edit:vidim doslo 300 postova prije mene,vo je bilo za predu...ima valjda neki patch za rezu,al bljak.= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Printable View
edit:vidim doslo 300 postova prije mene,vo je bilo za predu...ima valjda neki patch za rezu,al bljak.= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Postoji hack za widescreen rezoluciju ali ni ne pomišljaj to koristiti na ICCUPu i općenito na Battle.Netu
da evo sače odma postat pro
Totalno. :)
btw, rajko, kak če ljudi skužit koje rezu imaš dok igraš protiv njih na b.netu? :eyebrows:
Viditi mu profil. Osim toga, razvrstan si po ligama tako da su svi koji igraju vs tebe više-manje na istoj razini, jedino u početku dok ne napreduješ tamo di bi trebao biti po skillu - onda naiđeš na slabije ili jače protivnike od sebe.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
-.- mislio sam na rezoluciju, sam samo malo sjebo padež
Neće oni ali hoće antihack. I nemoralno je.
de mi molim te objasni sad kak je to nemoralno? :(
vidiš više mape ja mislim . jelda?
Ako je tako onda si ti sa rezolution "hackom" u prednosti.
Morate na obicnim 19" monitorima halati, pa vam nece biti ruzno gledati u pikselaste unite. :D
Jer hackas.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
launcher detektira svaki "third party" program i nezanima ga da li je to rezolution pack,mineral hack ili nesto trece...= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
ja i dalje nekužim kake to veze ima s moralom
pa jel ti moralno u doti koristiti zoom in / zoom out hack?
vidis recimo arrow prije drugih ako unzoomas i te spike.
kuzis sad..
(ako je tako isto u sc hacku)
daj Rajko, pobogu, prestani...kužimo da voliš to s.anje i eto :(
Instalirala sam ja Oni na frendovom kompu sa 10 pa ne uzimam zasluge...polako čovječe :eyebrows:
Blizzard podforum. Ako zeli moze otvoriti 15 topica sa I <3 StarCraft :P
btw nije ReiKo otvorio topic <_<
= Citat =:
Izvorno postao Dania
What the...
hmm, makes sense, al opet to nema veze s moralom, več debilnošču jednoga= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
aje, ali opet tu je i eMoral u igri :)
[quote=Rang€r]hmm, makes sense, al opet to nema veze s moralom, več debilnošču jednoga[/quote:tv0mme1z]= Citat =:
Izvorno postao "Systematic Reverse":tv0mme1z
Ima veze. Kako možeš biti imalo moralno osvješten ako igraš protiv ljudi od krvi i mesa i ideš varati? To je dno dna stari.
opet moral.
neces sa moralom pobjediti.
pobjeda je pobjeda, poraz je poraz. a ti to mos sagledati kak os.
(sad ce opet mi neko reci da sam glup i nemroalan ko ekipa na science->kloniranje)
Nije to to, jednostavno... Ne ide to tako. Ako pobijedis zahvaljujuci varanju, nemas (bar ja) osjecaj zadovoljstva i nadmoci kao kad ih pwnes bez varanja. Also, savjest lol.
Varanje u mpu je nemoralno i tocka. Jos kad im poslije velis da si varaoi izglupiras ih... Mrfffff.
svejedno veča rezolucija nije bog zna kakav hack i neka prednost(osim u određenim okolnostima, dobro je reiko nemoraš pisat wall of text)
jesi ti kad igrao starcraft? Znaci li ti ista kad kazem ZERG RUSH, ASSHOLE? Ne, ovo asshole nisam reko tebi, to je jedan covo reko meni tijekom fajta hihihi
Al ozbiljno, sa vecom rezom imas vrlo vrlo vecu prdnost, a drugi igraci nemaju, i njima je time mnogo teze. Moral moral etika.
Bas to. Dobro si rekao. Sigurno imas veci osjecaj zadovoljstva kad pobjedis nekog posteno, nego kad upotrijebis maphack.= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Iako ima i ljudi koji uzivaju pwnati sve okolo sa map hackom. (COD).
A ovaj rezolution hack je ne namjerni maphack, posto ga vecina zeli koristiti samo zbog toga da igra bude na vecim rezolucijama oku ugodnija. (Bar se nadam).
A ne zato da vidi vise bojnog polja i time dobije prednost...
E bome nije.= Citat =:
pobjeda je pobjeda, poraz je poraz. a ti to mos sagledati kak os.
Ako kazes da si pobjedio nekoga u igri 50 puta, onda cu ja to priznati (ili bilo tko drugi sto se toga tice) i reci ce "Vidi covjeka sto je dobar borac, nema mu ravnog na citavom serveru!"
A ako mi kazes da si pobjedio nekoga 1000 puta i onda jos kazes da si koristio maphack, onda ce samo reci: "Da i sta onda?"
Sta ti ta pobjeda vrijedi ako si je postigao na neposten nacin... mozes lagati frendovima i pretvarati se, ali ti si taj koji ce uvijek znati da si postigao nesto sto nije tvoja zasluga, niti tvoj skill ni nista.
Vidno polje anyone?= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
ne kužim zaš ne bi svi koristili veču rezoluciju?
onda bi bilo ravnopravno, inače kak onda u sc2 se mogu mjenjat rezolucije, sad to nije hak?
trebali bi prvo razluciti jel taj hack prosiruje field of view ili ne.
ako prosiruje jasno je zasto je hack, ako neprosiruje nije hack.
StarCraft nije u 3D-u, sto znaci da mjenjanje rezolucije povecava view. Kao i u Diablu 2, recimo...
Evo i ja sam danas instalirao.
Ne znam, predosadno mi.
Vec pola sata igram na silu i cekam da se desi nesto zanimljivo :(
Ja sam odustao kad nisam nikako mogao preći zadnju misiju u ljudskoj kampanji. A inače baš ima zanimljivu priču, čak je napeto. Obično RTS-ove hejtam jer je priča samo izlika da te ubaci u isti meč kakav bi dobio i da igraš random map, samo eto što ti počinješ sa 3 radnika a protivnik sa 8 baza izgrađenih.
Sama mehanika nije ništa posebno. Ima ranijih strategija koje su puno sadržajnije.
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
1v1?
Baš bi mogli sc1 odigrat malo, ako nas se skupi 4-5 pa preko battleneta ili iccupa