Da, snimio sam si Asphalt 5 preko Samsung Apps, nadam se da je full verzija i pritom besplatan (!? :D), igra zbilja odlično izgleda :pray:
Printable View
Da, snimio sam si Asphalt 5 preko Samsung Apps, nadam se da je full verzija i pritom besplatan (!? :D), igra zbilja odlično izgleda :pray:
jos od igara:
treba parkirat sto vise aviona/helice bez da se sudare
Air Control
video: dkp9pxYts_w
dobar FPS iz gamelofta, vuce na halo
N.O.V.A
video: dWEmLZTGs04&feature=fvw
Imas jos toga :D= Citat =:
Izvorno postao ezav
Brothers In Arms® 2: Global Front
- Gameplay video
- Tipični FPS, OK igra. Makar nisam je previse igrao da bi mogao suditi...
Gangstar West Coast Hustle
- Gameplay video
- GTA Clone. Za ljuditelje GTA must have igra. Meni osobno suxxa kao i svaki GTA. Eh da i kontrole dosta suxxaju.
Hero of Sparta
- Gameplay video
- God od War za Android. Precool igra :D
UNO
- Gameplay video
- Zarazni UNO u najboljoj verziji za Android ^^
nesto mi je iPhone poceo zaostajati na listi :eyebrows:
neznam za vas ali ja rađe gledam u 24' monitor vec u 3,5 mobitel (od cega pola otpada na prste) 8)
Ha čuj, moj je 4" 8)
EDIT: Sad mi MOD kaže da Samsung NE mora biti rootan kako bi se snimale aplikacije koje zahtijevaju root!??!?!?!?!?!??! :D
To nisam znao :D
Jer ono dok imas aplikaciju koja se zove z4root jednostavno ti se neda provjeravat jel bi neka aplikacija radila bez rootanja ^^
Dungeon Hunter :pray: Jebeno izgleda, full mi se sviđa na prvi pogled. Sad snimam Hero of Sparta. Do jaja što imamo Gameloft na Androidu :pray:
Iskusaj obavezno FPS Nova. Halo kopija, ali grafa je ono prejebena i igra je precool...
Beautiful Widgets :pray: Drito kao HTC Sense na DesireHD, sve animirano :pray: Otključaš mob i dobiješ animiranu kišicu po ekranu, pre sexy :pray:
Budem snimio i NOVU... Na kraju neću imati mjesta za muziku :D Morati ću posebno kupiti SD samo za mjuzu xD
EDIT: Koja je najbolja aplikacija za Facebook? Croati je spomenuo Go!Chat... jel ima bolje od toga!? Vidim da ljudi baš i nisu pretjerano zadovoljni sa Official appom od Facebooka, kažu da je iPhone verzija daleko bolja!?
Damn te igre zgledaju dobro :D ...
I ja bi Galaksi S mobilini telefon :(
Našao sam je :pray:
Znači gotovo drito ono što mi je trebalo. Nije widget, ali mi je zato baratanje Data planom na dohvat prsta. Tako da kada isključim WiFi, mogu, a i ne moram ostati na netu ili surfati po bezbroj izbornika da dođem do Mobile Data izbornika :pray:= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
BUMP...
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
EDIT:S
Sad sam skužio da je Widget od Advanced Task Killera puno bolji od Shortcuta na njega :D Samo klikneš i pogasi sve što nije "excluded", jebeno :pray:
huhu, slucajno naiso na netu, 10 novih HDigara za android od gamelofta( par je vec ovdje navedeno)
obavezno pogledat na jutubu
http://www.theandroidphone.com/gameloft ... mes-94681/
Sad malo uspoređujem WinAMP i stock Music Player od Galaxy-a, oba su genijalna ali mislim da je stock Music Player bolji :D Ali zato WinAMP ima fora widget :D
PS: I da, stock ima equilizer, no to će valjda imati i WinAMP kad izađe iz bete...
2 stvari:
-Go!Chat je app za fb chat, ne za sam pristup fejsu.
-Jesi probao ³ (cubed) player?
Imam jedno pitanje vezano za igre. Jesu li besplatne? Koliko sam cuo, MI HRVATI ne mozemo skidati aplikacije koje nisu. MOLIM INFO!
@croati, nisam i mislim da neću pošto mi je ovaj ugrađeni pre genijalan, čak ću obrisati WinAMP koliko sam zadovoljan ugrađenim :pray:
@niko, imaš PP!
EDIT: NOVA, ajme koja grafika i fluidan gameplay :shock: :pray:
Bartuče, ako imaš kakve informacije za nabavljanje igara, pošalji i meni pp, neću ti zamjeriti. :P
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
zelim i ja pp bartuce :(
Au dobar onaj splinter cell. Idem dalje isprobavat :)
Stavio sam bio Operu Mini 5.1.1 (možda sam fulao broj, ali uglavnom najnovija) i ne sviđa mi se. Uopće nema multi touch, a bome mi niti tap to zoom ne radi na PCP forumu :( A stavio sam je isključivo zato da štedim promet dok sam izvan WiFia. Budem pričekao neku noviju verziju.
