ne čitaš dobro..
900GB glazbe I filmova.. cca 250GB je glazba, 650GB filmovi..
inače, 6 megabitni flat rate internet..
Printable View
ne čitaš dobro..
900GB glazbe I filmova.. cca 250GB je glazba, 650GB filmovi..
inače, 6 megabitni flat rate internet..
:D
pa šta ripaš filmove na komp
ja ih gledam sa dvd-a
i zato mi je danas prža glasna ko traktor
sabbath , aj poveži neke pojmove tipa spominjanje flat ratea... ak ne razumiješ na sta se misli , onda ti nema pomoci= Citat =:
Izvorno postao Gwin
kužim ja dobro
al neki ljudi (moj stari) imaju pun ormar filmova pa ih gledaju sa dvd-a
možda zato kaj me zanimaju neke serije koje se ne mogu dobavit u hrvatskoj?? ili možda zato što se neki filmovi nisu uopće pojavili u hrvatskim kinima, poput Startrek: Nemesis??
i da.. brdo filmova sam izripao na hard disk.. poput 50-ak disney crtića, jer moj komp glumi file-server. na njega je spojen još jedan komp, xbox i laptop.. tak da klinci imaju kaj gledat a da mi ne unište skupe dvd-ove..
*bump*
http://seagate.custkb.com/seagate/crm/s ... cId=207931
(za vlasnike barracude serija 11)
Na gornjem linku možete provjeriti je li vaš disk u opasnosti. Moj, na sreću, nije. :D
moji svi 4 jesu :D
Uf, terabajt je siguran :D
Hm, za moj pise da nije...nice :D
Nemojte zaboraviti provjeriti serijski broj, jer je meni pisalo da je serija (model, votevr) zadešena, ali serijski broj nije.
Ako je .11 i SD 15 firmware, onda je zadešeno. Nikakvo provjeravanje serijskog nije potrebno. Čak štaviše, na seagateovim forumima ima mnogo .11 SD15 korisnika koji "nisu" zadešeni po svom serijskom broju, a hard im je trenutno ekvivalent cigle.
Inače u jednoj radnoj stanici gdje sam imao još jednu .11 seriju Barice, otišla i ova u vječna lovišta - BIOS više ne prepoznaje uopće a prije toga se dogodio tkz. "blackout sudnjeg dana" , onak, disk počme "krckati" , vidi se po LEDici da je "smrzao" i na ekranu se slika zaledi ili "izremeti" i resetira se PC.
gg :)
al backup se radio vec odavno :)
i tako.. izgleda da je i meni umro .11
isprobao sam sve moguće opcije, sutra ga nosim kod frenda na drugi sistem isprobat, ali sumnjam..
naravno da je umro jedan od diskova iz RAID polja :D
Hej , dobrodošao u klub :)= Citat =:
Izvorno postao Gwin
pod garancijom je :D pa idemo šamarat trgovce...
a srećom nije niti glazba niti filmovi..
nego, jesu konačno ustabilili te firmwareove? jel se smije flashat diskove ili i ovaj novi firmware zajebava?
Pošalji mail supportu da ti kažu kako možeš njima poslat hard da ti data retrieval naprave...
Sve je to s firmwareom mlako jer je u biti u elektronici problem a to nece nikakav firmware srediti.= Citat =:
Izvorno postao Gwin
Ili se prebaci na ovu novu .12 seriju ili na neku drugu marku. A sad ako ti posalju reklamaciju (ja jos cekam... kazu kao, nemaju trenutno na lageru :P) vidi s seagatovim alatom ako imaš onaj "bolan" firmware onda ga updejtaj pa vidi, prekriži se i nadaj se da će raditi kako treba :).
gl.
ma nije mi tolko frka zbog data retrievala.. popušio sam Vistu i kompletnu Games particiju, zajedno sa instalacijskim .iso :D.
'zika i filmovi su zasad nedirnuti i njih ću probat flashat..
a ova dva koji su bili u raidu idem reklamirat i tražit druge diskove
kad smo kupovo disk zovem i pitam za segate nasreću lik mi kaže da je dobavljiv za par dana i ljut si puknem 2 samsunga f1
sad sam sretan radi toga :)
daklem.. nakon prekapanja po seagateu i njihovim serijskim brojevima, oni tvrde da je kod mene situacija slijedeća..
1 zaražen i mrtav
2 zaražena, zasad funkcionalna
1 nezaražen, ispravan
odnio sva 4 diska u ADM jutros. bez problema prihvatili diskove. ova dva arhivna sa filmovima, 'zikom i 'njavom će mi backupirat i flashat
a ova dva kaj su bila u raidu će poslat uvozniku i kroz par dana bi trebao dobit nove diskove. ili 'cudu .12 ili WD Blue..
daklem..
došao iz ADM-a. tri diska backupirana, flashana sa novim firmwareom. sva tri rade, svi podaci sigurni. upravo se instalira OS..
četvrti disk brickan do temelja, zamjenski dolazi kroz max tri dana..
zamijenjen disk ..
dobio .12 model.. iz Kine :D ne sa Tajlanda
nadam se da su naučili lekciju..
Ko bi rekao da će tako kvalitetan proizvođač toliko zeznuti čitavu seriju diskova :( Ispričavam se ReiKu, njemu sam stavio to u konfiguraciju, a nisam mogao znati da će imati tolikih problema.
Zato sam ja na Hitachiu već duži niz godina i zadovoljan sam. Nije niti blizu brz kao Seagate, ali kao da itko vidi tu razliku u brzini i to u takvoj mjeri da bi mu ta brzina nešto posebno značila :P
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Np, sve 5 sredio sam ih ja, zasad kuca unutra barica .10 serija pa idem kupit nekog WD-a .
Inače, u teoriji sam ja kriv jer si mi ponudio hitachi i seagate baracudu a ja sam izabrao drugu no eto, da ti bude lakse - 50%-50% smo ;)
u 90% slucajeva bi ti stavili Seagata jer je u to doba kad si kupovao bio najisplatljivi :D
Istina, ali opet, žao ti je kada preporučiš jedan od najboljih brandova na tržištu, a oni naprave takav falus i zeznu te do temelja.
Moj još uvijek radi 8)
*bump* jos uvijek radi
to je bampinjo
nema pravila, isto kak i ja imam jedan mađarski IBM koji i dan danas dela :P