dust.....mi je vec 5 godina No.1. nikad dosta te mape...ustvari uvjeren sam da je to najbolja mapa u globalu racunajuci sve igre:)
Printable View
dust.....mi je vec 5 godina No.1. nikad dosta te mape...ustvari uvjeren sam da je to najbolja mapa u globalu racunajuci sve igre:)
Meni je de_dust 2 najbolji vec jedno 10000 godina,a poslije njega Inferno, a poslije ITALY 2!
Na kojim Serverima igrate CS 1.6!
moj savjet ti je da prestanes ispitivati o cs jel tako nikad necemo dobiti CS podforum, jel budemo ispucali sve potencijalne teme u ovom topiku...pozdrav!= Citat =:
Izvorno postao goGAMERo
MA NECEMO GA NIKAD NI DOBITI. PRA PRA PRA IGRA KOJA SE IGRA STOLJEĆIMA DA NE DOBIJE FORUM, A PRC*** OGAME IMA! :-x
Može li se u Algoritma kupit SAMO I ISKLJUČIVO Counterstrike source?
Koliko dođe?
Naravno
~250kn
Ja san kupija Half-life generation pack(half-life,opposing force, blue shift i counter-strike) i dobija san dva kljuca za counter strike. Btw, vec san ga da pa me nemojte zicat. :rotfl: Isto dodje oko 250 kn u algoritma.
Pa ja ću ga uzet ćim budem mogo.
Sad mi recite bez zafrkancije ...
U vezi steama kakva je sad situacija od kupnje igre do prvog spajanja na server, što sve moram učinit? :friends:
Counterstrike: Source rula :pray:
kaj ima još oniih paketa HL, bleShifz.OF i Cs zakjedno??? u algoritmu?? koliko sam ja vidio toga nema više.
= Citat =:
Izvorno postao dFixxx3r
Jašta da ima. Zove se Half-Life Antology ili tako nekako
Ma jebem ti jebeni Valve!!!!
Evo sad sam downloado 379 mb counterstrike 1.6!
Zar to nije freeware?!
U svakom slučaju idem instalirat napravim steam account
i nikako da pokrenem CStrike?!
Stoji mi da nemam ništa instalirano, pa kako da ga instaliram?
Instal.exe pokreće steam i samo mi iskaču nekakvi jebeni prozori kupi ovo kupi ono....
Pa mene če Steam u grob odvest :twisted:
vecina tih programa nabijaju ko fol 2iraj igraj" a na kraju "kupi kupi"= Citat =:
Izvorno postao Michel
desilo se isto puno puta
htio sam downloadti Steam jos davno kad sam imao modem (prije oko 4 godine) al sam odustal, cini se da sam dobro i napravio ;;DDD
Eto nisam uspio ali je barem Hl2 demo zabavan.
Dao bi mu 88%
Steam bi zakonom zabranio :twisted:
pa CS je besplatan ali moraš imati HL original na koji instaliraš CS (jer CS je zapravo mod)
ali zbog popularnosti CS napravili su verziju i u dučanima da se CS može kupiti sa svoji DC KEYEM
kontaš?
e ovo ne kužim. valjda nemaš HL instaliran pa nemaš na šta CS instalirati a ovo za prozore, a šta ćeš....= Citat =:
U svakom slučaju idem instalirat napravim steam account
i nikako da pokrenem CStrike?!
Stoji mi da nemam ništa instalirano, pa kako da ga instaliram?
Instal.exe pokreće steam i samo mi iskaču nekakvi jebeni prozori kupi ovo kupi ono....
CS 1.6 je zasebna verzija tj. ne treba Half Life! Instalirate igru, patck 1.19 i najnoviji upisite omiljeni IP i zapocnite svoju igru koja vam nikadaaaaaa nece dosaditi!
a kolko ja znan, zadnji patch je 1.21! 8)= Citat =:
Izvorno postao goGAMERo
Neznam ja imam instaliran 1,19, CD 4.32 čini mi se i cs 1.6 i igram svaki dan s rajom na Lofosoftu, Pincomu i nekad bacim koji kill na blicu tehnikomu, saudi gs...
NE TO NIJE ISTINA :D nisam uopce camper = steker bolje receno ne to nisam ni u slucajnosti :D= Citat =:
Izvorno postao IgGy
Ja mrzim campere! nema mi ništa mrže! :?
ja takodjer imam hl generation 3 samo mi netko vec koristi cd-key na steamu :?= Citat =:
Izvorno postao NortonCommander
dakle sto se tice... cs 1.6 i css ako mene pitate css je bolji eto citiram vas i vase brojke 10000000 puta i jos 10000 toliko. dakle nitko od vas nije naveo prave primjere zasto je 1.6 bolji. ako ne racunamo cijenu i to sto se ne igra, ako gledamo igru kao igru, onda je po mom misljenju source bolji. jeste da se nemoze pucati kroz zidove, ali kakva je fora kad nekom napravis HS kroz zid :? . sto se tice mapa, bas kao i u obicnom cs, mape se dodavaju sa svakim patchem tako da molim vas da navedete prave razloge zbog kojih je cs 1.6 u "gameplayu" (znate zasto navodnici) bolji od sourcea.
