-
Ali kako taj net funkcionira??? Pitam zato kaj nisam nikad koristio wi-fi, adsl mi je preko kalova spojen. Jeli to onda dodatno plaćate t-comu neku tarifu, ili je to neka vrst besplatnog wi-fi a kakvog ima po onim nekakvim hot spoovima. I kolika je brzina downloada / uploada preko toga?
-
Wi-fi je lokalna mreža, samo bežična. Zato se još i zove wireless lan. Normalno da je besplatno kad si to doma napraviš kao mrežu. Po gradovima itd. zna biti otvorenih mreža po birtijama/javnim ustanovama ili ako neki tutlek zaboravi staviti password. Brzina wi-fija ovisi o standardu koji koristi, mislim da je 802.11g još uvijek najčešći, a to omogućava nekih 50Mbit/s
-
Jel mogu dobit taj tablet ako produzim ugovor od MaxTV-a? Jel se to uopće može? Jerbo za MaxADSL sam vec produzil i dobil htc explorer...
-
Probaj se prebacit na taj triple paket ak ionak imaš već maxtv i adsl, tak sam ja dobio tablet.
-
Ali imam jos uvijek ugovor za ADSL samo... Nece mi to dat vjerojatno, a nis jbg cekat cu onda :D
-
Gore sam već napisao, ja sam isto produživao maxadsl u 6. mjesecu i dobio htc explorer, al svejedno su mi dali tablet nakon prelaska na taj triple paket.
-
Na bug forumu se priča da će za Uskrs biti opet nešto.
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Nakon skoro tri godine na t-com, u kojem razdoblju se nisu udostojili barem malo povećat brzinu s ova 4mbita, prešao na Optimu. Uzeo O3 paket, plus 10mbita brzinu, i to sve za nekih 300 i nešto kuna, koliko i sada plaćam t-comu.
I ode Optima u stečaj. Slučajnost?
-
Eto vam kad niste mainstream t-scumovci :P
-
Obnovio ugovor,čekam uređaj pa javim dojmove.
-
= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Nakon skoro tri godine na t-com, u kojem razdoblju se nisu udostojili barem malo povećat brzinu s ova 4mbita, prešao na Optimu. Uzeo O3 paket, plus 10mbita brzinu, i to sve za nekih 300 i nešto kuna, koliko i sada plaćam t-comu.
I ode Optima u stečaj. Slučajnost?
http://www.bug.hr/vijesti/valentinovo-t ... 21819.aspx
Biti će tu svega.
-
-
zakelji im to na fejsbuk stranicu! biti hit i skupi lajkove!
-
= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
zakelji im to na fejsbuk stranicu! biti hit i skupi lajkove!
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
:D :D
-
Jbt. ovaj T-com i nejasni paketi, moram pitati okolo.
Stari potpisao ovaj ugovor: https://www.hrvatskitelekom.hr/paketi/max3-m-plus
I sad mi nije ful jasno jel to uključuje neograničeni internet preko tog tableta ili ne? Na PDF-u piše samo za normalni Flat internet, TV i te stvari, a jedini spomen tog neograničenog mobilnog interneta je kad ideš staviti u košaricu (ovo).
I sad bi to sve skupa valjda došlo 345 kuna?
Ako je netko uzimao paket ili zna nešto nek javi.
-
Nemoj me držati za riječ, ali iz ovoga što sam pročitao na drugim forumima mislim da je ovako.
Tih 350 kuna ti je telefon, internet i MaxTV. Tablet ti je 200 kuna + 25 kuna mjesečno za tu Mobile Net tarifu. Po onom kak tamo piše, 500 MB ti ide u full brzini, a onda ti skrešu brzinu u pravilu toliko da izgleda ko da surfaš na modemu prije 25 godine.
I ako želiš tablet moraš odabrati neku novu uslugu koju nisi dosad imao. Na primjer, ako si dosad imao telefon, max adsl i max tv, ne možeš dobiti tablet.
-
Nismo imali MaxTV nikad, tako da ćemo sve dobiti s tim Max3 m+ ili kako već.
A to s brzinom zvuči sjebano ali ajde, bar je bolje od mobitela. Za neko osnovno surfanje u zgb će poslužiti.
Pitat ću još lika preko telefona da mi točno kaže detalje tarife, da me ne vrte bezveze.
-
Hoce li biti kakvih zanimljivih Bozicnih ponuda? Zelim se maknut s Optime sto prije.
-
= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Hoce li biti kakvih zanimljivih Bozicnih ponuda? Zelim se maknut s Optime sto prije.
pa imaš sad ovo sa tabletima,kaj SOnic misli uzet, ne vjerujem da ce bit išta drugo
-
Što se tiče tog tableta, u njega ide T-Mobile kartica ili šta?
-
-
Što je s ovom migracijom na T-comu? Danas upalim komp, ne radi mi internet, kad ono u browseru mi opet otvori tu opciju migriranja (dosad sam ignorirao), i eto vraga sad mi sve radi nakon što sam upisao broj. Šta nije to opcionalno?
-
Ne kužim oko čega dramiš? To si kliknuo prebacivanje analogne telefonske linije na VoIP. To smo svi napravili i koji bog.
Daj nazovi Alexandra Bella i što prije mu vrati telefon hipsteru.
-
Pa jebote neznam o čemu se radi, nije moja telefonska linija. Prvi put čujem o tome.
-
Ko danas ne koristi IP telefon je debil.
Ko ima firmu bez optike je isto kreten.
Sve pekare u Rijeci imaju jebenu optiku.
Top lol.
-
U moderno vrijeme krepa ti ruter i ne možeš koristiti fiksni telefon. Vrlo moderno, VoIP. Al dobro, već neko vrijeme ne možeđ ni telefonirati ako nema struje...