-
Re: World of WarCraft: Cataclysm
Svi kliču, svi su ovo dočekali sa oduševljenjem... Al meni je sve to nekak mutavo...
Ko prvo, zakaj nisu mogli negdje izniknuti jos jedan koktinent i bog andrija, ovak mi ja malo munjeno kaj su uništili kalimdor i eastern kingdoms,
drugo : ovi vorgeni sa svojim pretvaranjem ce bit glavna fora(vjerojatno će ih bit više od šugavih gayelfova),
treće : bit će se mutavo lvl-at(od prvog lvl-a) kad ćes imat klipane lvl 85 koji ti lete oko glave već u drugoj regiji...
četvrto : svete kravice i dwarf magovi, gnome priestovi(kak ta mala pokvarena gamad može bit priest?), nisu trebali to sa classama uopće... Jedino kaj mi ima smisla je Troll Druid(iako i to je pomalo maloumno)
Fora je kaj dobiva taj neki osjećaj ko da si stvarno u svijetu warcrafta, zbog tih kojekakvih izmjena u izgledu svijeta(al i dalje mi se ne sviđa pomisao da više necu trkat po onak ogromnom i žutom barrensu, već po kojekakvom crvenom kamenju i lavi...).
I zašto su to morali objavit, još nismo ni pošnjofali lich kinga kak smrdi nakon dugogodišnjeg sjedenja na frozen throne-e, a već dobivamo obavjesti o nekoj mutavoj zmajskoj nemani. :(
-
Sto ljudi, sto cudi...meni je pak dojadilo to nicanje kontinenata, i bas mi je drago da su odlucili posvetit paznju Azerothu...Jedino nisam siguran, kako ce te devastirane zemlje izgledat ukoliko ne kupis Cataclysm; da li je teren svejedno prisutan, pa si ostao zakinut za nove rase,questove i ine stvarcice...
Nove rase su mi okej...potrudili su se napravit lore za gobline, i ispalo je tako da su bili prisiljeni stat uz hordu...Worgeni su vise-manje ostali dosljedni prvobitnoj prici...
Meni je letenje iznad SW i Elwynna a dream come true, pa da se preseravas pocetnicima sa svojim gearom i mountovima :D
Oko svetih krava se slazem. U potpunosti cudan potez...iako ce dwarf shammy izgledat za prste polizat,hehe!
Borba sa Lich Kingom se odgadja dok ne dodje lvl cap na 100...bar tako pise na mmochampion...
-
Ovo zadnje, say what? dok ne dođe na 100? znači za..4 godine negdje.. :?
-
Wait. To nema smisla. Zašto bi izdali ekspanziju nazvanu Wrath of the LICH KING in onda odgodili sam okršaj za 4. ili 5. ekspanziju? Neće mi valjda onaj koloseum biti endgame stvar?
-
nece
al arthas necemo ubiti, al valjda cemo se ipak boriti protiv njega kao zadnjeb bossa u wotlku
-
Yep, Lich King je ipak jebačka faca, i s njim se nije igrati prije nego završimo human campaign u WarCraft 4: Rise of Some Scary Shit.
Što se mene tiče ja bi ga napravio neranjivim i automatski bi wipeao raid čim se okrene prema njima.
...
Što se tiče "novog" svijeta - Blizz je dao objašnjenje. Stvarajući nove kontinente ljudi sve više odmiču od originalnog Warcrafta, i nakon nekog vremena Azeroth bi otišao u zaborav. Zato su odlučili ne napraiti novi kontinent/planet/plane nego se jednostavno vratiti u originalni Azeroth i nastaviti priču kako spada.
Osobno, to mi se sviđa. Ide mi na živce da 90% igrača zna tko je famozni Illidan Stormrage, a ne zna tko je Orgrim Doomhammer. Vjerojatno neće znati ni nakon expanzije, ali barem će shvatiti da se Warcraft odvija na Azerothu, Lordaeronu i Kalimdoru.
