da fakat, aj nek netko od vas veterana pukne neki build za locka, posto su ovi prijasnji izbrisani. 8)
Printable View
da fakat, aj nek netko od vas veterana pukne neki build za locka, posto su ovi prijasnji izbrisani. 8)
a šta biš ti ??afflicatio??demonology??destruction??
Najbolji build za locka ti je demonology to ti je za instance,a destruction ti je za pvp.Sad si ti stavi kak oceš ovisi di ideš ako raidaš odi u demonology i to je to :D
zar niko ne koristi afflication? :o
No idea, dobar svugdje ako se mene pita. Valjda misle da je dobar samo za duge borbe ili nešto. :?= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
Samo malo štekaje u PvP.
za mene je najbolji afflication build kojeg i koristim
Mislim i ja koristim afflicition ali samo ono da mi corupption bude instant i još neš nemrem se sjetit.= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
ej ekipa, malo sam se zajebavo s tim talentima za warlocka, mislio sam napravit neki pve build, iako se baš ne kužim u to:
http://www.wowhead.com/?talent-bc=AZfMhuzizZxx0trhtMuh
pa nek mi netko predlozi kaj bi bilo bolje, ak imate ideja.
pozz
Level required: 70= Citat =:
Izvorno postao Waylon
Makni 10 talenta, za ovaj spec ćeš morat čekat još 2 mjeseca
igra ko world of warcraft :kill: :ekipa:
ne,nitko ne igra= Citat =:
Izvorno postao tonci
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
bez brige, meni je mjesec dana trebalo da dođem do lvla 25. do 70 računam do kraja iduće godine.
Do onda ćeš raditi lvl 80 talent build :D
Može mi neko preporučit PvE build, počinjem igrat sa lockom?
Počinješ igrati? Onda se solo levelaj do 60 prvo, i onda razmišljaj o specificiranim talentima, fakat ne kužim ljude koji ne mogu sami smisliti talent build :killyou:
buildove na sunce:
evo mojeg budućeg, već sam ih 5 puta mjenjao:
[7/7/47]
stari build:
[0/23/38]
uporaba petova mi je zakurac, koristim jedino voidwalkera zbog tauntanja, i vjerojatno bi to bio jedini pet kojeg bi koristio. zato sam odlučio naoravit full destruction build i ne bacat bodove na demonology jer ne mislim koristit petove.
na kraju pitanje. dal se isplati stavljat bodove na demonology jer kolko se meni cini jedino voidwalker služi svrsi (on taunta, ja castam bez interrupta)? mišljenja?
i dajte stavite linkove za vaše buildove, pliz :boohoo:
moj frend ima locka i kaze da je lock s felguardom neunistiv...
btw vidim da su ovo talenti za 2.0.3 patch...
= Citat =:
Izvorno postao Waylon
neko idi Drakedog style samo makni Pyroclasam i satavi ta dva boda u Nether protection
e jel se isplati stavljat 3 pointa na Improved Voidwalker, da mu se skillovi poboljšaju za 30%? i jel se kasnije (lvl 40+) isplati koristit voidwalkera?
u ovom novom buildu stavi 2 talenta umjesto u life tipe stavi u ono drain life= Citat =:
Izvorno postao Waylon
jel postoji bolji warlock pet od felguarda?!?!
Čuj svaki pet daje nešto tako da su svi petovi korisni.Imp je najkorisniji u raidovima zato što daje staminu(blood pact),Voidwalker ti sluzi kao tenk u pve svijetu,scubbs sluzi uglavnom u pvp jer šarmira neprijatelja,fellhunter sluzi najviše za pvp jer ti moze dispelat neke cursove i moze speellockat neprijatelja i fellguard je dost i za pvp i za pve ima puno armora i stamine, a ima i solidan napad.Znači zaključili smo da su svaki petovi korisni ma gdje ih upotrijebiš.
vidio sam da se negdje u ovoj temi spominje Doomguard pa onda...
a to je proces...1. ti mora knjiga past mislim...pa skupi 5 ljudi pa reagenti...pa ritual i na kraju 1. od vas pogine
A to može biti i lock koji summonira, pa demon popizdi te ga ovi moraju ubiti.= Citat =:
Izvorno postao dabl eM
Zamisli okupis ostala 4 lika svi ispod lvl10,a demon se oslobodi..... u starting zoni. :rotfl:
e to je banana.
