O Jelo Jelice je zajebana za početnika, ali mislim da sa Bratecom Martinom ne bi trebao imati problema. Probaj.
Printable View
O Jelo Jelice je zajebana za početnika, ali mislim da sa Bratecom Martinom ne bi trebao imati problema. Probaj.
Ček Smurf, zar nisi ti iz Splita?
Pa tebi ne treba bend kad sviraš vokale, bubnjeve i gitaru.
Jesan, zasto?= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Pa di si sugrađane. Daj ime benda. Možda ih znam. Ja sam ti praktički povezan s cijelim splitskim undergroundom.
oooo komsija :p Virgin entrails, al nisi moga cut za nas jer sviramo nekih misec dana :P Za sad smo 2 gitare i vokal, Hrga bi nan triba svirat bubnjeve, a basista jos trazimo
Jel to onaj cover bend šta obrađuje Đibu i Olivera?
Čuo sam vas, dobri ste. Ali osjeti se nedostatak basa, da.
No
Again, osin ako nisi staja isprid vrata Fregate, nisi nas moga cut nikako xd
Bas vam je kul ime. A kakvu vrstu glazbe svirate?
Alt metal, because we suck
Pa nemoj me zezat, čuo sam vas na Gripama, znam da je bio bend nešto sa Virgin. Dobra vam je ona obrada od "Oprosti".= Citat =:
Izvorno postao CrazySmurf
Mogli ste i svirat "A kad mi dođeš ti", to bi podiglo sve na noge :)
Ako govoris o ex Miocu, to nismo bili mi :P Ali kad si vec spomenija gripe, znas li slucajno kome se triba prijavit za Adio Lito?
Ne bih znao.
Ali s ovakvom glazbom koju svirate, definitivno imate šanse. Svi vole Olivera. Samo naprijed!
Ne seri xD
psychobilly/rockabilly
polako se ufuram u tu semu, ful je zabavno to svirat.
Da ne prvaim novu temu bezveze.
Hadje mi preporučite nešto da sviram na klavijaturama. Sve dolazi u obzir, osim nekih mega komplikovanih stvari.
Što više to bolje. HVALA UNAPRIJED!
Satelite :D
= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
ooooyeshhhh
Bridge over troubled water
http://blueguitar.info/
tablature svih Kozelekovih projekata. sad samo trebam naučit pjevat i onda zabavi nema kraja.
nabavil microkorg prije par tjedana snimam novi album transformacija BIBLICAL VIOLENCEa u TROPICAL VIOLENCE.
otočki rok!
Danas sam prvi puta improvizirao uz backing track (6 mjeseci sviram gitaru). Iako je bilo klimavo i jedva slušljivo, osjećaj je nenadjebiv!
Jesi pičio samo po skalama ili ono kad te udari slijepa improvizacija? :)
Rocksmith mi je super za to inače, odabereš key, progresiju akorda/statično, podrška instrumenata i piči.
Znam za sada tj za sada sam vježbao samo minor pentatonic, nisam još ni dovoljno teorijski ni tehnički vješt da idem na svoje i na slijepo. Bit će i toga nadam se.
Za sada je fora igrati se i unutar te skale