Btw, jeste skužili koliko ljudi ne zna što je Lordaeron? ffs :D
-
trebali bi ubacit grupno castanje spellova recimo nesto kao blizzard mage spell i kliknu na tebe jos dva maga i dmg se poveca za 100% :D
EDIT: ne 100% ne bi se isplatilo nego jedno mozda 350%
EDIT2: mozda da se i poveca range za duplo yarda pa da 5 maga mogu snipat iz daljine :D
-
@Aerial
Takve bih šamarao. Jedan serijal poput Warcrafta ima prekrasan lore i grijeh je ne znati ga. No, ono što tako žarko želim vidjeti je fly-by preko svake zone. :D
I da, arheologija? EPIC PROKLETI WIN. Iskopavati random sranja u devastiranom svijetu mora biti legendarno. Zamisli samo - odletiš do razvaljenog Southshorea (tom mjestu je uvijek nešto nedostajalo, a sad znam i što - više uništenja) i tamo provedeš par sati iskopavajući drevna night elven sranja stara tisućama godina. :D
Morat ću si složiti nekakvog dwarfa. Uz njih bih si mogao povezati arheologiju. :D
-
I morali bi napraviti pravi 101% RP server gdje se svi trebaju uzivit do krajnje granice pa bi to onda bilo nezaboravno iskustvo
-
http://www.blogcdn.com/www.wow.com/m...ostumes106.jpg
Sa BlizzCona, kakav epic kostim (valjda Nefarian ili tko već lol) :pray:
-
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Osobno, to mi se sviđa. Ide mi na živce da 90% igrača zna tko je famozni Illidan Stormrage, a ne zna tko je Orgrim Doomhammer. Vjerojatno neće znati ni nakon expanzije, ali barem će shvatiti da se Warcraft odvija na Azerothu, Lordaeronu i Kalimdoru.
Btw, jeste skužili koliko ljudi ne zna što je Lordaeron? ffs :D
Meni se osobno vise dopada Doomhammer jer iako je i Illidan bio veliki negativac on nije bio toliki kao pri otvaranju dark portala. Kad je Orgrim popio Magtheridonovu krv u potrazi za moci. Joj da njega ubace bar ko npca bio bih presretan :D
-
Erm...Orgrim je mrtav. Ubijen je nakon što je human knight probio boga u njemu kopljem.
-
znam ali da ga ubace kao npc-a u nekom portalu kroz vrijeme, ili mozda sina mu :D
EDIT: orgrim nije imao sina :D sorry
EDIT2: ili ga je imao ali nije zapisano u loreu
-
Postoji mogucnost da se Nerubian Spideri pridruze Hordi ili Alijansi.
Quote:
" Brann Bronzebeard claims it may be possible for an alliance with living Nerubians if one is willing to help them clear out the Scourge from their empire. Still, some areas are controlled by Faceless Ones. "
src WoWWiki
Mozda je i nevazno ali ja mislim da oni utiru put za nove expanzije i ostalo :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Što se tiče "novog" svijeta - Blizz je dao objašnjenje. Stvarajući nove kontinente ljudi sve više odmiču od originalnog Warcrafta, i nakon nekog vremena Azeroth bi otišao u zaborav. Zato su odlučili ne napraiti novi kontinent/planet/plane nego se jednostavno vratiti u originalni Azeroth i nastaviti priču kako spada.
Apsolutno. I znate kome će se najviše svidjeti ova ekspanzija? Casual ekipi, jer je ovo prva kojoj je jedan od glavnih ciljeva, ako ne i glavni zapravo, revamp starog Azerotha, tj. zone u kojoj casual igrači još uvijek vise. Sa ove zadnje 2 ekspanzije oni nisu pretjerano puno dobili jer su bile fokusirane na end-game sadržaj. Naravno, trebam li napominjati da baš ta skupina igrača i čini većinu igrača WoW-a? I ono, možda sada neki lvl 60+ igrači budu viđeni u Azerothu, bar kroz neko vrijeme. Što ja želim? Želim vidjeti onaj mill u Westfallu konačno sagrađen.
E da, rase, klase i silovanje Lore-a. Zanimljivo je koliko je kontradiktorno, ali nije li logično da svaka rasa može imati priesta, npr? Mislim da je problem u tome što Blizzard nije dao "flavour" imena svakoj rasi kad je njezina klasa u pitanju. Tako da se Priest kod jednih zove Priest, a kod drugih drugačije. Možda ne bi pomoglo kod nekih apsolutno glupih stvari (kao što su Taureni i Paladini jer, koliko se ja sjećam, Paladini crpe moći iz definiranih izvora), ali bar bi kod većine malo olakšalo stvari. Ali ajde, kad bi da bi.
