Evo, ja definitivno uzimam, ali nemogu veceras uplatit. Sutra tijekom jutra. Dodajte me na msn: hansikursch@windowslive.comS.
Printable View
Evo, ja definitivno uzimam, ali nemogu veceras uplatit. Sutra tijekom jutra. Dodajte me na msn: hansikursch@windowslive.comS.
Evo, Wedran, Domi, Hansi, ja. Točno nas je četiri.
Wedran dodao sam te na msn (prihvati me), domi dodaj me ti jos: kiflathereaper@hotmail.comS
Pa da se ko ljudi dogovorimo.
@Wedran - ti me ignoriraš ili što? ^^
dodao te na msn, i da prijatelj je također za ;)
A da jednostavno dođete na Steam.
Dodaj me na steam: "reaper_aka_price" ili dođi u Pc Play Steam Group Chat. :D= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Kotor za 2 € :pray:
Naravno da kupujem, to je igra koju sam najvise puta presao. , bas cu se sad opet lijepo prisjetiti :D.
Evo, mi smo vec podijelili ovaj four pack left for dead 2. Skidamo trenutno.
Yep, sutra se nadam da ćemo zaigrat. :D
skida se skida, nemogu dočekat, veliki thumbsup za steam za ovu ponudu od 4 igre :) :bravo:
Uboo sam si K.O.T.O.R ^^
Kak ti se brzo skida? Meni se vuce totalno(nekih 100 kb/s), a bas imam volju nocas pocet... :(
Sutra sam za mašinom. Sad sam na laptopu. Ali inače idu skidanja max. brzinom no u zadnje vrijeme STEAM je počeo nešto kenjati :/
Provjeri da li je server sa kojeg skidaš u blizini.
Evo, meni se left for dead 2 skida po 500 kb/s, baš kao što bi trebalo. Nego, svi obavezno pogledajte onaj thq complete pack, kada bi sve iz njega posebno kupovali došlo bi vas 300 ojra, a ovako dođe samo 50. Ima dosta dobrih igara. Možda si to uzmem za Božić, nego zna li tko do kada traje ova akcija?
Da, server je bio problem. Promjenio i sada skida full brzinom. Tnx on tip :wink:= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Fakat dobar pack, to bi se bome isplatilo uzet, vjerojatno ću si za Božić uzet. :D= Citat =:
Izvorno postao Hansi Kürsch
Dobra dobra imat ce se sta piknut :D
Mogao bi SSam biti na popustuuu ^^
Uzeo sam si KOTOR danas.
Privlaci me ovaj complete paket i premium paket od Lucasa hmm.
Skinuo mi se kotor :D Btw. razmišljam o ovom THQ packu 8)
I onda ce netko reci da je recesija... :D
Sta popusti na ova dva paketa vrijede samo do pon :(?
Vidim da su ljudi nahrlili s kupnjom Kotor-a :)
http://www.imagesforme.com/upload/846c039b.jpg
Jel netko igrao sada Kotor? Muci me kada stavim nativnu rezu monitora(1280*1024) da mi prikazuje animacije(videe) u vrlo malom formatu. Se moze to kako ispravit?(isprika za offtopic)
jel još nekto zainteresiran za kupnju 4 pack l4d 2 ? prijatelj moj bi uzeo ako ima vas ovdje dovoljno :)
Har har ^^
L4D2 In da haus.
Još manje od sata do nove ture... obavite kupnje dok možete. :)
Lol, L4D 5,74€ :)
Nova runda je počela... kako se pokušava izmusti zadnja para iz L4D, jao. :)
Lipo im je ovo za pare pokupit, ajde ko ce mi kotor kupiti, jos je 2eura kazu castim ga pivom :) nemam na kartici nista
Prošla akcija, svaki dan se mijenjaju igre. :)
Još ~2 sata do isteka današnje ponude.
TM United Forever 15 eura. Se isplati?
Opet kasnim malo, ali tu je nova ponuda. Čudi me da nude Guild Wars.
= Citat =:
Izvorno postao serijski samoubojica
itekako vjeruj mi ;)
edit: nema veze
Ja kupio KOTOR, nemožeš odoljeti, a evo sad i World of Goo za 4.5 Ojera, nemože bolje...
Kotor sam upkno,svakako gledam redovito da upiknem još koju dok su vako jeftine :D
Aaaaaaa!!!! Mirror's Edge 3,50€!!!!
Nove igre. Evil Genius, ugrabite. :)
S tugom u srcu vam javljam da je ova akcija svršila :(
Zeno Clash se prodaje za neka 4 €.
Ako mi sjednu pare do sutra na racun, kupujem ovo. Fakat isplatljivo :)
Inace, imate takoder na Steamu popuste za igre tvrtke Kalypso.
http://www.imagesforme.com/upload/9aa729d2.jpg
preporucam Grand Ages Rome, ukoliko ste fan rimskih city-building igara. Mozete procitati i moju recenziju u pripadnom topicu :wink: