Bayonetta 2 :(= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Printable View
Bayonetta 2 :(= Citat =:
Da, i to sam čuo, samo nisam znao je li istina. :(
OK je imati vlastite originalne ekskluzive, ali 'ukrasti' postojeće franšize i ne dati ih drugima je zločesto.
Može pojašnjenje toga da će "ukrasti" franšize? Ne pratim baš.
pogledao sam cijeli video, mogo bi ovo uzet
Meni stvarno nije jasno što ljudima dođe u glavu da kupuju nintendo proizvode.
Pa nastavak odličnog Rayman Originsa vrlo vjerajotno će biti samo na Wii U. Kao da Nintendo nema dovoljno svojih platformera, nego nam moraju uzeti i onaj jedini koji nam je došao kao kap vode u pustinji.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Također, Bayonetta je bila na PS3 i X360, a nastavak će biti samo na tom nekom Wii U. Bezveze. Trebala bi biti na svim konzolama koje je mogu pokrenuti, pa čak i na PC-u. A sigurno na onima na kojima je prva već bila.
Ako žele izmišljati neke nove franšize i učiniti ih ekskluzivama, slobodno to učine. Ali ovo je bezobrazno.
a boo boo
Barem me ti razumiješ.
Nastavka ne bi ni bilo da Nintendo nije stupio u kontakt sa SEGOM i rekao da će im pomoći sa projektom te da naravno žele ekskluzivu zauzvrat. Bar ako je vjerovati internet glasinama.= Citat =:
Fora mi je čitati ovu temu i gledati kako su se prognozirali veliki uspjesi Wii U-a.
Inače gledao baš neki dan Super Mario 3D World i izgleda super, čak bi i kupio Wii U samo zbog toga (i zato da odmah mogu uzet i Galaxy 1 i 2)... kada bi koštao 1500kn uvrh glave. I to 32GB verzija.
330 Eura u Krškom.
292 na zavviju.