@Gothmog;
Imao ekspanziju ili ne, ove promjene po pitanju zona i još neke stvari će se svima dogoditi. Vjerojatno neki giga-mega-ultra patch.
-
mislimd a ću sada više vremena provodit u azerothu od kad su stavili flyingmountove, to mi je oduvijek bila želja, da malo letam okolo Kalimdora ili EK ^^
-
Ček,jel još šta najavljeno na Blizzconu?
-
to je sve za sada
danas na rasporedu im je Q&A za WoW i D3, te gameplay i Lore za SC2
koji bi trebal sad počet
-
@Hell;
Da, čitava Path of the Titans stvar je nejasna za sada, ali danas ćemo navodno doznati više.
= Citat =:
Path of the Titans
* * Talent trees won't be extended, you will just get 5 more talent points.
* * The Path of the Titans will let players follow a path (not restricted to classes), this is a new talent system with new skills and passive abilities.
* * A mastery system is being added as well, a lot of talents will be reworked to be more fun. The point is to get rid of a lot of the talent skills and not make you spend all your points in a talent tree just because it gives you more damage or higher crit chance.
Inače, još neke stvari koje su možda zaobišle javnost:
= Citat =:
* Cataclysm will change the ways abilities are learned.SAbilities ranks are gone and ability will just scale progressively with levels instead.
* Bags might get slightly bigger with Cataclysm.
* Multi-passenger flying mounts could be added in the future. They might also allow crafters to craft 310% flying mounts if they already completed an achievement rewarding one.
* If you already own a 310% mount, you might be able to boost the speed of all your 280% mount to 310% just to let you use the one that you prefer.
* Engineers might be able to craft bows in the future.
* Multi-gains will be added, while you level up your trade skills, rare items will give you more points as you skill up. (Rare items will give you 5 points for example, while green bracers will only give one)
-
= Citat =:
We're finaly be able to fight against Arthas in 3.2!
Blackwing Descent : And Nefarian returns!
The Firelands : Elemental plane of fire, exterior raid zone. Home of Ragnaros.
http://static.blizzconlive.com/files/942_normal.png
The Firelands : 10 and 25 player raid.
Onyxia 5th aniversary : She's back!
Onyxia : New & Updated loot
Onyxia : Loot : The Brood of Onyxia - Epic Flyng Mount!
http://static.blizzconlive.com/files/955_normal.png
http://static.blizzconlive.com/files/959_normal.png
Onyxia Whelpling : new pet. If you login to WoW Onyxia 5th Aniversary, you'll get via mail this pet!
Corss Serever Looking For Groups.
Cross Server LFG : Supports 5-player instances.
There will be a reward system for Cross Server LFG. It's coming in patch 3.3.0
Share this!
There is no way you'll be disapointed when Arthan will be downed. There will be a lot of cinematics and drama!
http://www.blizzard.com/blizzcon/video/stream-wow.xml
-
cek, ne kuzim nist od tog sto si napisao
lich king u 3.2? sta nebi trebao doc u 3.3
kakve veze ragnaros ima sa wotlkom? :D
cross server lfg??
-
= Citat =:
Izvorno postao bananac
cek, ne kuzim nist od tog sto si napisao
lich king u 3.2? sta nebi trebao doc u 3.3
kakve veze ragnaros ima sa wotlkom? :D
cross server lfg??
slušal sam na radiu, link koji sma dao
lich king dolazi u 3.2, valda su mislili na instance koje se otvaraju u icecrownu
ragnaros će opet bit boss
cross serveri će omogućit da LFG bude bolji, dakle igraćemo instance sa ljudima iz drugih servera, ili ti PUG će bit poboljšan ako npr. nisi u guildi
-
a znaci nece bit 3.3? or...
edit: lol, ovo gore je glupost :D
procitao sam sad te nove stvari na mmo champu
-
pa jesam išta krivo rekal ?
-
ne, sve je ok, ja sam to malo krivo razumio
btv. ovaj icecrow je pre awsum, bit ce enkaunter na cepelinima :pray:
-
sad čitam kao za rouge da žele da se više koriste daggeri, kao to je ipak oružje za rogu, te da će možda dodat neke nove talente u assassination build da daggeri budu zanimljiviji hehe
i da će talente iz subatlya stavit kao passive ^^
-
ima li ista od spekuliranih podklasa kao reicmo da hunter i rogue mogu uciti za demon huntera, female caster klase za banshee, druidi za emerald dreamere itd itd...
