Gej mi je dablpostat.
Ispada da sam ja jedini no lifer koji nema šta drugo radit.
(A ono, totalno imam nešto drugo radit :D)
Printable View
Gej mi je dablpostat.
Ispada da sam ja jedini no lifer koji nema šta drugo radit.
(A ono, totalno imam nešto drugo radit :D)
Ja sam malo prezauzet, do ponedjeljka moram napravit digitalni tachometer, soba mi izgleda ko radiona i tako.
Okej. Onda od ponedjeljka krećemo malo bržim tempom?
Kašljuc
I guess... It's not monday for another... 2 hours?
Zbog kameleona sam odlučio čekat do sutra navečer, a valjda će i ostali do tad updejtat pa ću roknut update negdje sutra navečer. I pišite pobogu, reko sam da možete nastavljat priču, a ja ću bit neš ko random encounter. :D
Kako ja nemam inspiracije :(
Stvori ju, pročitaj knjigu, pogledaj film, odigraj igru, kupi mač.... :D
http://armstreet.com/?gclid=CIvT4bHav6oCFRk03wodVnwn7A
http://www.lutel.eu/?p=productsList&iCa ... me=WEAPONS
uzivaj sonice i kupi meni nesto
A ne, ne bi kupio bokte. :(
Sparam za jedan One and a-half sword il shashku.
Sigh, do sutra moram dovršit ovo čudo, i onda u srijedu još imam završni ispit iz grafike. Ne čekajte me, lako ću vam se poslije pridružiti.
Znači sutra update za sve, a ti nam se onda pridružiš sredinom tjedna. :D
Mislim da je najbolje da chameleon posta samo jednu rijec cisto da ono ima post prije drugog turna. Pa mu kasnije je editam taj post kad napravi tekst. Da se ne bi sve pomijesalo. Ono ubuduce to radite ako ne stignete smisliti ista.
BAMPIĆ
The bump who could.
Bamp
Delirium...hrcak nije ni dosao online jos.
Nemarnost, nemarnost.= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Ja buljim u post 10 minuta i ne znam što da napišem. Nikakvo poznavanje perioda me najviše ubija. Jel bi se jako ljutili da droppam ;(
A jesi specijalac, ti moraš imat osobite uvjete da bi išta napisao. Ko da ja znam detalje tog perioda. Znaš da je križarski rat, znaš kamo se ide križarit, znaš da je bio feudalizam, znaš koje države su postojale, i ćao. Ako imaš inspiracije, imaš, ako ne ne. Ipak srednji vijek ima jednostavniju političku i društvenu strukturu od većine razdoblja u povijesti.
Ja igram seljaka tj bandita pa i neznam nista o povijesti i dogadjanjima osim da je krizarski rad i blah blah (in character ne) pa se ne moram ni truditi.
http://getasword.com/blog/wp-content...ar-Marshal.jpg
Ime:Walter Boyle
Zemlja podrijetla: Engleska
Narodnost: Englez
Vjerska pripadnost: Katolik
Fakcija: Templari
Bio:
Walter je rođen u Londonu, u plemičkoj obitelji. Od vrlo rane dobi je pokazivao izniman talent za mačevanje i jahanje. Kratko se školovao i kasnije išao u vojsku, gdje je nastavio razvijati svoje vještine. Sa samo 16 godina je vodio napade u bitkama. Nakon gomile pobjeda, čulo se za njegove sposobnosti. Išao je na puno turnira i još nijednom nije poražen. S 20 godina je primljen u Viteze Templare, iako nikada nije puno mario za religiju. Dvije godine kasnije je zbog taktičkih i borbenih sposobnosti postao maršal iako je jako impulzivan i ne zna drugačije rješavati probleme nego borbom. Bio je odličan vođa, ljudi su ga voljeli. Svi neprijatelji Templara su se bojali priča o njegovoj okrutnosti i nedostatku suosječanja ili milosti. U jednoj bitci su mu odrezali desnu šaku. Iako je dobar i u borbi lijevom rukom, sada više nije najbolji poznati vitez, nego samo nadprosječan. Provodi cijele dane trenirajući, iako zna da više nikad neće biti tako dobar...
Izgleda da sam ja jedini ološ u Svetoj Zemlji.
Čekaj, i moj svećenik će se pokazat korumpiranim prvom prilikom.
Da,da sad se oces izvlaciti.
Svi znaju da su svećenici korumpirani, gramziljivi, pohlepni pedofili.
Ima valjda u svetoj zemlji djece?
Ja ću sad negdje roknut update (ući će i GDRa u igru), a sljedeći će update bit kad dođu drugi igrači.
Ubaci djecu za silovanja.
Nemaš problema, zadovoljstvo je moje. :D
Super je ovo, sutra napišem. :)
Ispricavam se bio sam ovih 2 dana lijen. Danas cu dati svoj update.
Počinjem prikupljat svoj religiozni kartel...
A sad and gentle bump.
Danas navečer il sutra, al onda rokam i update za ostale.
Jej kameleon je u igri.
Trudim se...
Radim updejt
Drago nam je.
Ne stvarno nam je...drago jel.
Miriši na zamku. :D