Znam da nemaju, ali prednost konzola sigurno nije igranje na velikim LCD-ovima ili Plasmama jer se i PC moze spojiti na iste.= Citat =:
Izvorno postao D.O.M.I.
To je bila poenta onog mog komentara.
Printable View
Znam da nemaju, ali prednost konzola sigurno nije igranje na velikim LCD-ovima ili Plasmama jer se i PC moze spojiti na iste.= Citat =:
Izvorno postao D.O.M.I.
To je bila poenta onog mog komentara.
Ali da igraš na 1080p ili 720p moraš imati dosta dobar komp. PS3 ili Xbox 360 dobiješ za manje para.
Danas svakako vecina ljudi na PC-u igra na 22", 23" i 24" monitorima ilitiga na 1680x1050, 1920x1080 i 1920x1200 rezolucijama.
Ja npr. igram na 1680x1050, 22" monitor, a eventualnim prelaskom na neki 32" 720p TV bih cak i dobio na performansama. ;) Mozda to i uradim nekad kad se kakvih para skupi.
Još glasina, a možda i dokaz da stiže i na PC. Bacite pogled na ekran iza ljudi na kojem se vrti RDR, donji desni kut. :)
To nas opet draze :)
Iako je cinjenica da je Rockstar prakticki sve svoje igra izdavao i za PC, prije ili kasnije. There is still hope :)
ma izaći će sigurno za PC mora :D
ovo mi je koda sad bitnije od neznam D3 :D
Ne vidim smisao zasto bi ignorirali PC gdje recimo bez problema sklope ugovorom s Nvidiom da im pojacaju prodaju nove serije grafickih kartica... :)
Multiplayer Free Roam
:cry:
Sooooo much win...
e jeba im sve po spisku :D
kako je ovo dobroooooooooooo :D
dajte to na PC :D
http://www.computerandvideogames.com/ar ... ?id=246436
Da li je moguće da smo već sad dobili igru godine ?
Ne bih se čudio da je ovo najbolja igra ikada napravljena, gledajući PC i konzole. :D
Ovo ljeto nabavljam PS3, da ovo čudo mogu odigrati.
doci ce na PC,samo 6 mjeseci kasnije :o
Ma nema veceg uzitka igrat ovu igru kao i vecinu njih na mojem 42'' LED tv-u :D :pray:
Imam neke humoristične(ako se tako mogu nazvati) djelove.
Kada stanete sa konjem na rubu litice i upucate konja u bulju konj ce primjenom enginea iz gta 4 pljusnuti od pod i strmoglaviti se niz liticu i naravno vi skupa s njim :rotfl:
Kada zavezete frajera sa lasom(užetom)i stavite ga na konja otidjite do najbliže pruge i ostavite konja skupa s frajerom na njemu,kada naleti vlak bas me zanima izraz vaše face :rotfl: :rotfl:
What?
Doći će na PC? Link na vijest pls. :)
Ja kupujem original za pc, iako ću je već prije "odigrati" na xboxu :eyebrows:
gle došo je gta 4 nevidim razlog zašto i ovo nebi došlo :) ,znam da se igre više praktički ni ne rade za pc zbog previše piratizacije zato oni i rade ovako da zarade pa onda kad se malo prodaja smiri onda oni roknu vijest da izlazi i za Pc :)= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
ja sam potpuno prešao na konzolu i više ništa ne igram na pc-u,jel ništa dobro ni ne izlazi na pc(osim mmorpg-ova i strategija),a i da bi mogo igrat igre sa jebenom grafikom treba ti i jebena mašina,a tolko para baš i neam,a tu je i ta blesava piratizacija tak da... komp mi služi za net i to je sve.
GTA je od svoje prve inačice postojao za PC. Red Dead je za razliku od GTA relativno noviji serijal koji nije nikada izlazio za PC i samim time i nije očekivano da dođe. Da se ovako vajnalo za jedinicom (Revolver) vjerojatno bi dvica bila planirana i za PC, no obzirom da je Revolver sakao pa niko nije imao velika očekivanja za nastavak (do prije par mjeseci) ostaje tek da vidimo da li će u budućnosti eventualno portat na PC.
Eno review na gametrailersima
Red Dead Redemption Review
Stvarno visoka ocjena. S obzirom da je rađena samo za konzole, nisam je uopće pratio. I dalje mi se ne sviđa al pogledat ću review na GT-u, možda me iznenadi. Možda jednog dana dođe i na PC, kao super optimizirani port.
edit: Pogledao. S obzirom da nisam nikakav ljubitelje western igara, filmova i sl., ovo izgleda stvarno dobro. Možda dođe na PC, šteta kaj nisu i na nas mislili nego samo na plastičnjake.
Prokleti konzolaši, sa svojim prokletim konzolama, i svojim prokletim ekskluzivama, i prokletim WW settingom, i prokletom igrom godine, ne nisam nimalo ljut što ovo još nije došlo na PC, nimalo
zahvali se milijunima korisnika pirat network koja je svakim danom sve veća!= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Proklet je ovaj svijet,samo se ide za lovom i ja ih razumijem sto nisu napravili još za pc jer odmah u startu bi im zarada bila manja za 30% ako ne i više!
zato sam ja ljepo prodo grafičku za koju sam pljuno dobre 2 tisuce i kupio najobicniju za 200kn,jos nadodo para digo nesto od klade i kupio si jebenu telku,i nema toga sto ce me odvratit od ogromnog ekrana i igranje jebenih igara na ps3 konzoli i naravno surfanja po netu prek konzole :)
Ne kaze se badava za ps3: IT ONLY DOES EVERYTHING!!! :pray: :pray:
Da, osim kaj u usporedbi sa 360, ps3 verzija izgled kao ružna krepana mačka. I ne samo u ovoj igri.
Al enivej, čekajmo da ovo dođe na pc xD
Pogledao review na GT-u. Igra je savršena, apsolutno savršena. :)
Dobro da jos nisam prodao Xbox :P
Ane, igram i ja igru na boxu ;P
I? Dojmovi? Recite nešto gadovi sretni :D
Igra se Dragons Age...hebes RDR xD
IGRA RULA JEBENI VY CANIS MAYORIS
Obje verzije izgledaju savršeno,samo eto svi govore da je xbox verzija ljepša,ali sve ti to zavisi i do tv-a kojeg imaš,npr gta 4 na mom monitoru LCD izgleda odvratno loše,a na led-tv sa dobrim postavkama izgleda savršeno!= Citat =:
Izvorno postao Aral
Ali nisam tip koji gleda toliko grafiku,više gledam na sam gameplay.
Da gledam grafiku nebi igro igre,nego bi programiro i dizajniro igre :rotfl:
kud bi svi došli kad bi gledali grafiku,ak se ko sjeca ps1 igara kako su bile zabavne,a grafike nigdje,ne kazem da napredak nije odlican,ali ako je igra zanimljiva kome trebaju pixeli i rezolucija!! :wink: :wink:
Ugl igra mi stize za par dana,can't w8!!!
Zanimljivo ?
http://rockstarhq.multiplayernetwork.net/news/1936/
Hansi, prcko, napišite kakav mini review ili nabacite malo više dojmova ili nešto. :)
@Z Cro:
Vjerojatno typos, nemoj se previše nadati. :)
cim dobijem potrudit cu se :D :D= Citat =:
Izvorno postao Grim Teh Reaper
Znate što čini ovu igru još legendarnijom, to što ima ovo:
Igra nije niš tolko posebna. GTA na divljem zapadu. Ide mi na kurac kaj moram držat "a" za trčanje. Ajd tapkanje za sprint razumijem, al zak držat dok kežual trčim? Zašto ne koristit analognu mogućnost lijeve gljive? Ne posjedujem dva palca na desnoj ruci da mogu držat tipku i šaltat kameru po desnoj gljivi.
Back to the Future referenca je bila mnogo lulzy.
Ljubomoran sam.... Želim igrat, a on se buni na sitnice :cry:= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
Dođi bre u Zg. :P
Dolazim 05.06, eto ugrizi se za jezik sada. :D= Citat =:
ti nisi normalan, nhf= Citat =:
Zašto? Jer nisam hardkor fenboj rockstara / divljeg zapada / GTA koji jedva čeka da opere zube rockstarovom kurčinom?
Nisam reko da igra ne valja, pobogu. Doduše, početak je dosadan i spor ko kurac. Kasnije krene nabolje kad završi sat i pol tutorijala i godinu dana animacija. Igra je dobra, ali prehajpana. Osim ako si gore navedeno.
@feanor
Neka, neka. Bit ćeš još ljubomorniji kad odeš. :D
Ne, nego u ovako predobroj igri, za koju niti jednog normalnog igrača koji uživa u igri zbog toga kakva je, nađeš najgluplju i najbizarniju manu koja nema veze s ničim. I igra je predobra, odlična, fenomenalna. Početak je neloš, a dalje je igra fantastična. Nemoj igrati ako ti se nesviđa, po ovome što sam od tebe sada pročitao, nisi ti za ovo.
Jel ti i ja čitamo isti tekst? :o
Nisam rekao da je to fatalna gameplay mana, ali je nešto kaj iritira svaki put kad pokušavam trčati, a to je često. Nešto je kaj se trebalo bolje riješit.
To nije najgluplja i najbizarnija mana. Nije čak ni glupa i bizarna. Glupa i bizarna mana bi bila da sam istaknuo kako sam uočio framerata kako zna pasti povremeno i reko da radi tog ne želim igrat.
Nisam rekao da mi se ne sviđa nit da mi je loša. To što nisam u tvom elitnom klubu fenboja ne znači da je nemam pravo igrati ili da nije za mene. Nije moj problem što si ti onaj najteži fanboy i ne možeš prihvatiti nikakvu kritiku. Sve i da igru smatram smećem iz ne znam kojih razloga, tko si ti da mi prigovaraš? Molim te, nemoj više dolaziti na ovaj forum, samo igraj igru jer nisi sposoban pročitati nešto onako kako piše.