Mirko opet piskaras po forumu bez dozvole roditelja.
Sta smo rekli za to?
Printable View
Mirko opet piskaras po forumu bez dozvole roditelja.
Sta smo rekli za to?
Jedini način da dobiješ kvalitetan program je da ne gledaš takva smeća pa da nekome konačno sine kad im padne gledanost. Ne znam kakva je vani situacija, ali znam da kod nas pored ovakvog trasha ništa kvalitetno ne može opstati jer se kod nas posluje na taj način da ideš krast drugima adute i onda svaki program postane isto govno.
= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Nije da branim ili gledam, ali ovo nije istina.. Vidio sam da imaju dobre serije: Dexter, Damages, Tudori i ne znam još koje, ali ima ih dosta i ono iznenadio sam se.
Kako možeš davati svoj sud bez da sam posvjedočiš nečemu? :?
Uglavnom, televizija je loša - ne gleda se.
Ozbiljno? Koji od ta dva?
Pa, tako je bilo svaki put kad bih ja pogledao (ne gledam, ali naprimjer kad dođem u boravak, brat vrti programe). A on je couch potato, ako kaže i on kaže da je tako...
Možda jedino neki kasniji termini.
A tek na rtlu ona emisija od one zenske koja je vodila najslabiju kariku,emisija je neka vrsta kopije onog sranja oprah šoua,koje komedije :rotfl:
To nije na rtl-u nego na prvom.
Zabuna xD,a isti k je to sve...= Citat =:
Izvorno postao Aral
Komercijalne telke ciljaju na mase, dakle uvijek traže samo ono što povećava gledanost kako bi za te termine mogli skupo prodati marketinški prostor. Državna telka također uvelike živi uz marketinga bez obzira što naplaćuje pretplatu, jer imaju zastarjeli i preglomazni sustav realizacije, pa im ta lova nije ni približno dovoljna. Kad vas dođe snimati neka komercijalna telka, dođu kamerman i voditelj, kad dođe državna onda imate ekipu od 7-10 ljudi, valjda za svaki kabel koji donesu imaju po jednog zaposlenika. Državna televizija dobija gledanost otkupljivanjem najskupljih sadržaja (najgledaniji svjetski sportski sadržaji, formula, nešto noviji filmovi od onih s komercijalnih televizija), dok komercijalne moraju prvo zaradit lovu s jeftinim turskim sapunicama da bi mogli razvijat kvalitetne emisije svoje produkcije. Stoga i kod jednih i kod drugih imate kvalitetnih, osrednjih i katastrofalnih sadržaja, no moram reći kako je takva situacija svugdje na svijetu. Njemačke, engleske i američke telke još su gore od ovih naših. S druge strane u kombinaciji nacionalnih telki i raznih satelitskih i IPTV programauvijek možete naći nešto što je zanimljivo, mada se postavlja pitanje treba li uopće toliko buljit u televiziju :)
Meni nije jasno što svima smeta debilni dnevni program, sapunice i to. Ne vjerujem da će netko tko ima nekakvu zanimaciju i tko je zaposlen gledati televiziju po danu.
Drugim riječima, moraju prvo silovat turskim sapunicama da bi dobili para da snime domaću humorističnu seriju koja će se svima zgadit i koštat ih skupo, i onda ciklus kreće isponova.
Tako je, te sapunice im najbolje prodaju marketinški prostor jer se obraćaju gledateljima (gledateljicama) s potrošačkim mentalitetom veličine kuće.
Sutrašnji program Nove Tv:
Ovaj prijelaz iz "I Godina Nova 2013!" u "S Novom u Novu" i onda neki Andre nakon toga - http://www.imdb.com/title/tt0109120/S :pray:= Citat =:
07:55 Astro Boy, Serija
08:15 Monsuno, Serija
08:35 Moja majka, Serija
09:30 TV izlog, Razno
09:45 Moja majka, Serija
10:45 TV izlog, Razno
11:00 Kako vrijeme prolazi, Serija
11:55 Walker, teksaški rendžer, Serija
13:40 Zauvijek susjedi, Domaća produkcija
14:14 PBZ pitanje dana, Razno
14:15 IN magazin, Domaća produkcija
14:50 Walker, teksaški rendžer, Serija
16:30 Ninja ratnici, Serija
17:00 Vijesti Nove TV, Informativni program
17:25 In magazin, Domaća produkcija
18:05 Kako vrijeme prolazi, Serija
19:15 Dnevnik Nove TV, Informativni program
20:05 Lud, zbunjen, normalan, Domaća produkcija
21:15 C.Cop vs.Suzukawa,snimka (12), Sportska emisija
22:00 I Godina Nova 2013!, Domaća produkcija
00:15 S Novom u Novu (18), Domaća produkcija
05:00 Andre, Igrani film
Obiteljski film u 5 ujutro :pray:= Citat =:
The true story of how a marine sea lion named Andre befriended a little girl and her family, circa 1962.
Jebote, kako ta televizija preživi godinu?
Ninja ratnici ih drže na životu.
HRT3 je vrlo dobar a sa HRT4 sam gotovo oduševljen. Nakon duže vremena ponovno gledam televitiju. Imaju odlične dokumentarce i aktualnosti :thumbs2:.
Ja bi gledo Astro Boy, zašto to emitiraju kad spavam.
Ček, HRT4? Otkad to :|
Od prije tjedan dva.
Astro boy je sinkroniziran tako loše da je to neopisivo.
Kako mrzim taj TV Izlog, to je neopisivo.
Najgore je kad ne možeš izbjeć televiziju. Prisiljen na cijelodnevno gledanje ili buljenje u plafon, samo sam osjećao kako mi se IQ topi ko sladoled u Sahari. Uz rijetki svijetli trenutak (film), to je apsolutno mazohističko.
Nije ti palo na pamet da čitaš nešto?
He's here to lead not to read.
Ne možeš izlazit van kupovat išta. A doma nemam ništa.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Nije ti netko mogao kupit/donest iz knjižnice?
Ne. Jesi sad zadovoljen?
Skini si neku seriju i gledaj. Jebote televizija, nisam ju doslovno upalio godinama.
On je bio u bolnici.
Oh, sorkac onda.