Koji vi web browser koristite?
EDIT: Update...
= Citat =:
Remote Droid
- Video
- pretvara vaše Droida u touchpad kao na laptopu. Apsolutni Must Have ako nemate bežični miš i lijena ste guzica poput mene da se dignete sa kreveta dok gledate filmove preko HDMI-a!
Dink Smallwood HD
-Video
- Legendarna igra iz '97. Jednom je čak bila i u Pcplayu. :)
Lol, upravo su se i stari i stara zarazili sa Angry Birds, jedva čekaju sutra da dođe nova seansa :D Stara rastura, igra je pre savršena :pray:
Sad smo došli na ideju da nađem aplikaciju koja na monitoru pokazuje što se radi na mobitelu, tako da 1 igra, a drugi gledaju preko HDMI-a na telki :rotfl:
Multi touch na operi nigdje nisam vidio, cak ni na iPhoneu.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
A za ovo dabl klik za to moraš ugasiti/upaliti mobile view u opcijama opere.
Prisiljen sam koristiti Operu ali inace nikad necu zaboraviti fenomenalnost Safarija <3= Citat =:
Koji vi web browser koristite?
Opera uopce vise nije ono sto je nekada bila na non touch mobitelima, ovo je skroz druga prica, više lici na baladu. a bas bi se samo malicko mogli potruditi popraviti greske. Stvarno su jadni.
A ne , blast from the past .= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Damn sada cem pol noci kopati kroz backup dvd-ove da najdem di je ...
Jedan od boljih klasicnih rpg-ova s vrlo dobrim crnim humorom :D
Ako stavim na mobile view, onda sve izgleda odvratno, zbilja su ujebali tu Operu. Čitam da je još dobar neki Dolphin Browser HD, a i jako puno ljudi koristi neki Steel Browser!? Trebao bi sutra baciti oko na oba, možda valjaju... Osim njih, tu su i službeni Firefox (Fennec) te Skyfire browseri, ali ljudi kažu da su više manje katastrofa i prepuni bugova...
da eo sad i ja bas probavam i bas je katastrofa, a mislim da je prije radilo. Na safariju je 100% radilo kako treba :D
Svakako dobro ispitaj alternative. Opera se dobrano debilizira.
btw jel znas kakvu alternativu sa Symbian S60? :D trpim ovu operu... -.-
Na žalost ne, mislim da je za Symbian Opera Mini vrh :D Možeš probati Skyfire i recimo defaultni browser. A Safari je pre savršen za mobitel, jedina mana mu je nedostatak flasha, ali to mu oprostim.
Ma isprobavo sam svašta... nedostatak flasha me najmanje boli. Nego živcira me što svaki puta kada maknem tipkovnicu sa mjesta di pišem mora neki kurton reloadat :?
probam naci taj skyfire :thumbs2:
Bacite oko na Dolphin Web Browser, izgleda FANTASTIČNO!!!!
reYXAERpdWQ
Puno intuitivnije od stock browsera ili Opere. Baš ću ga snimiti i isprobati :pray:
EDIT: Ajme koje SAVRŠENSTVO :pray:
Home Button :pray:
New Tab :pray:
Tab bar :pray:
Bookmark bar jedan potez udaljen :pray:
Fluidnost zoomanja i kretanja :pray:
Brzina browsanja :pray:
Razina customizacije :pray:
Eye Candy :pray:
Ovo je zbilja prokleto savršeno, bar za sada :pray:
Ozbiljno isprobajte, SIGURAN sam da će vam se svidjeti!!!!
EDIT 2:
Čitljivost texta :pray: Tko bi rekao da PCP forum izgleda tako loše na stock browseru naspram ovog browsera. Nevjerojatno!!!!
Pazi sta si rekao. Nemoj da se sad zaj**em s tim. Odoh na Market...
Nećeš, browser je fenomenalan, jedno 100x bolji od defaultnog, drito mu ne mogu naći manu!? :D Javi dojmove...
PS: Ja sam skinuo HD verziju, ali ne znam da li tebi odgovara ta verzija pošto imaš dosta nižu rezoluciju ekrana!?
Dobar. Lajkam.
Ljut sam u PM! Android i jebeni bluetooth. Sere li ga sere. Niti jedna aplikacija ne radi kako treba. Majmunski developeri retardirani nisu u stanju napraviti JEDNOSTAVNU APLIKACIJU koja radi! Symbian je miljama ispred Androida sto se tice slanja JEDNE JEBENE SITNICE RADI KOJE SE S ANDROIDOM ZAJEBAVAM OD JUTRA!
:kill: :kill: :kill:
@niko Bluetooth file transfer app. Bt na xperiji sere nakon updejta, ovo mi je rijesilo problem
@bartuc. Ne radi kak treba. Nemres resajzat widget kak se spada. Ne skalira ga nego ga izreze i prikaze samo dio. Najocitije na photofrejmovima.
@Gwin, mislio sam da će ti odgovarati zbog mogućnosti dodavanja do 5 shortcuta u "taskbar".
Update
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Volim te za ovo.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc