A daj, pa danny i tyrion su liikovi zbog kojih se ovaj serijal i čita. Arja i jon su ok, doduše živo me zanima kako će ispast samellova izobrazba u 5. knjizi, ostali (loras, bryanne, jaime etc) su prolazni, dok me Sansa neopisivo iritira, premda jednostavno znam da će imat skoro pa najvažniju ulogu na kraju (pod uvjetom da martin ne otegne papke prije kraja)
23-09-2010, 23:36
Aerial
Re: A Game of Thrones - TV serija
Tyrion je zakon ofc.
Za sad su mi najbolja poglavlja Tyrionova, Jonova i Eddardova.. ajd, i Bran je dobar. I Arya :D
Tyrion i Jon imaju odličnu naraciju, taman toliko dvojaka da bude istovremeno dovoljno ozbiljna bez pretjerane uštogljenosti, a opet sentimentalna bez nekakve patetičnosti.
Ostali likovi su, zasad, prilično straightforward.. Čak mi je i Eddard nekako nezanimljiv, previše predvidljiv, proračunat.
Sansa mi je .. meh.. kao razmažena verzija Danny.
23-09-2010, 23:37
Arbiter of Change
Ono, svatko tko preskače poglavlja kad prvi put čita neku knjigu treba šamar ili dva. :(
24-09-2010, 13:46
Delirium
Tyrion > sve
svi ostali su mi uredu osim sanse i Arye
jos kad bi bilo poglavlja od Littlefingera (Petyra)
Eddard mi jos fali
Ugl GOGOGO Petyr i Tyrion
24-09-2010, 21:02
The Great Duck
Jel samo meni četvrta knjiga nekako dosadnjikava u odnosu na ostale?
24-09-2010, 22:53
Outmind
= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Jel samo meni četvrta knjiga nekako dosadnjikava u odnosu na ostale?
Pa, arya je imalla dobra poglavlja, obrana zida je bila super, a ni oni lignjuni nemaju lošu priču. No u globalu knjiga je dosadnija od ostalih, no vjerojatno zato što predstavlja svojevrstan intermezzo između početka i kraja priče.
26-09-2010, 14:10
Delirium
Opet citam
ekstaza
Orgazam
26-09-2010, 19:15
unknown
hehe
21-10-2010, 13:29
Worthaur
"Who you lie with is no matter to me... although it doesn't seem quite just that you should open your legs for one brother and not the other."
Tyrion :pray:
22-10-2010, 14:05
Delirium
AND FOR THIS YOU BUMP THIS THREAD?
joj...ja se ponadam necem i onda vidim da ljudi bespotrebno bampaju
Pa nije mi ovako nesto iz trailera, al ajde pogledacu pilot kad izadje, mozda bude valjalo
29-11-2010, 13:02
Outmind
Trailer je super. E sad, kak ce serija ispast na osnovu toga naravno ne možemozaključiti.
29-11-2010, 13:05
The Boz
Cijeli casting je gotovo savršen, osim Cersei. Tricia Helfer je trebala bit Cersei, rođena je za tu ulogu.
29-11-2010, 13:10
blood4me
Ovo mi lici na star wars u starijem settingu raaawr
29-11-2010, 13:17
The Boz
....wat?
29-11-2010, 13:20
blood4me
Ne citah te knjige al mi nekak vuce na star wars, idk y xD
29-11-2010, 13:21
Insert
= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Cijeli casting je gotovo savršen, osim Cersei. Tricia Helfer je trebala bit Cersei, rođena je za tu ulogu.
To je i meni palo na pamet. Kasnije sam negdje pročitao da je ona bila jedna od opcija za tu ulogu.
29-11-2010, 14:11
Arbiter of Change
= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Apsolutno. Šteta.