[quote=Arbiter of Change]A to može biti i lock koji summonira, pa demon popizdi te ga ovi moraju ubiti.= Citat =:
Izvorno postao "dabl eM":3qroyuju
Zamisli okupis ostala 4 lika svi ispod lvl10,a demon se oslobodi..... u starting zoni. :rotfl:[/quote:3qroyuju]
Ja sam infernala stvorio u croosroudsima namjerno i reliso sam ga počeo je klat ve ove low levele svi su me vispali da ga ukrotim ja ja stojim sa strane i smijem im se :rotfl:
Ma koja banana, dokažite. Oslobodio se i ti ga ne mozes direktno napasti. :D= Citat =:
Izvorno postao Waylon
S= Citat =:
Ja sam infernala stvorio u croosroudsima namjerno i reliso sam ga počeo je klat ve ove low levele svi su me vispali da ga ukrotim ja ja stojim sa strane i smijem im se:rotfl:
Šta je bilo poslije? Nestao?
*cough* *cough* bio sam tada tu *cough* *cough*
Infernal je pao od neke male pomoci (<---) i nekog prista kojemu je dojadilo gledati to ^^
(nego prcko kada cemo doomguarda ? xD )
Prekompliciran mi je doomguard lagano infernala pa mozemo se zicnut na mail boxs u crossrodsima ja ga stvorim ti kupi kokice ja ću kolu i :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Smeagoul (WoW)
Čujem da su jako nerfali Felguardov melee damage.
Onda se možda ne isplati ić u Demon.
Sad kad su ga totalno nerfali i svi warlocki se žale ( LOL! ) u neku ruku se i ne isplati.. Ali stvarno, vidio sam felguarda kako kolje green / blue geared warriora prije patcha ( the black book i svi mogući buffovi bili su na njemu, a lock je pustio da ga sam kolje )= Citat =:
Izvorno postao Shadow
Ma fellguard sad :yuck: .Dobro da sam odmah krenuo na drukčiji spec.= Citat =:
Izvorno postao Shadow
za pvp je efikasniji affliction ili destruction? od demonologyija sam odusto davno.
A čuj aff je nekak bolji nikad ti neće nestat hp-a i mane,a destr ti je isto dobar ogroman demiđ delaš.= Citat =:
Izvorno postao Waylon
da, sad kad sam počeo destruction build, mana mi je problem velki, nabijem 2 beštije i mana prazna...bzvz
Da a kaj mozeš takav je lock :D al ja ga obozavam.= Citat =:
Izvorno postao Waylon
dali neko zna neki dobar build za warlocka ?
na koje talente najvise idu ?
Leveling build:
Level 10-14 : 5/5 Improved Corruption
Level 15-16 : 2/2 Improved Drain Soul
Level 17-19 : 3/5 Suppression
Level 20-24 : 5/5 Fel Concentration
Level 25-26 : 2/2 Grim Reach
Level 27-28 : 2/2 Improved Life Tap
Level 29 : 1/1 Amplify Curse
Level 30 : 1/1 Siphon Life
Level 31 : 1/1 Curse of Exhaustion
Level 32-33 : 2/2 Soul Siphon
Level 34 : 1/5 Shadow Embrace
Level 35-39 : 5/5 Shadow Mastery
Level 40 : 1/1 Dark Pact
Level 41-45 : 5/5 Contagion
Level 46-47 : 2/2 Improved Howl of Terror
Level 48-49 : 2/2 Improved Curse of Agony OR Nightfall.
Level 50 : 1/1 Unstable Affliction
Level 51-53 : 3/3 Empowered Corruption
Level 54-55 : 5/5 Suppression
Level 56-60 : 5/5 Demonic Embrace
Manu mozhesh povecat preko opreme (intellect) a kad imash peta, (ako koristish viod_a) onda tebe ne napadaju pa onda deresh po Life Trap_u= Citat =:
Izvorno postao Waylon