-
-
-
ukratko exp ce bit EPICCCCCC
konacno neki jebac iz lore za borit,a ne tamo neki wannabe bad ass aka Arthas.
Mora da je LK Veliki Emo
-
= Citat =:
Izvorno postao _cryphx_
ima li ista od spekuliranih podklasa kao reicmo da hunter i rogue mogu uciti za demon huntera, female caster klase za banshee, druidi za emerald dreamere itd itd...
Ne znam samo odakle ti to... posebno jer si razočaran time nakon što su devsi više puta rekli da nemaju namjeru tako brzo uvesti novu klasu.
Inače, više o guildama:
= Citat =:
Guild Leveling
* Guild experience is earned through multiple ways, players leveling, killing bosses, leveling professions, PvP victories, reputations.
* Each guild level rewards you with one talent point, these talents affect the whole guild. The top 20 earners of the guild will contribute to the guild experience for the day.
* Some of the guild talents will allow you to remove reagent costs from spell, get increased gold drops, summon your entire raid, rez your entire raid after a wipe, automatically transfer a % of gold dropped by bosses to the guild bank. Guild talents can be reset.
* Once your guild reached level 20, the guild experience becomes a currency and let you buy things like mounts, professions plans, banners, potions, rare reagents and guild talent respecs.
* Anyone can learn a guild profession recipe, if you leave the guild after learning it you will loose the recipe and it will be transferred back to the guild bank. Guild heirlooms also work the same way and are bound to the guild.
-
Nice, guild leveling ideja mi se sviđa, dodat će malo više natjecateljskog duha i želje za progressom.
Samo jedno pitanje, pošto će svijet as we know it biti razoren, hoće li questovi u starijim područjima biti prilagođeni, dodani ili?
-
Ako sam ja to dobro skontao, promjenit ce se preporuceni lvl u dosta zona, pa vjerujem da ce onda i questovi biti sukladno tome promijenjeni...
-
U vezi onog Path of the Titans: HERE.
-
= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
Ako sam ja to dobro skontao, promjenit ce se preporuceni lvl u dosta zona, pa vjerujem da ce onda i questovi biti sukladno tome promijenjeni...
Damn it, sand bih najrađe čekao ekspanziju i ne levelao lika, a ne da i se :D
Što se tiče path of the titans, čini se veoma epic, pogotovo ako malo porade na loreu oko toga.
= Citat =:
Rated battlegrounds
battleground & arena gameplay different gamers like different styles: AV vs WSG vs arena alternative way to get arena points aveneue for fun group/guild activities with unique rewards -- ties into guild advancement system
sign me up! - featured weekly battleground - to concentrate the queues so as many people as possible are in the one queue and not split among six so for the battleground weekend, it'll also be the battleground for the week it'll concentrate the queues keeps the gameplay changing from week to week
new UI - queue from anywhere (as now) with the new 'rated' option
how does it work? - win BG, gain rating (YMMV) win BG, gain arena points there's no concept of a team, but you must queue with a full group (/2, guildies, etc...) AV/IoC-25 person max group (down from 40) arena points awarded as you win games (not every tuesday). limit # points gained per week based on your rating (higher rating, more points). to limit the grindfest lose bg, no rating loss (but, no points game) -- individual players have less control over the battle compared to arenas, so no penalty for getting in a crap group. rating: highest rating you've ever earned - for points matchmaking rating: like arena matchmaking, going up/down
UI showing stats much like arena stats, most stats are just there for coolness, no gameplay
rewards? honor titles, epic ground mounts, arena points, guild achievements/levels if you play with enough of your guild mates, bging will count towards achievements
Ovo se čini kao pametan potez, malo teamworka nikad ne škodi
-
e to me zanima kad arthas bude down :D
-
Evo malo video akcije za one koji nisu pratili ili su propustili:
Cataclysm panel discussion
6tojYbaP ... annel_pageS1/6
Gfz84rZH ... annel_pageS2/6
5YRECNqO ... annel_pageS3/6
BeqMnAkd ... annel_pageS4/6