moj je onaj od 200kn pa mi je ipak odletio u zid, e vidite da je onaj od 20kn raspal bi se al ne i ovaj od 200!! sad je ziv i BOJI ME SE, lol, ako nesot zasteka zna sto ga ceka, lol :kill:
Printable View
moj je onaj od 200kn pa mi je ipak odletio u zid, e vidite da je onaj od 20kn raspal bi se al ne i ovaj od 200!! sad je ziv i BOJI ME SE, lol, ako nesot zasteka zna sto ga ceka, lol :kill:
= Citat =:
Izvorno postao W1k1n6
smireno ha, loooooooooool :rotfl:
btw. U gamerskom životu nikada ništa nisam slomio, samo sam jednom malo utuko monitor kada sam igrao NFS Undrground i jednu utrku na easy nikako nisam mogao završiti prvi, stalno drugi, drugi, drugi, doslo mi na kur** i ja odlucim smireno :) utuci mon!
zbog Mortal kombata 4 sam razbio tipkovnicu,miš a kasnije i monitor....monitor nije potpuno otišao ali je slika bila zelena i često sam gledao velike pruge na ekranu...najtužnije od svega je to da sam taj monitor nakon incidenta imao još 6 godina i još uvijek radi ali više ga ne koristim.
imao sam 7 ili 8 godina kada se to desilo, kasnije igru nikad nisam vidio ( za to se pobrinula mama kada je vidila štetu)
hmm nevjerojatno ja nikada nisam popezdio na igre.....sve dok nisam poceo igrati CoD na netu..i ono imam 128 rama i izletim pred lik i zatrza mi..i tako par puta i nabio sam kuciste nogom i skoro se prevrnulo.....
zatim prije nekih mjesec dana sam lupao po stolu šakom ko neka budala...išakom po mišu i bacao sam ga...malo na napukao al mu nije niša jos radi....sada samo nekad tiho opsujem, više ne lupam ali nekada mi dojde da bacim misa al kada pogledam moj mx518 odmah se smirim :)
nekoliko udaraca po tipkovnici i ukupno 2 tipkovnice me stajala Midnight club 2, prošao sam je ali je više nikad neću igrati
barem su tipkovnice bile po 35 kn svaka pa nije neka velika šteta
svi se vi mrak, no
da vidim:
*1 racunalo-
*2 misa,
*2 tipkovnice,
*1 monitor
*2 racunalo-
*1 mis
*2 tipkovnice
*1 kuciste
*3 racunalo-
jos se stigne ;;DD
P.S.
nemojte reci starcima, oni misle da ih je starost ubila ;;DDD
Rjesenje za dio problema je kupnja kuglicnog misa od 10 kuna marke Arrowana. Stavite ga neuključenog pokraj misa kojeg koristite za igranje (pa niste mislili valjda igrat sa ovim jadom...) i kad se dogodi slom zivaca ruku što prije premjestite na socijalca i deri sa njim po stolu koliko vas volja. :twisted: Znam da je bolji osjecaj razbit nesto tezeg Logitecha ali životni standard u Hrvatskoj to ne dopusta.
Dobra ideja, a možete i umjesto jeftinjaka otići u kuhinju po jeftiniji kuhinjski nož :D
za vrijeme igranja futbal menađera sam lupio šakom po tipkovnici i sjebo tipke (i o p k l č , . -)
materaci skrivio penal protiv juventusa i dobio direktni crveni karton
t-šrot se nije spajo na net pa sam uzeo modem i bacio ga na radijator
prvi miš sam istuko čekićem jer mi je crkla lijeva tipka
monito 17 incni mi je eksplodirao sam od sebe
OMG LOOOL :rotfl:
Eksplodira sam od sebe?! U facu? :o
gamepad igrajuci gran turismo na play stationu i misa igrajuci battlefield...
Bratu glavu igrajuci Fehrenheit
:rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao NortonCommander
nisam nista na PC-u razbio, al sam zato na Amigi 1200 polomio cca 6-7 joysticka :D
razbio tipkovnicu jer nisam imao sta radit :(
a joystick prije 5 god od playstation 1 dok sam igrao crush bandicoot team racing (spusio od frenda) :twisted:
= Citat =:
Izvorno postao Sh1fty
Samo :rotfl: :rotfl:
Ja sam na svojoj Amigi 500 ostao bez barem 30 komada :)
Prokleta olimpijada i tenis :)
Sna lječenje,podhitno :D= Citat =:
Izvorno postao v4MP1r3
bio sam klinac tak da se nisam previse zivcirao oko igrica :D al imao sam i ja amigu 500 :D ova 1200 je bila zvijer :D imala je izvucen konektor za har... istina, ja nikad nisam nabavio hard, al je imala konektor :D
Sve je počelo sa Decathlonom, ali se ova djeca nisu igrala na komodorcu pa ne znaju koji je to gušt bio, svi smo imali bicepse ko Arnie :D
na amigi nisam lomio joysticke već diskete= Citat =:
Izvorno postao ezav
potrgo sam ih bar 20
Što? Nitko nije strgo space na icy tower-u?