29-11-2010, 14:53
unknown
= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Ma to ti nema NIKAKVIH sličnosti sa star warsom. Uvreda je to dvoje uspoređivati. Ako ovo dvoje uspoređuješ onda ljepo možeš reći da je star wars plot pisao neki mali balavac koji ide u osnovnu školu
29-11-2010, 16:23
Kvothe
[quote=Arbiter of Change]
= Citat =:
Izvorno postao "The Boz":327a7owx
Apsolutno. Šteta.[/quote:327a7owx]
Meni ne. Helfer baš ima neko dobroćudno lice, čak i kad pokušava biti opasna/zlobna. Headey ima apsolutno neutralno lice, ispražnjeno od emocija. Mogla bi biti super.
Trailer je supar! :>
29-11-2010, 16:26
blood4me
= Citat =:
Izvorno postao unknown
= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Ma to ti nema NIKAKVIH sličnosti sa star warsom. Uvreda je to dvoje uspoređivati. Ako ovo dvoje uspoređuješ onda ljepo možeš reći da je star wars plot pisao neki mali balavac koji ide u osnovnu školu
O cem se tu opce radim, osim o tome sto neki bradati mlatara macem? ;D
29-11-2010, 20:11
Death By Sexy
= Citat =:
Izvorno postao blood4me
O cem se tu opce radim, osim o tome sto neki bradati mlatara macem? ;D
:'(((((
29-11-2010, 20:21
Outmind
E sinko moj, kak ti od nas ocekujes da ti 3.5k stranica sažmemo u jedan post? Lati se knjige, pa ćeš vidjet.
29-11-2010, 20:34
The Boz
[quote=Kvothe]
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
= Citat =:
Izvorno postao "The Boz":grh01ger
Apsolutno. Šteta.
Meni ne. Helfer baš ima neko dobroćudno lice, čak i kad pokušava biti opasna/zlobna. Headey ima apsolutno neutralno lice, ispražnjeno od emocija. Mogla bi biti super.
Trailer je supar! :>[/quote:grh01ger]
Pa zato baš! U knjigama je Cersei svima divna i zlatna upravo zato jer tako izgleda.
Hmm... kako prepričati serijal do sada? Err... Ovoga... OK, zamisli stogodišnji rat između engleza i francuza, ali sa zmaj... ne... Ako si gledao seriju Rome, zamisli nešto takvo, samo u srednjem vijeku, i sa više strana, i sa sjevernjačkim hordama... ne...
Sori. Nemrem.
29-11-2010, 20:49
Feanor
Sex(incest), Blood & Gore na kvazi fantasy način...
EDIT: I zid ko berlinski...
29-11-2010, 21:01
System
Mislim da je moj prijatelj dao dobar opis: Muska fantasy sapunica.
29-11-2010, 21:53
Aerial
Daenerys izgleda malo... preočigledno Targaryen.
Oh, well, pretpostavljam da će nakon par neprospavanih noći s Drogom ipak izgledati normalno :P
06-12-2010, 03:48
The Boz
AAaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaAAAAAA!!!
Očekivao sam da će biti, onak, kvalitetno, dobro, zakon...
Ali ovo je... AaaaAAaaAAAAAA!!! Želim preskočiti iduća 4 mjeseca i samo se baciti u travanj 2011.!!! Ili još bolje, u rujan, pa da sve pogledam u jednom danu na DVDu. I tako sedam puta u tjednu.
AaaAAAAAAaaaaaaaaaaaAAAAAAAAaaaAAAA!!!
06-12-2010, 09:34
Death By Sexy
OMFGĐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
OSMNES.!!!.
Ovaj, da.
Jedina zamjerka, a to mi je buraz napomenuo i ja sam rekao da ne smeta (OČITO MI SMETA SAD!!!), ali NED NEMA FAKIN CRNU KOSU I BRADU I SEAN IZGLEDA KO BOROMIR!!! CAN'T BE UNSEEN!!! :'(((((
Ovo će biti najbolja serija EVAH!!!
06-12-2010, 13:06
Aerial
Aiden Gillen kao Smallfinger <3
06-12-2010, 13:10
Kvothe
= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Jedina zamjerka, a to mi je buraz napomenuo i ja sam rekao da ne smeta (OČITO MI SMETA SAD!!!), ali NED NEMA FAKIN CRNU KOSU I BRADU I SEAN IZGLEDA KO BOROMIR!!! CAN'T BE UNSEEN!!! :'(((((