FoW se inače igra cca 3 sata.. ne možeš u 5 min nać 4-5 chesta...
Printable View
FoW se inače igra cca 3 sata.. ne možeš u 5 min nać 4-5 chesta...
Ili ako hoces, mozes uci u chest running team i za 15 min naci sve chestove...
Ili to, ali onda niš od monsterovih dropova.
Aha , a zaboravio sam jos davno pitati sta je to chest running i kako da idem to raditi...?Znam da su ova pitanja glupa , ali prije 20 dana sam poceo igrati igru..
lol, trebas imat W ili R, slozis si build za running, nadjes chest running party i trcite po FoWu i otvarate chestove xD= Citat =:
Izvorno postao Thrall
chest run ti je fora koju su se sjetili panjevi i sjebali cjelu ekonomiju gwa :D blazene chaos axe ne vrijede kurca xD...
uglavnom skupina warriora..sa Charge elitom i jos sprint..skilovima trci pokraj enemija bez zaustavljanja..samo ih zaobilazi stura :D sve dok ne dode do chesta..otvori ga i trci dalje do drugog chesta..tako prodju cejeli fow u 10min otvore chestove i ponovo :D
Hm pa ti i nije lose. BTw ja sam nasao Chaos abe 6-28 u Fow-u, ali bez modova:(
Svaki 5. neprijatelj ti da Chaos Axe, uglavnom max dmg...= Citat =:
Izvorno postao Thrall
E, da pitam, gdje se sve farama u prpheciesu? (mislim, da se isplati, imam r/w)
Dajte ljudovi molim vas, recite, trebam skupit još 25 k, imam kod lika rezerviran dragos flatbow, gdje mogu farmat sa R/W lvl 16
jucer sam u igrao cjeli dan i skupio (zavidnih) 1k :cry:
Please.
imam otvoreno sve do lions archa, te dio oko droknars forga
iskreno, ne znam za R al s Mo/Me se frarma trollove kod droksa i griffine u pustinji, te minoe u jednoj misiji...= Citat =:
Izvorno postao Kron
dalje nemam blage
Probaj runnat ljude u Crystal Desert, tu se zna skupit dosta love.
da... mozes dobit 1k za run u one misije... ... ili runas za 1.5k m+b
(to su min cjene koje sam vidil)
trebam hitno sto vise para... :\ E/Me (imam samo fire skills) najdalje dokle sam dosel je elona reach... ... :\ gdje da farmam... i kako... :\bilo kaj mi recite...
Odakle dokle?= Citat =:
Izvorno postao Glass
augury rock - bilo koja od one tri misije
to ti gotovo nitko ne prelazi sam neg unajmljuje runnere...
ocito mi itko ne zeli pomoc :'(
Gdje se farma crna boja?? I sto je po vama bolje Uw ili FoW.
fow laksi je,a za black dye može ti izbaciti bilo kjoje cudoviste samo trebas imati srecu :wink: ko ja 3 black dye u jedan sat :D
edit:ovo cu staviti pod sticky
ja sam najvise dobio 2 black po satu
ALI
sto ja to cujem, da se sto vise farma, losiji loot
a kako da se to prekine pa da se sreca vrati na pocetak?
zna tko???
Evo, ja slucajno doletio U ToA. E sad, imam Ranger/warriora lvl18. U koji da idem i sto di kud skim i kako i sto moram znati?
u ToA?= Citat =:
Izvorno postao Kron
pa ne znam, chest run, to ti je najbolje, nadji team i chest runas...naravno, moras platiti =P...250 mislim, ako je full team...
i stavi si sve za runanje, da te ne mogu zaustaviti i to...to ti je glavno
a ja sad upravo sfarmao 2,5k u 10minuta...uff...jos uvijek je tesko igrati...a imam samo jedno mjesto, i nisam dobio crnu, nego sivu boju...smrc =P
silver mi ne trebaaaa =((
ajde nista narode, mislimda je ovo dosta farma za mene veceras
@ kron in p.s.
ako hoces napravi si trappera od R i idi s njime u ToA-u s ekipom... iskreno ne znam kako to treba, lik mi je reko da ce me pduciti kako to sljaka, zagovoreno za sljedeci tj...
sretno
Ma sve je to super, samo mene j*be neki ascend! Sto je to pobogu? nesto mi kenja
Za taj chest run, kome ja placam? i zasto? koji kljucevi i koliko kostaju?
Jel mogu dva lika na jednu skrinju?
Dokle ne saznaš što je Ascend i ne obaviš Ascend kloni se ToA jer ćeš samo dizat živce drugim traperima.= Citat =:
Izvorno postao Kron
Neznam koliko sam puta popizdio kada sam morao ljudima koji su došli trapat UW morao objašnjavat što je Qz ili pak kada uzme EW a nestavi ni jedan point u Beast Mastery pa na spirit krepa za 30 sec, a posebno su mi dragi oni što idu trapat sa Bow-om pa jebote možeš li većim slovima napisat na čelu "ja sam n00b"
cak ni ja ne znam nista o trapingu...= Citat =:
Izvorno postao Glass
---> stampana slova na celo JA SAM N00B
...stvarno bih trebao malo nauciti o tome
pa bilo bi logično da recimo uzmeš staff koji ti daje jos energije...... sto ce ti bow kad ne koristis... jesam u pravu?..... nisam?......... :(
Recite mi samo ovo:
Gdje je najbolje farmati u Factionsu????????
I ovo: Napravio sam PvP monka i sta sada da radim na PvP-u imam samo Zaishen i Random arenu, moze li se raditi nesto pametnije od toga?
gdje u propheciesu mogu nabavit puno love... ... igram sa E/Me 20lvl??????
znaci to prekines tako da odes na neko drugo mjesto i tamo ubijes bilo kakva dva cudovista :wink:= Citat =:
Izvorno postao v4MP1r3
Ako hoćeš nauči ti o trapanju, onda ti preporučam da radije nekoga pitaš nego da gledaš na GuildWikiu jer build koji tamo piše za UW traping rijetko tko koristi.= Citat =:
Izvorno postao v4MP1r3
P.S.: To što netko nezna ništa o trapingu neznači da je noob, nOOb je netko tko ide trapat a nezna ništa o trapingu.
a jel mene netko može naučit trapanju? Gaas? Ti si Ranger, right?
yep....reci kad lol...i kako mislis da te naucim...za sta mislis koristit trapove kamo pvp pve??
Pa za farmanje, u fowu valjda :?
FoW trapper? ili nisam dugo uso u GW ili :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
A daaaaaaaaaaaaj! Znas sto ocu reci!
Ocu sa R/W farmat u propheciesu (ili runnat) ne znam.......... :(
auf
http://www.guildwarsguru.com
odi malo na guidove pa gledaj sta ranger moze farmat...samo neznam sta je najisplativije :/
Evo vam link sa novim sajtom koji je iskljucivo napravljen za farmere http://gwfarmers.com/
nice, ajmo vidit sta kaze :)
Ja sada farmam sa A/E(ona Shadow Form/Sliver Armor kombinacija) i dobio sam par greenova ali jebote onu budalu Warmakera sam ubio jedno 20 puta i ne želi pustit onaj svoj jebeni shield.
A ja ne znam, ima toliko buildova R/W da ne znam koji ću probat prije :-x
http://guildwars.gameamp.com/guide/v...9.php!orderBy=
pa ako ko proba, neka se javi kako je proslo...sad ce biti malo teze s ovim anti-farming shitom, no ako idete s W nebi trebalo biti prevelikih problema
kaze lik da Superior absorption nesto i vrijedi, ja je imam.
A etini stvarno znaju dropat zlato