Prvo: Mogućnost ubijanja protivnika kroz zid daj pravu drža igri, tako možete smišljati sa svojim klanom razne taktike, a u sourceu toga nema, eto prvi + za CS 1.6
Drugo: CS je proglašen 2000.g najboljom multiplayer igrom, pa su mislili da će i source pokupiti takve nagrade pa ništa, drugi + za CS 1.6
treće: Gameplay je neopisiv, jednostavno je bolji, treći + za CS 1.6 :)
I na kraju ispade da se CSS nemože mjeriti sa dobrim starim CS 1.6! 8) :killyou: :fof:
evo ja cu radit ko ti...
grafika je nenadj*****. prvi plus za css +
igrivost je he****. drugi plus za css ++
maknuli su pucanje kroz zid. treci plus za css +++
eto vidis kako i ja mogu govoriti gluposti. kako to da pucanje kroz zid daje vece mogucnosti. ja kad sam prijatelja pogodio sa pistoljem kroz zid na informatici mislio sam da je neki bug. izgleda da se deckima jednostavno nije dalo to micatii...
eto to je sve. i dalje nisi naveo zasto je igrivost bolja osim po tebi pucanje kroz zid koje je totalno debilno.
E pa dečko očito nisi dovoljno upoznao Counter Strike pa toliko kakiš po njemu. Pucanje kroz zid je najveća draž u igri, a CSS-u to nedostaje(ta draž)
I neću više ništa reći, točka.! :) 8)
igram cs odkad postoji a ti samo govori da je pucanje kroz zid zabavno. to idem si nabavit onu super staru graficku, stavit prastare drivere i gledat kroz zid i radit headshootove. hehe tako je i bilo sa starom od 8 MB :D
Stvarno se ne volim nadmudrivat, ali CS 1.6 je legenda!
CS 1.6 je smijurija
CSS je jos veca smijurija
CS 1.5 majka ubedljivo, najbolja verzija CS-a ikada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :pray:
Neki se kunu da je CS 1.3 (ako se dobro sjecam, najbolja verzija).. Iskreno meni se svidja CS:S. Samo zato jer mi je stari CS vec dojadio... :)= Citat =:
Izvorno postao PCPFan
I da pucanje kroz zid i objekte je draz cele igre, nema vise kampera iza kutije na aztecu!
Ma nemoj, da sam ja admin na nekom serveru ja bih svakog kampera ili stekera BANNANO! Mrzim ih iz dna duše:D, i pucanje kroz zid je glavna caka CS-a, kakav source, to je za one kojima je samo grafika bitna 8)
CS 1.6 RulZ!!! Sorce je SMEĆE!!!
= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
o'rly? :o
Ja 1.6 nisam igrao,niti ne namjeravam.Imam lijepo CSS kojeg uzivam igrat s dvojicom frendova,igrivost i grafika rulaju,a vi pravi gameri odite igrat 1.6.ja ostajem na Sorsu 8)
Pucanje kroz zid, pa ti si F****n lud, odi igrat unreal ako volis tako nerealne igre, kakve su to gluposti ubijem tipa kroz zid, Ljudi koji su radili counter strike source valjda nisu tako glupi da ne naprave bolju igru od one koja je proglasena najboljom i to negdje 7 godina nakon izlaska 1.6 verzije, jedini razlog zasto niko nije preso je taj sto je ovaj zahtjevniji, ali mislim da je glavni razlog ipak taj kad neko igra 5 godina neku igru nece samo prec tako lagano na nastavak, upozna se tu ipak ekipa, i imas tako dobar skill, da jednostavno nemozes prec na nastavak, tebi je bolji, al nemozes govorit da je CS 1.6 bolja igra i .= Citat =:
Izvorno postao goGAMERo
Ti nemas sta radit an ovoj temi, sramota je da uopce izgovoris ime counter.''Mrzis kempere iz dna duse, majko mila''.Pa jel ti znas koji je cilj igre.Counteri moraju spasiti taoce ili moraju cuvat plant siteove, da se ne planta bomba, sta ce drugo covjek napravit neko se skampat na to mjesto s ekipom i cekat, jer to je cilj a ne zaletavat se samo na protivnika, po tome vidim da si pocetnik jer samo zelis nabijat kilse, cilje je da sto manje ljudi umre u ekipi ,a ako tebi nije to cilj onda bar ti pokusaj da ne umres i da omogucis svojoj ekipi da pobijedi jer tako ces dobiti novac za sljedecu rundu i time su vec vece sanse za pobjedu cim tvoja ekipa ima vise novaca za oruzja.= Citat =:
Izvorno postao goGAMERo
OMG ljudi...svaki cs ima svoju publiku...a ja cu reci da je cs:s puno bolji nego cs 1.6!!! Po meni je puno realniji zbog havok-a, naravno tu je bolja grafika i igrivost...;) CS 1.6 ce izumrijeti u roku od max 3 god... Imam frendova kojima je grafika skoro kao i na cs 1.6 pa opet igraju cs:s jednostavno zato sto je bolji...Nikad necu zaboravit onu foru: nemoj gadjat u glavu covca zato sto neces pogodit, gadjaj malo nize..lol(naravno to je cs 1.6)!!
:rambo: :ekipa: :rambo:
:pray:= Citat =:
Izvorno postao Awspuh
E Widiš Tu Si Se Zajebao! Ko zna taj gađa u glawu i pogodi u glawu... Nemam ja ništa protiw sourcea što se tiče grafike,ali nije to to... Igram CS 5god ako ne i wiše. 1.6 je prawi. Neznam jel ste widjeli prwu betu CSa? Rađe bi nju igrao nego CS:S... U Sourceu Su Oružija Drwena!!!= Citat =:
Izvorno postao Gu4rd14n
Igraj. Da ga igraš od prwe bete widio bi razliku...= Citat =:
Izvorno postao Blaster32
CS 1.6 je tolko nerealan da boli glava...!!!! :twisted: :twisted: :twisted: