1. da, peta treba hraniti jer ono sta govore da petu raste happyness u stablesima je ****
2. jedini drugi nacin je da stavis peta da stoji na mjestu i nestat ce ^^
Printable View
1. da, peta treba hraniti jer ono sta govore da petu raste happyness u stablesima je ****
2. jedini drugi nacin je da stavis peta da stoji na mjestu i nestat ce ^^
video :)
http://www.pissing-babeys.info/
Pitanjce u vezi NE Huntera....kako napravit da se može koristit mač i štit....
nisam baš siguran za mač da se može koristit,al za štt sam siguran jer ima mjesto za njega pa molim vas da mi odgovorite...TNX :pray:
rofl hunter sa štitom :pray:
ke smješno...meni ono mjesto izgleda ko štit..ma**r mu...aj reci da ne izgleda ko štit....lol..znači nemože....
............to je po defoltu svim klasama isto nacrtano...kao main and mač a offhand šild...
Ne možemo štit koristit, rofl :rotfl:
Ali možemo dual wieldat! Anyway... lista:
1H Sword, 2H Sword, 1H Axe, 2H Axe, Dagger, Polearm, Staff, Fist (Unarmed), Bow, Gun, Crossbow, Thrown.
Koji lvl treba biti i koga treba pitat da treniras huntera da nosi 2hand sowrd...
Hvala unaprijed!
jel se isplati stavljati sve talent pointze u beast mastery??
@BlackDCRO: lvl 10 ili 20, nisam siguran. UC ako si Horde, SW ako si Alliance. No na niskim levelima nema baš dobrih 2h sworda za huntera, ti ne gledaš dps melee oružja kao hunter, nego statse. Kolko se sjećam... ako si Horde, imaš Wing Blade iz WC questa, to je 1H sword. Onda dodaš nešto s agility uz to, pa dual wieldaš. Ako si Alliance, imaš Cruel Barb u Deadmines, i neki polearm s agility gore isto u Deadmines. Itemi s +AP ti povećavaju i RAP ;)
@aRaGoN: Beast Mastery je najbolji tree za levelanje, tako da samo izvoli.
(dodatak)= Citat =:
Izvorno postao Spectre
Samo nemoj jedno te iste abilitije koristiti jer ce ljudi pomisliti da si bot ;) to se meni dogodilo kada sam levelao svog twinka i neki mi se GM javio xD
i da te spasim od toga... nemoj koristiti svinje i medvjede na malim levelima (a brzo levelas) jer su to najcesce bot petovi (bar na Kor'Gallu)
Pa neka koristi čovjek šta hoće. Kad ga netko nešto pita, samo odgovori i eto kraj sumnjama. :?= Citat =:
Izvorno postao Smeagoul (WoW)
Jeli se tebi ikada GM obratio zbog sumnje da si botter ?= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
ako je sve 5 , ako ne nvm >:)<
sada pitanje od mene..
Zna neko kako staviti jedan od ona 2 action bara na desnoj strani (kada se to namjesti u interface) prebaciti na lijevu ? (znam glupo pitanje ali nikako da to skontam u ove 2 godine wowa :roll: )
Nabaviš si neki Action Bars, poput Bartender3 ili Bongos.
Ili okreneš monitor za 90 stupnjeva :D
a zašto se hunteri brže lvlaju od drugih??koliko mi treba da dođem do 40 lvla= Citat =:
Izvorno postao Smeagoul (WoW)
(sad sam 22) ako igram 4-5 h na dan?
Tjedan - tjedan i pol ako znaš kaj radiš.= Citat =:
Izvorno postao aRaGoN
ma i brze ;)
hunteri su imba pve solo
ma super su mi hunteri,najbolji za PvP...
evo nabavit cu wow za nekih tjedan-dva.... ja bih poceo s hunterom jer mi je imba... naravno HORDA samo nezna koga taurena ili???? mislio sam koristiti gun i naravno malo pet building....
pa ako moze netko napravit kakav talent build za mene THX :pray:
Za levelanje ti je najbolji Beast Mastery, a teško ti je napraviti build jer svaki level je build veći za 1 talent :) No, recimo nešto ala ovo...
http://www.wowhead.com/?talent=cV0GzgxRVuVoSna lvl 50, a dalje kako ti hočeš...
evo ja sam malo trazio po forumima....
evo jedan build
http://www.wow-europe.com/en/info/under ... 0000000000
i evo sto su napravili za beast masteri
http://www.wow-europe.com/en/info/under ... 0000000000
skoro isto kao to tvoje
nemogu se odluciti izmedu mm i peta...
BTW: jel mozes "zajasit" peta
Prva 2 linka su ti ista. Marksmanship build je OK, i sa novim buffanim petovima ne bi trebao predstavljat problem, no još uvijek mislim da ti je BM spec najbolji, jer lagano možeš solirat mobove 2-3 levela iznad tebe, te 98% questova možeš solirat...
P.S. Ne, ne možeš mountat peta
a onda sam se zeznio za prvi link uglavnom link je bio za survival/mm build a taj mi se ni nesviđa tako da ga brisem... sad kad nabavim wow ici su u zajedno s braticem na kor'gallu on je rouge pa smo mislili vecinu vremena zajedno
EDIT: jel se pet kupuje ili ga moras "pripitomit" u divljini
Pripitomit... pogledaj si malo informacije o hunteru na http://www.TKAsomething.com
one question...
za hranjenje peta...
mislio sam si imat tigra jer mi se cini da je njega lako hranit.. a i lud je...
pa me zanima dali se fishing ubraja u ona 2 talenta koja su mi dopustena..
ako je onda bih uzeo fishing i skinning... a na 60 ako se moze jos i letherworking
Pecanje aka fišing ti je dodatni skill (secondary) isto kao i prva pomoć i kuhanje, te usisavanje i pranje podova. Možeš imat sva tri secondary + 2 glavna. Iako ti je moja preporuka da uzmeš neku zvjerku koja jede kruh tako da ti magovi mogu raditi hranu. Bolje nego fišing a bogami i... mmda.= Citat =:
Izvorno postao cmeljo22
a jedino tko jede hleb :) a da mi je lud je medo... sta ima veze napecam ribe kad mi je dosadno i udri...
znaci onda da uzmem skinning i letherworking... a koliko me kosta ucenje pecanja, kuhanja i tih zeka
Koliko su hunteri cjenjeni u PvP-u? Jesu dobri za raidove i party? Znam da su dobra solo klasa, ali ne znam kako funkcioniraju u grupi. Po meni bi bili super jee iz daljine bowom skidaju neprijatelje.
Imba u pvp-u, imba solo, imba za farmanje, imba za low repair costs, imba za pve.. još nešto?
Imba? :oops:
impressive massive blasting activity...
imba znaci nesto uber (ako neznas sta to znaci, nesto preeeejako i dobro)
imba = imbalanced = ne balansirano = iznad svega = ownage
tenkju veri mač :pray:
evo ako itko moze odgovorit..
kako biste nastavili ovaj build
http://www.wow-europe.com/en/info/under ... 0000000000S
posto je sad izlaskom BC malo povecan iznos pointa
Koje sada koristite addonse kad se finaliziralo ovo sa TBC-om?
e jel mi neko može reć kako bi mi bilo najbolje razvijat elven huntera? mislio sam se specijalizirat za survival... kako da krenem? recite mi točno kako da se razvijam please :)
Beast Mastery.
a jel mogu se specijalizirat za beast mastery ali malo razvijat i survival?
40-bm onda poslje kak oces najbolji talenti za lvl up