Da rade od nule, radili bi novi OS preko 5 godina.
Printable View
Da rade od nule, radili bi novi OS preko 5 godina.
Da... što u biti i nebi bilo loše jer Win7 uopce nije zastario i netreba nasljednika u skorije vrijeme.
Jebiga, Microsoft želi pare.
What is this? I don't even...
http://forums.ngemu.com/software-discus ... games.html
= Citat =:
Remember when Steve Ballmer said that Windows 8 will offer a real push for a PC gaming? Ever wondered what would it be? Well, according to Andrew, the upcoming Windows 8 OS will include a feature which allows you to play Xbox 360 games on your PC.
You heard it right: a native Xbox 360 app for your Windows machine.
Vau, moći ću igrati igre koje prije nikad nisam mogao, recimo Halo 8 ili koji je već zadnji nastavak, ili... Ne. To je sve.
Konačno ću moć igrat generične šutere loše grafike koji traju 3 sata na svom PC-u! Najbolja vijest ikad!
Omg, nemoj zezat, najbolja vijest ikad. Sad netrebam kupovat konzolu, konačno ću onu tisuću i jednu igru koju sam htio igrat na x360 moć igrat na osmici.
:pray:
Ehehehe. Upamtite sljedeću rečenicu: Ako nešto zvuči predobro da bi bila istina, znači da je nije istina.
Tj. barem polovično. Sigurno će Microsoft davati neki xbox emulator za badava i ugrozit prodaju konzole, har har sarkazam herp derp. To bi mi eventualno imalo smisla da izbace novu konzolu. Al sigurno će tu bit neka naknada ili gore - pretplata.
Yup, morati ćeš plaćati istu Live Gold pretplatu kao i 360 korisnici.= Citat =:
Izvorno postao Babitz
Microsoft je očito zaboravio da im to nije prošlo kod PC igrača kad su probali sa GfWL učiniti istu stvar.
Ne kužim koja bi me to igra natjerala sa X-a da plaćam pretplatu za online igranje :rotfl: .
Nije dosta što plaćaš igru, konzolu, internet, retardirane dlc-e, neg još moraš i pretplatu da to sve moš koristit. Kako da ne. Neće to proć. Microsoft očito i dalje odbija shvatit tko su PC publika.
Pre jebeno :O Ako nešto mrzim, to je boot :D
A ne. Ako će se tak dizat, svaka im čast :thumbs2:
Trenutno jedini razlog da pređem na osmicu.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
A na Mortal Kombat i Street Fighter smo zaboravili jelda?= Citat =:
Konačno ću moć igrat generične šutere loše grafike koji traju 3 sata na svom PC-u! Najbolja vijest ikad!
Više neću ni na WC stići dok se PC boota.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
ne kužim jednu stvar... a kaj je sa POST-om? bios i to?
Što će ti to? POST je beskoristan, a put do BIOS-a će nekako već rješiti.
Da, sve maknuli, unutra strpali novi Intel i7094u532 i to je tô.
Kakve ceremonije oko fast boota, pa ja sam XP prije 6 godina sredio da se boota full boot doslovno u 2 i pol sekunde na PC-u koji je kanta, pa naravno da se to može i sada srediti. Eventualno planiraju Microsoftovci srediti da se to ne treba naknadno sređivati drugim programima, ili samim isključivanjem boot komandi i sl. Realno, ništa novo. Stara fora, nova budala.
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao C
Boot i wake nije isto xD Doktorirao sam optimizaciju XP-a, pa se nikad nije dizao ispod 20-ak sekundi na odličnom PC-u.
PS: Na, 20 sekundi na SSD-u...
meni se dizao za 28 ako se ne varam, do kraja osakacen XP.
Ovo je vjerovatno bilo iz sleepa covjece, pa meni vise treba dok mi dodje do one slike od maticne O_O
Profesor na faksu je sredio XP na laptopu koji po pokretanju postavlja cijelu sistemsku particiju u radnu memoriju. Ne znam točno s čime je to postignuto, ali boot je nenormalno brz, i sve šta radiš na tom XP-u leti ko blesavo. Instalacija MS Accessa je trajala možda 2 sekunde. Naravno, sve što spremiš na C particiju ti nestane nakon što se ugasi, ali za tek povremenu uporabu je životinjski.