To ti nevalja, imam i ja Logitech tipkovnicu, ali kad igram igre poput NFS onda ištekam ovu skupu i samo stavim onu od 15kn.= Citat =:
Izvorno postao T.N.T.
Ja sam jednom izbio 5,6 slova kad sam igrao NFS:U2, popizdio sam, počeo sam plakat :cry: i onako isprve lupim po njoj.Kasnije nisam znao vratit slova.
sad sam si raskrvario shaku dok sam igro BF... zbog glupih n00bova... ja tam kradem zastave, ovi pucaju namene a n00bovi sam gledaju i trckaraju okolo... :-x :-x
Nakon nekoliko igara odapeo mi monitor. Jadni 6 godina star 15" crt od beline-e... Krivci su GTA (svi od prvog do zadnjeg), malo aliena vs predatora i hl2...
Ali nema veze! Dobio sam zbog tog 19" samsungov lcd od 4 milisekunde. Ovog se ne usudim dotaknut... :D
Meni su oni 'joystiki' od segeSletili svako malo igrajući kid chameliona (da davno je to bilo)
s kompom ipak pazim, no ipak i neke ključne tipe koje od živcanja klikam do iznemoglosti
Evo upravo sam igrao Guild Warse i izbaci me .... POPIZDIM!!!! pa jel vi znate kako su teske one misije?????? ARGGG, sutnul sam komp (iako je na stolu) malo se zaljuljal i taman sam misli da ce pasti...al pomislim...hej pa kakvo ce biti opravdanje...i uhvatim ga... ....
Eh, da, Dechatlon... :cry: Good old times. Fino je vidjeti i pokojeg old-timera na ovom forumu. :wink:= Citat =:
Izvorno postao jazzie
Moja najweća razbijanja:
1)FIFA 99 -- potrgani gumbi a, s, d i w(sprint)
2)ET -- bačen miš, ništa se nebi desilo da nije imao žicu koja se razderala kao najmekaniji papir. Zato sad imam wireless miš :wink:
3)COD MP -- desio se bug kod downloada. Nogom maznuo stol s kojeg je pao zwučnik :oops: Nowi zwučnici su nasreću bili jeftini :wink:
ja mislim za one koji nisu lupali po t,m,i monitoru da su pič....= Citat =:
Izvorno postao marijanovic
Definitivno Icy tower..
Ode tipkovniva od 200kn u smece :D
Dosao sam do 395 kata i umro za to jer mi je space zastekao!!! :-x :cry:
Skoro sam se rasplakao..
Ja imam dosta kratke živce tako da kupujem one jeftine tipkovnice po 20-30 kuna tako da svako malo slomim neku ili bacim van na cestu.
Meni je frend dao neku Logitech tipkovnicu (zato jer mu je grafička pregorila i tip ide kupovat skroz novi komp) i ja s tom tipkovnicom fino igram BF2 stavio C4 na artiljeriju (protivničku) udaljim se ja ,taman htio kliknut mouse i ubije me neki n00000b.nakon toga je ta artiljerija ispucala na moju bazu a naš tim je imao malo ticketsa i bum...izgubili smo.Ispružio sam dlan,stavio ga vertikalno lupio nasred tipkovnice i....raspala se na pola :cry:
do sada sam samo razbio 4 tipkovnice i to sve zbog cod-a na netu i fucking n00bova :killyou:
nikad ista ne razbih,ma sto god da se desilo jer su mi zivci jaca strana - flegmatique sam od rodjenja :D
Prvi puta sam strgao tipkovnicu Commodore 64 - zapravo tipkovnica je bila čitav C64 (i obrnuto). Doduše ne namjerno, već zbog čestog bjesomučnog stiskanja tipke 8. Ubijte me, ali se ne sjećam zašto se na C64 lupalo po osmici, no znam da sam vidio puno komodoraca s tom otrgnutom tipkom.
na americas army-u, dok sam igrao neki war, a nije mi bas islo.. :twisted:
Igram PES 5 Master League na 6 zvjezdica. Sve je ok dok posljednji pas ne ode pogrešnom igraču. E, onda moj Logitech gamepad lupam od monitor/zid/moju glavu. Ali još uvijek radi pa izgleda da 30 Eura nije otišlo uzalud. :)
Udaro mišem od stol zbog je*ene poruke 'page cannot be displayed' na ogameu. 50 puta moram otic na refresh
nisam nikad strgo nešto da to više nebi bilo od koristi... napuklo je par tipkovnica... par miševa... al nikad nisam do kraja... :D moglo bi se rec da sam smiren čovo..