ja sam jučer uredno sredio hladnoću
fino pod dva popluna i ćorkalo od pola 5 do pola 10
11 km se u vojsci trči samo za zagrijavanje
Printable View
ja sam jučer uredno sredio hladnoću
fino pod dva popluna i ćorkalo od pola 5 do pola 10
11 km se u vojsci trči samo za zagrijavanje
jesus, ja bi umro nakon 3 vec... :(= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Gdje živiš?= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
Ja mislim da bi ti prije stigao doma da si krenuo pješke, a ne kao budala čekati 9 sati :(
Kako nekužiš, Lorlon je poželjna dečkić i boji se da ga pedobear ne zaskoči u nekom šumarku uz cestu na putu do doma!
de sta ovdje nitko nema centralno?? :o
erm , 21 stolječe , mobiteli možda? rekao si da si dosta popularan , onda valjda imaš prijatelje nekakve? pa ih onak nazoveš mobom da dođu po tebe? sam nemoj sad rec da ti je bila prazna baterija ili nisi imao para na mobu?= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
Mene grije centralno na 25 stupnjeva Celzijusovih dan i noć. 24/7. I grijanje nije na plin btw. nego na neki nepoznati materijal.
Prevruće je. Sada sam u kratkoj majici.
:D
Ugasio mi se mobitel, crkla baterija :(= Citat =:
Izvorno postao pimp
A i nisam imo para :(
A de kad sam ja reko da sam popularan? xD
Nisam ja to nikad reko... xD
@ Maloki
Živim u Vukovaru
Od VK do VU ima oko 20 km... Nije baš pametno po brzoj cesti di ima leda 20 km pješke :(
A i moro sam ostat jer sam trebo u 2 kod frenda po gitaru što sam mu posudio, a on je bio negdje u Osijeku valda, tek se vraćo u 2
Imam ja centralno nego po danu je toplo jer je centralno ukljuceno a kasnije kad mi starci idu spavat ugase centralno a ja se za kompom ledim.A ako ga idem upalit ce mi njunjat da samo trosim naftu i da idem vise spavat :-x= Citat =:
Izvorno postao bananac
jučer smo ugradili pomoćnu peć u mojoj sobi...now we're getting somewhere...postalo je vruće ^^
:rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao pimp
Inače, kod nas u školi sve griju, ali hol je ledara -.-. Čak je i dežurana toplija. A doma, soba u kojoj spavam... Minus pingvin, ffs :(
Pingvini su topli, znaš? *wink* *wink*
Ne bih znala! *wink* *wink*
:rotfl: :pray:= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Kralju...
ja ne znam kako god vas, al kod mene nenormalno pada snijeg. Vec mi ovo ide polako na zivce, sada bi trebalo vec polako proljece, a vani snijeg pljusti ko da je nova godina. Vidi se da klima ide kvragu... :(
Mi u Zadru nemamo takvih problema, samo sto jee meni soba okrenuta na buru pa kad počme puhat nema tog prozora i zida koji je moze zaustavit, ali je zato solidno zaustavlja mala valliant grijalica hehehe....Evo bas mi je sinoc ostala upaljena dok sam spava, i ona mi osusi cili zrak u sobi pa se tokom veceri dignem 6 pa se idem pit vode heheh....eto to je moj jedini problem....
ovdje je bilo-1 danas brrr..
Mene je u Splitu u nedjelju smrzlo ko pi***. Ono kažu da je bilo 3-4, a imao sam osjećaj ko da je -10. Sve u svemu sam odlučio na više ne idem na nogometne utakmice preko zime.
Report from Vukovar:
A jbte nije toko hladno koko ovaj Nordijski vjetar iz Rusije mamu mu krešem. Kad ne puše fino je i normalno, a kad počne puhat navata mi se mraz na brkove :?
Zima je bokte opet!
Tj već završava al ono
Kalendarski je još zima ^^
Baš je zima opet.Komp mi je kod prozora koji su na kip i ruka mi se smrzava,jedva klikam.
Zatvori ga?= Citat =:
Izvorno postao hvedran
Je,kad ne bi dimio cigarete...= Citat =:
Izvorno postao bornathepicek
U ostatku Zagreba nije hladno, ali hej, to je Rudeš.
Jel tako Nevene? :wink:
Hladno je bokte. I pada snijeg!
Bilo bi i vrijeme. Volim snijeg.
Ja čekam onih -20 koje nagovještaju.
Dosta je zima bokte.
= Citat =:
Izvorno postao hrčak
jedva čekam, još ako i snijeg zakrka, jebenica
Mrš vam, kod mene je -1 ali buretina puše, to je kao da je -50!
Nemoš gledati jeahte!
Doso u Dubrovnik da prije samo zbog bure. Sutra ce se umirati al ce bit barem bolje nego da sam na selu osto.
mmmmenne grrrije ljjjjubbbav >.<
Bokte snježna oluja je vani O_O
Iskoristi Clear Skies shout.
U Rijeci pokoja pahulja, ali malo ga je već po cestama i krovovima.
Bokte, kad će snjež :O!?
jebote želim snijeg, ovo nije normalno vec :s
Malo je bolje danas. Nadam se da neće bit snijega.
ned obog da padne snijeg u zg.
nije pao za bozic nit novu tako da mi fkt netreba. nek se ode otopiti negdje i nek rade pada kisa. mrzim bljuzgu i sva ostala smeca
Ja imam skije u Gorskom kotaru i nisam na njih stao jedno 3 godine, možda i više.
ZAGREBAČKA BLJUZGAAAAAAAAA NAJBOLJA BLJUZGA MEĐU NAJGORIM BLJUZGAMA
Svejedno, očem snjež!