02 se ne smije spominjati :D
Printable View
02 se ne smije spominjati :D
i za ovo bude mi trebalo par dana da opće posložim igru prije nego je počnem igrati... :(
Meni je pod normalno da potrosim i po tjedan dana na modove i onda mi se igra zbog npc-a i dijaloga zgadi u roku sat - sat i pol :D frustracija zbog izgubljenog vremena je porazavajuca xD
Kroz zadnjih par dana sam potrošio jedno 7-8 sati da osposobim igru (skidanje modova, instaliranje, tweakanje, itd).
FCOM i neki drugi modovi su instalirani, zajedno sa texture replacerima. Tko zna, sad možda i odigram više od 2 sata ukupno. :)
Inače, imamo temu za modove.
viewtopic.php?f=26&t=2146
Počeo sam i ja opet :(
Ovaj put zakoračio u Shivering Isles (doduše, na 5. levelu) i .. well... jako mi se sviđa setting. Puno interesantniji od Cyrodiila. Niš, idem nabiti par levela po pećinama Cyrodiila pa pravac Isles :D
Ništa za mene, odustao opet nakon sat vremena.
xD
usput, jel postoji neki generalni konsenzus u vezi najboljeg moda za modele likova ili da skinem HG Eye Candy? :D
Haha, vidim nisam jedini. Opere me nevjerojatan hype, totalno budem nabrijan, izađem iz tamnice i krene mi suza na oko koliko je prekrasna igra, a zatim uđem u IC i nakon prvog dijaloga obrišem igru :( Standardni scenario koji sam ponovio jedno 5-6 puta sigurno.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Sva sreća pa sam zadnji put jebeno zabrijao da sam Paladin i prešao sam i igru i SI.
Alo, mod za sise i guzice.
Ma skini si Eye Candy ili Roberts male/female body mod. Oni se najvise koriste kad modderi rade armore ili nesto slicno za body modove.
Evo ti i lista vecine body modova iako mi nije jasno zasto nisu stavili Roberts body mod.
http://www.uesp.net/wiki/Tes4Mod:Body_Mods
Nije mi jasno kako odustajete tako lako nakon sat vremena, ali ja igram prvi put pa možda zato. (Btw moram se pohvaliti kako imam 180 sati sa prvim likom :D .)
Ali bome i za drugi put imam velike planove za prelazak, hehe. Btw chek this out: http://www.tesnexus.com/downloads/file.php?id=37329
Nije jos gotovo i tek je u alpha fazi, ali damn.. :pray:
Mislim da sam danas pretjerao sa Oblivionom, dan mi je otišao u istraživanje Alyeid ruševina, fortova i tu i tamo sam obavio koji djelić glavnog questa; tek toliko da bih dobio pristup Oblivion Gatesima.
Naravno, igram sa Nordom. Prvi puta u Oblivionu, mind you. Inače bih igrao sa Imperialom, Bretonom ili Khajiitom.
Anycase, ako tko ima kakav mod koji poboljšava iskustvo (tipa OOO) ili teksture, bio bih mu jako zahvalan ako bi me uputio u njihovom smjeru jer mi se neda listati cijeli Nexus. :)
Danas sam probao Francesco's mod i sviđa mi se više od OOO.
Bed je što, baš kao i kod OOO, framerate očigledno padne, a ima i grešaka s meshevima :(
ffs, morati ću odigrati vanilla oblivion...
FCOM, brate, FCOM.
Strah me pomisliti kakva će mi stabilost biti s time :D
Dobro za znati da nisam jedini. Veći mi je gušt u samom instaliravanju modova nego u igranju. :(= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Meni je MMM bio bolji i od Frančeska i od OOO. Nekako su mi monsteri bolje ležali, nisu bili "over the top".
Savršena. Tajna je u RAM-u i defragmentiranom hardu.= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
@Bartuc
Dani biranja su iza nas, FCOM ujedinjuje sve te overhaulse.
Jel' itko probao Dremora Companion mod?
U biti, mod se sastoji od par zanimljivih kvestova u kojem prvo, kao nagradu osvojite dremora companiona, a kasnije čak i vlastiti Plane of Oblivion. Mod ima i voiceover. :)
Sadlebag mod mi nikako neće proraditi :S
Le bump.
Zna netko neke dobre modove s ženskom odjećom? Ne sexy stripper odjećom, nego dobrom odjećom? Female Bretonica, mage na najjače <3
Odjeća? Na ženkama? lolwut? :D
Har har :P
Ima lijepih, ali šteta se što većina tih modova za odjeću/modele/frizure odnosi na samog igrača, a u Oblivionu je je*eno nemoguće igrati iz trećeg lica, pa onda ništa od tog uljepšanja zapravo ni ne vidiš :(