Ja isto mislim da će failat, a to tako da će ponovit iste greške originala. Repetitivnost
Printable View
Ja isto mislim da će failat, a to tako da će ponovit iste greške originala. Repetitivnost
ja mislim da če imat ono što prethodnik nije imo, a opet neče imat ono šta je on ima... dakle imat če samo ne repetitivnost a sve ostalo če suxat :(
Bit ce ljepo i krasno samo da smanje repetitivnost, ne stave preveliki fokus na pištolje i ubace musketire hehehe
ma mene baš zanima kaku če ulogu imat hidden blade u 15./16. st.... kak če sad izgledat assassini, ko su sad templari, koim qrcem su došli iz križarskih ratova do venecije u 15. 16. st...
mozda ce se boriti protiv iluminata :(
Red križara ti i danas postoji. A što se tiče razloga postojanja Hidden Bladea u ovom nastavku, pa.... cool način klanja! Koji bi bio bolji razlog???? :D= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
ZRBf2QxWhiU
Evo jednog filmiča za nastavak ,ne goviri mnogo, ali vrijedi pogledat za početak :)
Filmić je na youtube postavljen prije dvije godine, kad još ni jedinica nije bila vani. ^^
Šteta mada nije mi jasno kako ove scene nema u kecu ili sam je slučajno preskočio :cry:
Nadam se da ce ostati hidden blade i bas me zanima kako ce biti odjeven lik, mislim da vise nece biti cijeli u bijelim haljama.... :)
da postojali su, ali altaiir nije klao križare(dobro je...) več templare, a templari su raspušteni za to vrijeme... također imaš ti u igri templare u 2012., abstergo... baš me zanima koi sad qrc traže, ziher imaju neki kompleks pod vodom i planiraju dič veneciju u zrak... time bi imali odlično sjedište za svoj new world grad totalno očiščen, čak i od svojih građevina i ulica :) a prema povijesti templari su ukinuti 1312... dakle više neče biti tako da se javno iskazuju i da altair(ezio) ubije lik nasred trga pred stotinu ljudi... mislim da če ovdje više biti na onaj klasični stealth neg social... i da ziher više neče bit u bjelom :((= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
P.S. o igri nema nikakih konkretnih informacija, osim tog lika što je gledo trailer... izlazi za godinu dana, na konzole vjerojatno i prije, a AC1 su hypeali i 2 godine prije izlaska, dakle igra bi mogla ispast dobro jer "dobra igra netreba reklamu"...
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
kao i ovaj: PE1FKKng ... re=related
:D
lol trica :pray:
baš me zanima gdje če tricu strpat kad su več ovak krenuli paris-holy land-venice...
Ako je trilogija u trećem djelu može biti Jeruzalem, sadašnje vrijeme.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
ma nije, vec je to video iz jedinice koji se zove assasin's creed 3 :rotfl:
totalno :pray: :rotfl:
nezna se niš o dvici a trica če u jeruzalem :D
= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
i, uploadao ga je siti covjek koji je uploadao assasin's creed 2 (isto na ovoj str)
cekam cetvorku :(
Valjda je mislio Assassin's Creed Video 3 ...
hmm,bu bilo čudno da pucaju po glavnom liku a ovaj skače s nožićem :(
zaš če bit čudno? pa jbg sad če se bar morat pazit da te ne otkriju prije neg atentiraš metu i više nečeš moč ubit svakog stražara u gradu...
Pa nemaju samo stražari oružje :wink:= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
a nego ko još ima osim stražara :S prešo sam igru 3-4 puta i kad god me neko napo bio je to stražar, sad elitni stražar, oni unique, od križara, muslimana nema veze, jedini "civili" s oružjem bili su mete atentiranja...
A pretpostavljam da si ti hodao uokolo sa buketom cvijeća i košaricom kolača za tvoju bolesnu bakicu? :D
ja se kasnije nisam ni sakrivao nego bi samo setao ulicom ubijao ih na stotine counterkillom :(
Da taj counterkill je prejak :(= Citat =:
Izvorno postao Insert
Nadam se da ce uskoro izac uostalom kad izlazi ???? :?
A trebao bi ove godine ali nije sigurno.
još je rano za rasprave oko datuma izlaska
za PC mora sljedeće godine...
Igra je već dvije godine u produkciji, a pri kraju ove će biti tri godine. Imali su i imaju vremena.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
da pri kraju godine... dakle taman ga 2010. prvih par mjeseci izglancaju ko i AC1, a što se tiče console-ver, živo mi se... može izač i sutra...
Ba4lvX3kgWc&feature=dir
od kad je AC fps xD
... ona ženska nezna izgovorit ubisoft... opet ti celebrity gameri :(
http://www.gametrailers.com/player/47666.html
Teaser, predobar! Iz moje perspektive iz njega doznajemo da se opet vraćamo u sijećanja naših predaka, radnja se odvija u doba Leonarda Da Vincia (1452-1519) ili tu negdje, i dalje je ona prepoznatljiva oštrica AC-a ostala, možda će mo koristit izume Leonarda, logo se promjenio iz jednostavnog u malo složeniji izgled.
mm, dobar je teaser, jedva čekam više informacija.
ovo če biti odlično, trenutno se zabavljam sa AC 1 :D
teaser je predobar, onda na kraju onaj logo, da promjenio se i ima na "glavi" nekakva krila, i kao oči neke ptice, a opet u teaseru se vide nacrti da vincijevog "letečeg stroja", ak ubace letenje u igru, to če bit fenomenalno :)
također baš me zanima šta će sad sklepat po priči, te šta će se dogodit desmondu..
Izgleda da se selimo u 15. stoljeće
Na kraju Assassin's Creeda postojale su neke naznake da će se sljedeći nastavak dešavati u Japanu.
No prema prvom teaseru koji se pojavio na Ubisoftovim stranicama, izgleda da se selimo u 15. stoljeće i to u Italiju!
Teaser je izveden kao crteži Leonarda da Vincija (mogli ste ih vidjeti i u Zagrebu prošle godine)
na kojim se ne otkriva previše - skice radova, poznata skica nastala na temelju rimskog arhitekta Vitruviusa,
a ima nekih naznaka letećeg stroja.
Nažalost, to je sve - jedino što je poznato o Assassin's Creedu 2 je da će glavni lik (nismo sigurni da li će to i dalje biti Altair)
sada moći plivati! I to nije bilo službeno nego je informacija potekla od dizajnera koji je pričao više nego što je smio.
Uglavnom, više informacija će biti uskoro jer 16. travnja izlazi novo izdanje Game Informera s prvim prikazom,
a do onda, provjerite teaser.
Bug.hr
za plivanje se znalo još prošle godine i ima još više infoa, malo kasne s vijestima bubice :)
Hhh da i ja isto :D