Joj Bartuc, ne znam baš koliko si ga magistrirao...nemoj me tjerati da sada sređujem XP i sakatim ga za badava...Kužiš šta je dvije sekunde, to ti je kada famozni bar dođe od početka na sredinu i završi boot. Vjeruj mi možeš ga napraviti da bude doslovno dvije sekunde jer sam to i sam napravio, ali da, to je realno osakaćeni boot, no kakav god je i kako god da ga postigneš, postigneš brzinu bootanja, a ako su na W8 tako ubrzali boot, to je vjerojatno sakaćenje boota do maximuma, ali kako ti kažeš, to je vjerojatno wake up na YouTubeu od W8. XD
Nije wake up jer je gospođa izvadila bateriju da dokaže kako komp nije bio u sleepu to vrijeme.
Gle, boot nije progress bar koji ide lijevo desno prije ulaska u OS. Boot koji nas zanima je od kad matična zapišti do trenutka kad u Windowsima možeš pokrenuti prvi program, znači od točke paljenja do toče kad možeš koristiti sustav. Tehnički gledano, taj čitav proces nije boot, ali o tome se priča i to se podrazumijeva pod "bootanje sustava", a to nikako nemre trajati 2 sekunde pošto do progress bara imaš barem 15-ak sekundi.= Citat =:
Izvorno postao C
Treba vidjeti koji je lap koristila i riješeno. Možda je jednostavno POST bio par sekundi za vrijeme onog HP logo-a. Inače lapovi imaju kraći POST nego desktop kompovi koliko sam osobno vidio. Ne kužim problem.
LOL? Sorry, ja nisam računao Bootanje BIOS-a i sl. kerefeke, nego samo Bootanje Windowsa. Windows ima svoj Boot, i u njega ja ne računam Windows log in, start up programe, BIOS računala, itd. Nauči se šta je WINDOWS-ov BOOT, kužiš, samo Boot od Windowsa sam računao, nikakve druge kerefeke, on je trajao dvije sekunde, samo sam ti vizualno dočarao s dotičnim barom za koji znam da nema nikakve veze, tamo negdje na 1/5 kratko stane pri provjeravanju tastature i miša, pa nastavi i na pola krene log in u Windowse, itd., sve skupa Boot Windowsa traje 2 sec. Ja ga računam od kada odabereš koji ćeš OS pokrenuti, pa do Welcome/Log in screena.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Velika razlika...meni se sedmica boota 5 sec možda. Al opet, ak će o osmici bit ovak, super.
Win8 Dev Preview Build, ahoy. :)
http://msdn.microsoft.com/en-us/windows/home/
yes, windows 8 developer preview je vani.
javite dojmove... :)
Bogme stvarno zanimljivo, baš me zanima kako će to sve izgledat kad winsi jednom dođu...kad god da to bilo :)
Inače, XBOX Live definitivno stiže sa Win8. Let the milking montage begin!
http://www.shoptonews.net/2011/09/14/xb ... windows-8/
= Citat =:
“Bringing Xbox LIVE to Windows 8 is part of our vision to bring you all the entertainment you want, shared with the people you care about, made easy.”
Kvragu opet ću morati winse instaliravati...
+1= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Al ipak prvo na laptop, da ne mrcvarim bezveze desktop machine :) Kažu release date oko jeseni 2012.
Al hoću to vidjet na desktop pc-u :)
To je poso :pray:
Windows 7 je odličan OS, no tek osmica će biti konačna potvrda Microsoftove moći i monopola na tržištu. Kroz Vistu i sedmicu Microsoft je usavršio svoj glavni proizvod za danas dosta izmjenjeno informatičko tržište gdje tableti počinju preuzimati glavnu riječ
je instalirao ko ovaj w8 dev preview?
ja budem ga virtualizirao tek tolko da vidim... vjerojatno do kraja tjedna... :P