Htio bi,ali ovdje nema nijednog poštenog geeka (osim mene) koji bi to zaigrao...ima koja udruga u Puli?
Printable View
Htio bi,ali ovdje nema nijednog poštenog geeka (osim mene) koji bi to zaigrao...ima koja udruga u Puli?
istrakon > pazin :wink: jednom godisnje ali uvijek bude dnd turnir,barem je bio do sada,ne znam ako se sto mjenja= Citat =:
Izvorno postao Plexihack
Reci Vin Dieselu da je geek (čovjek igra DnD). :P
Evo našao sam jednog lika koji igra, ironija je što je on susjedni razred (ja 2.b, on 2.a)...
dvije godine, nismo riječi rekli, sad ćemo se u subotu naći u knjižnici, možda nešto i bude od toga
8)
vidiš to nisam znao.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
zaista bih voli znati ima li tko u osijeku da to igra...
igram tu i tamo...znam povrsno pravila,pa nekad zaigramo nakratko...
jedino me malo izluduje sto borbe traju po par sati...
To je i gušt...ako imaš dobrog DM-a i ekipu, hladni i kišoviti dani se neće činiti tako depresivnima.= Citat =:
Izvorno postao Dreadlock
Treba se uživiti u igru...
Igrao sam u srednjoj... vodio actually.
Je*iga, prerastao sam tu fazu, sad se igra oWoD. :)
još kad bih našao ekipu za igranje...= Citat =:
Izvorno postao FireSpirit
Ne igram DnD,niti sam ga igrao,ali bih volio igrati.Zna li možda netko,može li se DnD naći negdje u Šibeniku,Zadru ili Splitu,ili u negdje u blizini?
I koji su FR romani izišli u Hrvatskoj?
igro jednom par sati i boooring (moje misljenje). radije igram RPGove, trenutno i jednio GW
A gdje je "igrao bih ali nemam s kim" opcija?
Zar nije DnD RPG?Ili si mislio na CRPG-ove?= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
Problem PnP igara je taj da nekih 50% ovisi o Storytelleru (ili Dungeon Masteru, kako već) koji upravlja pričom i svime vezanim uz to, tako da ti je možda bio on loš. Naravno, PnP definitivnoSnije za svakoga, posebno ne za ljude koji se ne mogu korisiti svojom maštom već im sve treba vizualizirati da bi se uživili.= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
@The Great Duck:
DnD je PnP (Pen and Paper) "tip" RPG-a.
= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
:rotfl: Očito nisi igrao pravi DND jer DND je the RPG i nema te igre koja može nadmašit njegovu maštovitost.
Znam to.Mislio sam na pnp,a ne na kompjuterske verzije...= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ne.
Ti si u Zagrebu? Onda nije problem pronaći ekipu.= Citat =:
Izvorno postao Outmind
prije san igra, ali otkako je pravi dm otisa( sa svin knjigama i sl. stvarima) ne. imali smo novog dm ali taj bi nam redovito nasra nekog gold dragona na po questa tako da nije imalo smisla
Zna li tko gdje kupiti DnD u Hr?
Ima možda u Land of Magic, al nisam siguran.
Algoritam!
Vidio sam Monster Manual za 200 kn
Zaboravio sam reći,tražim gdje kupiti:
a)u Šibeniku,Splitu,Zadru ili okolici
ili
b)na netu.
Uglavnom sam slušao starog i ekipu kak' igraju kad sam bio mali (5-8 god.). Ponekad bi im se i ja pridružio :) , super igra.
pa sigurno u splitu postoji algoritam i land of magic, ako postoji u osijeku.= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Ma naravno da u Splitu ima Algoritam i LoM!
Pa toga ima svugdje, u svim gradovima, čak i u Zlataru, Posedarju, Gornjim Čapalinkama, ali u Zadru nema. Zašto?
Jer je Zadar grad zaqurac
:yuck:
Mi smo jednom imali najkraći session u životu :D Krenemo svi, prvi lvl, izađemo iz taverne i napadne nas Titan :D= Citat =:
Izvorno postao Lord Myrkul
Evo mene je jučer na sessionu nakon smrti reinkarniralo u gnoma...pa sam uzeo light crossbow i prostrijelio se. :pray:
koji je vas prvi character bio:
meni je bio paladin :(
Assassin
E, ovako... ko je od vas zgubidana iz zagreba i bliže okolice počet ovo igrat? Ako treba, ja bi bio i danđn mester iako to znači da ne mogu igrati kolko kužim :/
Ne ne možeš igrat, ti si DM, ti daješ XP, priču, Questove...= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Samo javi :D
Mislim, ozbiljno pitam... Nije mi bed bit master jer znam da on mora znati pričati kako spada... A i ono, skupimo se, svaki da 30-40kn i kupimo neki pošteni set ili štaveć. I nalazimo se jednom u tjedan ili dva, za prostor bi se već snašli...
Kao prvo, knjige su strašno skupe, ali pošto ti imaš laptop, ja veoma lako nabavim knjige u .pdf-u jer su DND knjige strašno skupe
Dungeon Master nemreš bit tek tako, ti moraš tehnički igru savršeno poznavat, ja ju sam još uvijek ne znam točno tak da ne bi mogao bit kvalitetan DM. Moraš poznavat Forgotten Realms jako dobro ako želiš nešto kvalitetnije napravit.
Oke, da nešto pitam, al nemojte se smijat...
Za kaj služe kockice? :(
Bez kockica nema igre, pomoću njih izračunavaš AP, DMG, CRIT, Skillove na samome početku itd itd itd.ž
Pingu ako oćeš bit DM moraš prvo igrat DND malo duže. Nije to samo pričat priču.
Psssst :D
A ono, kažem, trebali bi probat, a laptop nije bed ukrast starom :)
Trebali bi probat, ali moramo nać nekoga tko ima malo više iskustva u samom DND-u
Ako hoćete dobru kampanju i dobru igru, moramo dovesti nekoga tko pozna cijeli lore DnD-a, zna DMG napamet, uglavnom...super-ultra-mega-hyper mastera morate imati.
Kao što kaže lik iznad mene, nije sve u priči. Zamislite da igrate i DM vam zaboravi reći kad da bacite koje kockice, zaboravi na XP itd
Moj frend je stvoren za DM-a, samo je pitanje koliko on vremena ima i koliko bi se njemu dalo igrat.