Ja malo gledam Conana, pa se malo prebacim na Tonight show :D
Nisam gledao jos nista novog, ukljucujuci i ovu s Marisom Tomei
moram stici to sve veceras
Printable View
Ja malo gledam Conana, pa se malo prebacim na Tonight show :D
Nisam gledao jos nista novog, ukljucujuci i ovu s Marisom Tomei
moram stici to sve veceras
odkad sam cuo za ovoga conana jos nisam vidio onog insult doga
Pa tesko da ces ga i vidjet jer on sada NBC-evo vlasnistvo :/
ae conan je mjenjao mrezu^^ znas li gdje ga se sada moze viditi?
Sad je presao na TBS zajedno s Andy Richterom....ali za nas je jos uvijek na internetu :D
U cetvrtak Lykke Li kao gost, bice super :)
Nick faca. Inace ono mi je bila jedna od boljih scena u ghost rideru :)
On ni ne zna sta znaci troll.
Charlie wins again :D
Jedan wall :D
http://i.imgur.com/9UPj2l.jpg
U ponedeljak je Sarah Silverman.
Malo reci da ce emisija rulati :D
placem :pray:
Ane, nisam krepao kad sam to na fejsu vidio :pray: :pray: :pray: :pray:
Ellie Kemper :thumbs2:
Kako lik nije normalan :o
:rotfl: umro sam
al ako je ovakav i u 30 rock, mozda pocnem i gledat seriju
Da, takav je :D
PJ Harvey veceras
Preporučujem svima koji nisu još gledali Conana, da mu daju šansu. Općenito me talk-showovi (neznam dal ima hrvatska riječ :P) ne privlače, ali slučajno sam naletio na ovu temu prije mjesec dana, počeo gledati i stvarno je odlično. Trenutno sam na epizodama iz siječnja ove godine, pa sam u malom zaostatku.
Ok, ima manje uspješnih i više uspješnih fora, ali u svakoj epizodi ima pregršt situacija za smijeh. Jako mi se sviđa što je show dinamičan. Gosti se zadrže 10-ak minuta, svi dosad su bili odlični pa još nisam naletio na neku dosadnu epizodu. Ovo mi je nekad i dvosjekli mač jer kad je neki stvarno odličan gost, žao mi je što nije bio "još samo 5 minuta".
Evo, za sad sam stvarno oduševljen, nadam se da će epizode ići sve bolje i bolje i ponavljam, ako je netko skeptičan trebao bi Conanu dati barem jednu šansu.
Drugim rijecima, registrirao si se na forum zbog mene i moje teme 8)
ego boost + 9000
EDIT
i pogledaj nekoliko zadnjih epizoda Tonight Showa dok je radio, genijalno mi je kako se zeza na svoj racun i protiv NBC-a kad se vec znalo da petljaju oko programskih shema.
Ako hoces, nadjem ti bas odredjenu epizodu od koje je cijeli skandal poceo
Brijem da je QOTSA ovaj tjedan!
Aham sutra je a veceras su The Kills. bice gg
Omgzor! Killsi imaju novi album...
Jel se to može naknadno pogledati ikako?
Killsi imaju novi album FFFUUUU, moram nabaviti
Pa naravno da moze, ja uvijek pratim dan nakon zbog kvalitetnijeg snimka= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Da, moram priznat da mi je tvoja tema definitivno okrenula život na bolje :D.
Za ozbiljno, tnx što si otvorio temu. Možda ne bih nikad naletio na to, a sigurno bi mi bilo žao.
Šta se ovog drugog tiče, hvala na ponudi, ali neću gnjaviti. Nakon prvih par epizoda sam se malo informirao, pa više manje znam šta je bilo između njega i NBC-a. Rekao sam već da sam trenutno u zaostatku sa epizodama, ali kad nađem vremena definitivno ću pogledat i neke njegove epizode Tonight Showa.
[quote=Kid A]Pa naravno da moze, ja uvijek pratim dan nakon zbog kvalitetnijeg snimka[/quote:10bs07mq]= Citat =:
Izvorno postao "Death By Sexy":10bs07mq
Oš onda linkač nabacit? :{)
Evo performansa ako vam se ne da nabavljati cijelu epizodu
Vv je prejebena ženska.
"VV" - kak pederski :D
Zove se Alison, bokte
ne sjecam se da je ikad trazila da je tako zovu, tko zna iz kog clanka se to iznjedrilo
Lakše mi je tako tipkati :D
Jutros mi zatrpali link s komentarima da je ovo izvodjeno sinoc, do veceras treba izaci epizoda pa cu bas pogledati
Legendaran show :)
:pray: :pray: :pray:
Gledace se
Odličan je lik, ovo ne može bit loše.
Anyway, zadnje sam gledao epizodu s Justin Biberom (još uvijek sam u zaostatku :( ).
Dio gdje William Shatner recitira pjesmu Umbrella je naprosto genijalan. Možda i najbolji trenutak do sad, iako ih je bilo napretek.
Conan otvara nove obzore, i Norm Macdonald. Jako dobar bend je bija :)
Poslušati