Pa ti bi morao moć zakucat, Derick Rosse je velik 1.91 pa zakucava.
Printable View
Pa ti bi morao moć zakucat, Derick Rosse je velik 1.91 pa zakucava.
U tom ti slučaju ne valja odraz ili tehnika skoka.
Ja sam 1.75 pa mi fali ~10cm do obruča.
Ako si visok ne znaci da automatski imas dobar odraz= Citat =:
Izvorno postao Praetorian
Nate Robinson je 1.75 pa je prvi put zakucaval s 13 godina. A ako niste pročitali mogu doći s dlanom iznad obruča ,ali jednostavno moram se posložiti da morem ubaciti loptu u koš, malo mi šteka koljeno pa nemrem puno skakat.
nego baš je lud ovaj komentator na nba.com
Komentator ne valja. :(
Kako je jeben ovaj Griffin. Svaki tjedan je nekoliko puta u top 10. Bit će Isus iz njega.
Danas u u NBA-u utakmice jako rano, taman za nas Europljane.
Heat v Clipersi, Indiana v Netsi i 76ersi v Knicksi u 18h a Boston v Orlando u 20h. Ako neko želi linkove za stream nek me pm-a. Također neznam kaj mi je bilo da sam postal Aeon Spoke u ovaj topic, nek neko zbriše post.
Sranje, neću stić, moram ić radit prezle :(
Bum pogledao snimku Bostona i Orlanda.
isus krist :pray:
= Citat =:
Izvorno postao W1k1n6
danas je NLB oko trećeg mjesta u Europi. Nakon raspada Juge došlo je do naglog pada Jugoslavenske , a pogotovo Hrvatske košarke. Zašto je to tako, ne znam, nisam pratio onda košarku, bio sam premali, ali mislim da mora biti u igri više faktora pogotovo to što je nogomet izbijen u prvi plan, a naravno tu je i kapitalizam pa je vjerojatno došlo do pada košarke na lokalnoj razini(ovo su moja nagađanja). A sad da se malo vratim na Balkansku košarku koja još uvijek živi, Srpska i Slovenska(imali su dosta ozlijeđenih na prošlogodišnjem SPu) raprezentacija su u tamo negdje na vrhu Europe, a imaju impresivan broj igrača u NBA-u.Evo baš gledam Celticse za koje igraju Krstić i Pavlović.
Ne znam sad koji je baš smisao ovog posta, prvenstveno želim skrenut pozornost na postojanje ovog topica.
finale NBA se baš lijepo zakuhalo. U drugoj tekmi, Miami sa 15 poena vodstva sedam minuta prije kraja i onda počeli Mavsi kako znaju. Zatvorili sve u obrani i počeli se približavat, a sve je završilo ovako
dirk im ga je metnuo svima :D
Dirk je zivotinja samo takva :)
poceo san trenirat kosarku prije...skoro 2 miseca....centar san, i vec san zaigra za juniore...i da znan da san triba prije pocet trenirat...
Gratz :D
Mislim da opce nije bitno kad se pocne trenirat, nego koliko se voli taj sport..
Evo ja npr. nisam ozbiljno trenirao nogomet do prije godinu dana, sad kad treniram jako dobro mi ide, najbolji sam strijelac skole i tak.. Opet, ima ovaj jedan sto ide samnom u razred, trenira nogomet(4x tjedno treninzi) od svoje 4te godine, ali blago receno.. ne zna igrat, ima on tehniku, smisla za taktiku i to sve, al jednostavno kad treba nes napravit na svoju inicijativu, smrzne se... Zato gogogo, postani pro kosarkas pa meni salji pare :D
Sad lijepo Dallas pwna tri zaredom doma i ko bog :D
= Citat =:
Izvorno postao hacker
+1
samo da im miami ne zatvori šutere i dobit ce
Fix'd. Miami ftw ^^... Dirk oponaša Ronda, ozlijeđen i dalje pwna :D= Citat =:
Izvorno postao pimp
nne joe, pa sad si napisao istu stvar ko i ja -.-
čak sam i ja počeo pratit košarku u zadnje vrijeme :D to zato jer je chicago postao dobar, zadnji put sam pratio nba kad su zadnji put osvojili naslov ;) btw, samo 2 ekipe u povijesti su u finalu dobile srednje 3 tekme kod kuće
a jedna od tih je jedna od najboljih ekipa koja se skupila u 21. stoljeću= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
Rasheed Wallace, koja životinja, crna verzija Dirka, šteta što je u penziji
Hamilton, Rasheed, B. Wallace, Billups.... To je bila kraljevska ekipa, zbog njih sam i počeo pratiti košarku ^^
Op op sinoc Heat dobio
upravo završio s gledanjem tekme, završilo je s 2 razlike, imaju Mavsi još šansu za dobit samo sad moraju dobit dvije za redom doma.
gledao sam zadnju četvrtinu, dirku sve ulazilo osim zadnjeg šuta, al drugima ništa. terry je mogao sam dobit tekmu
ma da dosta otvorenih šuteva su fulali, al ajde pozitivno je kaj su dobivali dosta otvorenih šuteva. šteta što Stojakovic slacka u obrani jer brijem da bi on neke od tih šuteva mogel pogoditi
Nadam se da ce ih Dallas uzeti, ipak se igra kod njih.
ma moraju, nemože heat osvojiti naslov
Nema mi poganijeg kluba od njih :(
bez sumnje :(
Nemojte da đuskate bezveze, the Heat bring the beat, definitivno su najjači u cijeloj ligi :P :D
Smeća.
Ma ovaj Heat je premoćan, navijam za Dallas al fakat je Miami bolji, Dallas je sve tri tekme lovio rezultat čini mi se. Drugu su dobili samo zato kaj su se ovi iz Miamia opustili. Ovaj Lebron doslovno zabija kad mu se sprdne, zaleti se na koš i nitko mu ništa ne može.
mogu mu suci zvat korake :o
al onda napravi ovakvu facu desno i onda suci promjene odluku :(
Hahaha
Sinoc pobjedio Dallas 112-103.
I love rezultat jel :P
Ajmo još jedna pobjeda i titula je tu.
i to kakva pobjeda, Dallas vodio prvo pet, onda su ih stigli i prestigli, ali jebemu Terry je rekel ne.
:friends: Eto ga , Dallas osvojoi :friends:
:D Baš mi je drago, kad sam pogledao video di se Wade i Lebron sprdaju sa Dirkom još sam više želio da uzmu naslov.
A Scottie Pippen je nedavno izjavio da je Lebron bolji od MJ-a. Pih.