Swansea i Reading u direktnom okršaju za ulazak u Premiership, ništa od Leedsa u prvoj ligi sljedece sezone :(
Printable View
Swansea i Reading u direktnom okršaju za ulazak u Premiership, ništa od Leedsa u prvoj ligi sljedece sezone :(
jebeš leeds, oću neke velšane :D
Pa da bude mrtvih na i oko terena :D
a šta bi bilo na leeds-united? :D bit će mrtvih na milwall - west ham u championshipu zato
Jesi vidio ono sa avionom ?
:pray:
Upravo to. Mislim da je prošle sezone Cardiff imao dobre šanse za ulazak u premiership,ali eto,nisu ušli. Ajmo Welšani!!= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
i sad su ispali, swansea je zadnja nada. a što se w hama i millwalla tiče, ako ne bude krvi, bit će dosadno :D
Enivejz na zadnjoj utakmici West Hama sada su navijaci Millwalla iznajmili avion da preleti iznad stadiona njihovog u toku utakmice, i na njemu je pisalo: Avram Grant Milwall Legend, koji bogovi jebeni :pray:
Svejedno su bijeda od kluba.
Samo da odam pocast velikom Paulu Scholesu, bez njega ništa više nece biti isto.
Van Der Saru isto, samo mi je žao što se relativno kasno prikljucio Unitedu, sada nek uživa kao jedna od legendi na golu uz Schmiechela.
samo da ne dođe lijepi lukica umjesto njega, boljji šut iz daljine i ja imam
Jep, i ja se nadam da nece uzeti Modrica.
Jedan Sneijder bi bio veoma dobra zamjena.
Ono što fali Unitedu je jedna kvalitetna kreativna snaga u sredini terena, i mislim da bi Modrić jako dobro popunio tu ulogu, kao i Sneijder. Ovisi kojeg mogu dobit povoljnije.
Poslat Berbatova i neku paru u Tottenham za Modrića bi bio skroz dobar transfer. Berbatov im više ne treba.
Njima treba vise brzih igraca...
Nemaju ih dost.. :D
Pa dobro, Nani, Valencija, Park, Evra, Rooney, Chicharito, Fabio, Rafael, Obertan, Welbeck nisu brzi tako da ce vjerovatno ici taktikom da dovedu brze igrace.
Inace, De Gea je manje više vec potpisan tako da se radujem dugoj suradnji. Ipak dečko ima tek 20 godina a na Old Traffordu može postati najbolji golman sveta.
Od tih koje si nabrojao jedino Evra je brz, Valencia takodjer ali nije brzi od Evre, Park nije brz on jednostavno radi puno na terenu..
Dalje necu nit komentirat kad kazes za rooneya da je brz.. lol..
:(
Eda, Swansea je izborio nastup u PL, baš se radujem vidjeti klubove koji su prije igrali da se vracaju polako.
park i rooney nisu brzi, nego ko je, alex del piero? :pray:
Pa zar im nije ovo prvi put otkako je premier lige? Kao da sam čitao da su prvi vešlki klub u elitnom rangu...= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Btw, Rooney spor :rotfl:
Mađaru, ostavi se komentarisanja i samo gledaj utakmice.
Mah, mislio sam na bivšu ligu, današnji PL tek postoji u ovom formatu 20 godina.
Je ajde pa je rooney brzi od ronalda, messija, robbena, walcotta itd...
To su ekstremno brzi igraci, maloprije nabrojani su isto brzi.
Sprinteri sporiji od Bolta su spori, jel?= Citat =:
Izvorno postao blood4me
al gledaj ovo, bilo je pred 2,3 godine testiranje igrača premier lige (još dok je ronaldo bio u unitedu). po tom testiranju, najbrži igrač u ligi je bio gabriel agbonlahor, a najbrži igrač lige s loptom u nogama rooney ;)
Nije, al je zato duplo brži od Mascherana i takvih obrambenih igrača barce, srećom po barcu je valdes istrčavao i kupio sve te lopte.= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Tak piše u PES-u znate...
Madar bas prica gluposti.
Nego 30.07. igraju Utd i Barcelona opet :)
Valjda ce do tada Sneijder preci da popuni rupu, Young da bi se Giggs malo odmorio i De Gea da nam brani. Najavljena je i turneja po Americi pa mi nece juli biti dosadan.
Realova pojacanja su, onako, netipicna za njih. Nuri Sahin je vec presao i Altintop. Manager Valdano je dobio otkaz sto znaci da je Murinjo dobio manje vise sve ovlasti oko dovodenja i otpustanja igraca. Promjene su vec pocele tako da cemo vjerovatno gledati malo drugaciji Real sljedece sezone. Iako je spanska liga meni veoma antipaticna.
Komentar dana: Englezi izvukli parove 1. kola, mi ne znamo ni tko nam sve igra u ligi :)
:D
Vidim da je dosta fanova Man.Utda na forumu :D
a kad se nema u engleskoj za koga navijat ;) luzerski liverpool i arsenal, instant chelsea i city, a totenhem ne volim kad niko ne igra
Nadam se da gledate Tsongu i Đokovića. Strašan tenis.
Jep, prvi i treci set :pray:
normalno da se gleda, tsonga srećom nije bio na razini kao protiv federera pa je nole dobio :)
Ne bi me cudilo da Murray sad dobije Nadala.
jedina šansa da dobije nadala mu je sad u polufinalu, u finalu puca od bilo koga, al neće ni sad...
Evo Marej gubi 2 1 u setovima i 3 1 je u cetvrtom :(
Znaci Nole i Nadal u finalu, po ko zna koji put :D
Usput, Nole je sada prvi teniser svijeta bez obzira na pobjedu ili poraz u finalu.
tenisac*
Evo kraj meca
Nadal je pobjedio sa 5-7 6-2 6-2 6-4
Bice ovo pakleno finale prekosutra.
Ne ocekujem neko veliko iznenađenje sutra od ženskog finala, Šarapova bi to trebala rutinski odraditi.
Nole osvojio Wimbledon. zasluženo